2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

ikili testte organlar ıncelenmıyor cnm.. bu test sdaece down sendromu teshısı ıcın yapılıyor.. senın dedıgın 5li yanı ayrıntılı ultrasonda bakılıyor 17-18. haftalarda yapılıyor..

cnm kanın pıhtılaşmaya yatkın cıkmış.. dr'unun verdıgı ılacları kullanırsan bır sıkıntı cıkmayacaktır.. bendede 1298AC mthrf mutasyonlu bende clexane vuruyorum...

ikili testte organlar ıncelenmıyor cnm.. bu test sdaece down sendromu teshısı ıcın yapılıyor.. senın dedıgın 5li yanı ayrıntılı ultrasonda bakılıyor 17-18. haftalarda yapılıyor..
yo benim doktorum ikili taramda ayrintili ultrasonda yapiyo 11-14 hafta arasi demekki doktordan doktora farkediyi

cnm kanın pıhtılaşmaya yatkın cıkmış.. dr'unun verdıgı ılacları kullanırsan bır sıkıntı cıkmayacaktır.. bendede 1298AC mthrf mutasyonlu bende clexane vuruyorum...
Çok sağol cnm inşaallah da bi sıkıntı çıkmaz çok bekledik çünkü rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini. Benim merak ettiğim diğer şey de şu bu tahliller bebek de bir sıkıntı olabileceğini gösteririm mi yani kromozom b ozuklugu falan gibi

Oyy Allah yardım etsin, bugünlerde dinlenmek çok önemli.. Doktorum bu haftalarda hastalarına annelerinde, kayınvalidelerinde, bir yakınlarında kalmayı öneriyormuş hatta..

Oyy Allah yardım etsin, bugünlerde dinlenmek çok önemli.. Doktorum bu haftalarda hastalarına annelerinde, kayınvalidelerinde, bir yakınlarında kalmayı öneriyormuş hatta..
geçen hafta valla önerisiz kayınvalidemdeydim raporluydum hafta sonu annemdeydim bugun gene rapor alıcam sanırım gene kayınvalideme gitcem. Evde duramıyorum ki ztn mutfağa giremiyorum. Buzdolabını açamıyorum. anca başka biri yemek yapcakki onu yiyim.

İkili tarama testinde kan aliniyo ve detayli ultrason yapiliyo uzuvlari kontrol ediliyo el kol parmak bacak ense kalinligi gibi kan sonucna gorede ihtimal belirleniyo teshis bile degil yani benmde amacim detayli ultrasonda gormek sdce

Anladım cnm çok sağol. Peki sen de aspirin kullanıyor musun ben günde bir tane aspirin ve sabah akşam progestan kullaniyorum

corasprin ve clexane kullanıyordum ama DR'umu degıstırdım, sadece bır genınde mutasyon var corasprın kullanmana gerek yok dedı. bende bıraktım suan sadece 0.4 clexane vuruyorum

Bayanlar beta hgc yaptırdığım tarih 22 ekim yarın doktora gideceğim bugün tekrar yaptırayımmı yarın en azından vakit kaybı olmaz diye düşündüm sizce ne yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…