2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende de aynı durumdayım canım boğaz ağrısı ve grip bol bol mandalina ve portakal ye ve sıcak ballı süt iç birazda olsa rahatlatıyor boğazı. Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine
Sanada geçmiş olsun canım. Yapıyorum hepsini sıcak şeyler rahatlatıyor inşallah çabuk geçer.

Soyle bisey var benm proteinlere bakilmadan zaten baslamsti igne sonra hepsi normal ckti kanama flnda olmaynca devam ediyorum ama igne kullanman sartsa bence tekrar git sor bence bakalm nr dicek

Hepsini yapıyorum da arı sütünü bilmiyordum. Eşime söyleyeyim alsın hamilelikte içiliyormu ki ?
içilmezmi ben diğerinde içmiştimhediye gelmişti bize3 yıl önce 10küçükşişe80 tl idi. minnacıkoluyor ya.hergünbitane içtim.idrar enfeksiyonuna bileçokiyi. zaten bebek doğuncada bebeğe veriliyor amakaç aylıkkentambilmiyorum. benilk üç ayında içtim

2 li testi soran arkadaşı hatırlayamadım ama doktorum 11.-14. hafta arasında yapılır fakat 12.-13. haftada en iyi sonucu verir dedi. 11-14 de çok sağlıklı sonuç olmaz dedi. Bende o haftalarda yaptırıcam. Kadıköyde sonomed de yaptırıcam çok güvenilir ve istanbulun en iyi laboratuar ve görüntüleme merkezi. Ayrıntılı usg falanda orda olacak daha sonra.

Merhaba ben de hibor 5000 kullanıyorum. Bugün 11.günüm. Hep koluma yapıyorduk sadece bir kez morardı. Sanırım o da iğneyi sokunca eti sıkarken bırakmayı unuttu eşim ondan oldu. Koluma yapınca omzuma kadar ağrı vuruyordu tutulmuş gibi sanki. Ama dün göbeğime yaptık daha az acı hissettim. Göbek daha rahat geldi bana. Sizin acı eşiğiniz düşük olabilir belki.

12+3 de bende randevu aldım.. Fehmi Yazıcıoğluna yonlendırdı benım dr'um.. duyanınız oldu mu?

Aaa iyimiş bilseydim daha öncedende alırdık.

Canım hasta olmadan da yapıyordum zaten ama oğlum okuldan kaptı mikrobu malesef ikimizde hasta olduk. şimdi toparlamaya çalışıyoruz ikimizde boğaz ağrısı değilde burun tıkanıklığı mahfetti beni zor nefes alıyorum.

Ayy balıkta yiyemiyorum ette çok fena tiksiniyorum. Kalamar karides yiyebiliyorum balık yerine. Yazarken bile fena oldum
somon özellikle yemen lazımsakınmarkettn dardanel tarzı yemeyin. eğerbalık yiyemiyorsa nakşamkesin cevizye herakşam6 tane en az. kuruyemişin her çeşidi. fındık bade fıstık leblebi kabak ç. üzümkara. kilo yapmıyo sadece bebeğeyapıo akşam8 9 gibi. benimbebk öylekilo aldı son ayında. amailküçay şart balık.zekaiçin. oyüzden cevizi kesin ye.

12+3 de bende randevu aldım.. Fehmi Yazıcıoğluna yonlendırdı benım dr'um.. duyanınız oldu mu?
İyi sonuçlar alırız inşallah şu ikiliyi bi hayırlısıyla atlatsak. Doktorum 11. haftada önden bi ense kalınlığına bakayım ben dedi 14 kasımda randevum ondan sonraki haftada 2 li taramayı yaptırırım.

Ceviz badem fındık fıstık hepsini yiyorum. Kilo sorunum yok zayıfım ama balık yiyemiyorum kesinlikle. Doktorumda tiksiniyorsan zorlama yeme zaten istanbulda balık yemek ne kadar faydalı ki dedi.

aynen benımkıde 13 kasımda testten once bır cagırdı ama olcum yapacak mı bılmıyorum... dedıgın gıbı bunu da bır atlatsak ...

Merhaba devlet hastanesinde bi doktora gittim işe başlayacaktım aslında. Ama dün şüphelendiğim akıntı için. Doktor rahimde kanama alanları var dedi. 15.5 mm hematom diye yasdı 10 gün daha rapor verdi. Çilem bitmedi yani. Burada doktorların bana dediklerine hepiniz şahitsizniz 2 doktor abdominal kanama görmedi vajinal gören doktor bir şey olmaz çalışır diye de yazmış raporuma bi güzel bu raporu verirken sorun çıktı 20 gün sonraya çağırmıştı hatta fazla istirahat etmene gerek yok çok iyi demişlerdi bi sağlık personeli olarak doktorlara güvenememek çok acı napıyım kime gidiyim bilemedim boşver bi sorun yok desem her şüphelenip gittiğimde başka bir şey çıkıyor. Neden çıktı karından görünmezken. Boyutu hakkında vilgisi olan var mı acaba.

nezle belirtisi hemen bol bol yoğurta azlimonsık ye inannezle olmazsn. bnmkihmngeçti. tok karnına.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…