- 23 Haziran 2015
- 1.049
- 710
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.221
Sanada geçmiş olsun canım. Yapıyorum hepsini sıcak şeyler rahatlatıyor inşallah çabuk geçer.Bende de aynı durumdayım canım boğaz ağrısı ve grip bol bol mandalina ve portakal ye ve sıcak ballı süt iç birazda olsa rahatlatıyor boğazı. Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
Soyle bisey var benm proteinlere bakilmadan zaten baslamsti igne sonra hepsi normal ckti kanama flnda olmaynca devam ediyorum ama igne kullanman sartsa bence tekrar git sor bence bakalm nr dicekCanim proyein c ve protein ne baktirdin ki kac cikti..homosisteinin kac cikti...benim mart ayinda baktirdim normal referansta denmisti..burdaki kadin dogumcum igne yazmamisti..canakkaledeki gittigim yazdi sadece 3 gun kullandim kanamam basladi hastanelik olunca kanama varken kullanmadim...ama igneyi kullanmadan 3 gün önce kanama alanim bile yoktu yani..doktora sorsam mi burdakine acaba..
içilmezmi ben diğerinde içmiştimhediye gelmişti bize3 yıl önce 10küçükşişe80 tl idi. minnacıkoluyor ya.hergünbitane içtim.idrar enfeksiyonuna bileçokiyi. zaten bebek doğuncada bebeğe veriliyor amakaç aylıkkentambilmiyorum. benilk üç ayında içtimHepsini yapıyorum da arı sütünü bilmiyordum. Eşime söyleyeyim alsın hamilelikte içiliyormu ki ?
Masallah bizmkide dun 2.1cm di iyi biyer buldum 13unde gidicem test icinGünaydın cnm, cok sık gıremıyorum evet... haftasonu randevum vardı.. benım fasulye 2.5 cm olmuş
dr ıkılı test ıcın bır uzmana yonlendırdı.. sımdı onun telası sardı benı...
Ayy balıkta yiyemiyorum ette çok fena tiksiniyorum. Kalamar karides yiyebiliyorum balık yerine. Yazarken bile fena oldumbirde balık eti ve kuzu ei yiyin hergünbirini. anemide olmaz.
Merhaba ben de hibor 5000 kullanıyorum. Bugün 11.günüm. Hep koluma yapıyorduk sadece bir kez morardı. Sanırım o da iğneyi sokunca eti sıkarken bırakmayı unuttu eşim ondan oldu. Koluma yapınca omzuma kadar ağrı vuruyordu tutulmuş gibi sanki. Ama dün göbeğime yaptık daha az acı hissettim. Göbek daha rahat geldi bana. Sizin acı eşiğiniz düşük olabilir belki.Merabalar
Clexane ve Hibor karsilasmasi yapabilir miyiz?
Hibor cok fazla yakıyor artık dayanamıyorum clexane kullananların benim kadar sikayetci oldugunu gormedim forumda
Şöyle deyim, hibor 5000 i gobekten vurdugumda hüngür hüngür aglıyorum, öyle yakıyor ki dayanamıyorum
Clexane kullananlar yorum yapabilir misiniz? Acaba Clexane, Hibor a göre daha mı az yakıyor?
2 li testi soran arkadaşı hatırlayamadım ama doktorum 11.-14. hafta arasında yapılır fakat 12.-13. haftada en iyi sonucu verir dedi. 11-14 de çok sağlıklı sonuç olmaz dedi. Bende o haftalarda yaptırıcam. Kadıköyde sonomed de yaptırıcam çok güvenilir ve istanbulun en iyi laboratuar ve görüntüleme merkezi. Ayrıntılı usg falanda orda olacak daha sonra.
Aaa iyimiş bilseydim daha öncedende alırdık.içilmezmi ben diğerinde içmiştimhediye gelmişti bize3 yıl önce 10küçükşişe80 tl idi. minnacıkoluyor ya.hergünbitane içtim.idrar enfeksiyonuna bileçokiyi. zaten bebek doğuncada bebeğe veriliyor amakaç aylıkkentambilmiyorum. benilk üç ayında içtim
Canım hasta olmadan da yapıyordum zaten ama oğlum okuldan kaptı mikrobu malesef ikimizde hasta olduk. şimdi toparlamaya çalışıyoruz ikimizde boğaz ağrısı değilde burun tıkanıklığı mahfetti beni zor nefes alıyorum.mönj
canımhasta olmadan yapılması lazım bunalr.eşim hekim zaten biraz anlatır.mandalinaasit var sonuçta amalimonyoğurtla çok farklı. birde süt mikropu artırır unutmayın hastayken yoğurt yenir ama süt asla heleki boğaz enfeksiyonunda.bunları hasta değilken yapın inşaallah bolbol
Masallah bizmkide dun 2.1cm di iyi biyer buldum 13unde gidicem test icin
somon özellikle yemen lazımsakınmarkettn dardanel tarzı yemeyin. eğerbalık yiyemiyorsa nakşamkesin cevizye herakşam6 tane en az. kuruyemişin her çeşidi. fındık bade fıstık leblebi kabak ç. üzümkara. kilo yapmıyo sadece bebeğeyapıo akşam8 9 gibi. benimbebk öylekilo aldı son ayında. amailküçay şart balık.zekaiçin. oyüzden cevizi kesin ye.Ayy balıkta yiyemiyorum ette çok fena tiksiniyorum. Kalamar karides yiyebiliyorum balık yerine. Yazarken bile fena oldum
İyi sonuçlar alırız inşallah şu ikiliyi bi hayırlısıyla atlatsak. Doktorum 11. haftada önden bi ense kalınlığına bakayım ben dedi 14 kasımda randevum ondan sonraki haftada 2 li taramayı yaptırırım.12+3 de bende randevu aldım.. Fehmi Yazıcıoğluna yonlendırdı benım dr'um.. duyanınız oldu mu?
Ceviz badem fındık fıstık hepsini yiyorum. Kilo sorunum yok zayıfım ama balık yiyemiyorum kesinlikle. Doktorumda tiksiniyorsan zorlama yeme zaten istanbulda balık yemek ne kadar faydalı ki dedi.somon özellikle yemen lazımsakınmarkettn dardanel tarzı yemeyin. eğerbalık yiyemiyorsa nakşamkesin cevizye herakşam6 tane en az. kuruyemişin her çeşidi. fındık bade fıstık leblebi kabak ç. üzümkara. kilo yapmıyo sadece bebeğeyapıo akşam8 9 gibi. benimbebk öylekilo aldı son ayında. amailküçay şart balık.zekaiçin. oyüzden cevizi kesin ye.
İyi sonuçlar alırız inşallah şu ikiliyi bi hayırlısıyla atlatsak. Doktorum 11. haftada önden bi ense kalınlığına bakayım ben dedi 14 kasımda randevum ondan sonraki haftada 2 li taramayı yaptırırım.
nezle belirtisi hemen bol bol yoğurta azlimonsık ye inannezle olmazsn. bnmkihmngeçti. tok karnına.dCanım hasta olmadan da yapıyordum zaten ama oğlum okuldan kaptı mikrobu malesef ikimizde hasta olduk. şimdi toparlamaya çalışıyoruz ikimizde boğaz ağrısı değilde burun tıkanıklığı mahfetti beni zor nefes alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?