2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Selam cnm Allah yardimcin olsun
Ne kadar geriden geliyo ki senin bebişin?
Biz de salı gunu gitti sat a gore 8+2ydik kalp atısını dinledik bidahakine 12. Haftada gideceğiz inş cinsiyeti öğreniriz :)

Bulantılar geçen haftaya gore azaldı ama yine de zorluyor

Aslında henüz bebeğim sat a göre geri gibi bir şey demedi doktor. Sadece genel olarak burdaki diğer hanımlara göre sat ım daha geç olduğu için bebeğim yaşça küçük biraz.

Bulantılar bitse de hep, güzelce yemekler yiyebilsek.

Anladim
Aynen ya bulantilar bitse de aşermeye başlasak :)

Eki Görüntüle 1686596 kizlar benim minik 11haftalik olmus:)
Ne de guzel yatmis kuzucuk ama ben asil yarini merak ediyorumm :) ben hic anlamam ama tahmin edeyim gene de bence bebegin kiz :) erken haftalarda drlar genital nub teorisine gore anlıyorlarmis. Hic anlayan var mi kizlar kendi aramizda tahminde bulunurduk ne guzel olurdu :)

Cnm.bende okudm o.dedgn seyi ama bilmiorm cozemedim bencede kiz diorm ama erkek yazarsam hic sasirmayn

atasehir sifa hastanesindede yasanmisti hatta bebegi karisan anne 10 gun sonra vefat etti.. cok uzulmustum
Ay allahım verme yarabbim ya( allah rahmet eylesin. Okudum gazetede. Kadıncağız bir de bu bebrk benim değil ispatlamak zorunda kalmış. Sallamamış hiç hastane sonra ortaya çıkmış.

Ay allahım verme yarabbim ya( allah rahmet eylesin. Okudum gazetede. Kadıncağız bir de bu bebrk benim değil ispatlamak zorunda kalmış. Sallamamış hiç hastane sonra ortaya çıkmış.
evet gercekten öyle ben instagramda resimlerini falan bakmistim kocasinin icim gitti. ayse arman roportaj yapmisti. allah kimsenin basina vermesin

Ben ögrenemedim hangi hastane canım orası.adı ne Bileyim de ona göre gideyim

anneler yine biraz özel bir soruyla geliyorum. göguslerde kuruluk varmi sizde? iyice kurumus krem falan
Bende var çatlak için badem yağı ve kalsiyum ağırlıklı beslenin diyordu bir yerde ama paraben parafin içermeyen vücut kremi bulmakta çok zor has zeytinyağı sürüp idare ediyorum ama zor emiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…