2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ben olsam gidemem o hastaneye ya bi kisinin hatasi olarak gormemek lazim bunu

Ya bu bebek karismasi olayi cook feci degil mi ben boyle haberler duydukca paranoyaklasiyorum

Dogum sonrasi bebegi alip yikayip giydiriyolar oyle odaya getiriyolar resmen Allah'a emanet ya karisma fln olsa farketmezsek nolcak

Dusunuyorum dusunuyorum ama bir cozum bulamiyorum bu ise

canım o kadın ilk kendi bebegiğini almışş sonra sarılık olunca kuveze konuyo baska bebek verilince anlıyo bu degişik bebek diye içinden öpmek bile gelmemiş hemen anlamışş.... Allah a emanet canım biyerde güvenmek ve dikkatli olmk zorundayız

Ayy maşallah miniğe çok tatlı. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim randevum da 23 ünde 12 haftalık olacağız o günlerde çok merak ediyorum. nasıl geçecek günler bilmiyorum.
Sorma ya hamilelik en buyuk sabir ornegj allah sanada hayirli haberlee dogumlar nasip etsinn cnm

Hmm haberi izlememistim cok ilginc bir olay neyse ki farkina varilmis
Mesela bebegimde kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldugumda kapimiza bir bebek getirildi bebek sizin mi demisler esim hayir demis ben de bunu yadirgadim mesela hastaneye guvenim azaldi epey evet bebek bizim desek alip kacirsak cocugu?

Kızlar merhaba, gene ben, gene migren. Gece nöbetçiydim, sabah 4-5 gibi baş ağrım başladı, hala devam.

Bugün eve temizlikçi geldi, ekim sonunda taşınmıştım, sonunda halıları da sildirip serdirdim. Evim artık tam anlamıyla eve benzedi ve son şeklini aldı.

Herkesin bebekleri kocaman olmuş. Sizinkileri görünce ben çok sabırsızlanıyorum, çünkü biz biraz hafta olarak arkadan geliyoruz. Siz kollardan, bacaklardan, parmaklardan bahsediyorsunuz, hareketliydi diyorsunuz ben de meraklanıyorum. Acaba ben de görebilecek miyim diye. Biz şu anda sat a göre 8+4 üz galiba. Ayın 24 ünde doktor kontrolümüz var, 10+2 olacağım o zaman. Acaba ne kadar yol katetmiş olacağız.

Bugün sonunda bir şeyler yiyebildim, çok mutluyum şu anda. Midem daha iyi diyebilirim.

Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…