2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunaydinlar mutlu pazarlar ben bugunde calisicam..saat 14:00 22:00 arasi bu kiz kuzusuyla birlikte işte...

Gecmis olsun cnm. Cok uzulmussunuz ama sukur sonu guzel olmus onemli olan da bu

Gozunaydin cnm :) cinsiyet tahmini yapti mi?kemik yapısı babaya benziyor dedigine gore erkek mi diyor acaba

Hadi gözun aydınnn benide senin gibi çağırdı doktor. 11+1de ense kalınlığına baktı sonra haftaya çağirdı kesin oldun diye. Bakalim iyi sonuçlar alırız insaallah

Gozunaydin cnm :) cinsiyet tahmini yapti mi?kemik yapısı babaya benziyor dedigine gore erkek mi diyor acaba
Yok canım yapmadı hatta eşim baya üsteledi tahmininiz vardır dedi ama vajinal baksam görürüm üstten belli olmuyor dedi. Taramada öğrenebilirsin ama dedi 13. haftada yani. Sağlıklı olduğunu öğrendim ya kız erkek hiç farketmez ikisi de çok güzel

Hadi gözun aydınnn benide senin gibi çağırdı doktor. 11+1de ense kalınlığına baktı sonra haftaya çağirdı kesin oldun diye. Bakalim iyi sonuçlar alırız insaallah
2 hafta sonra taramada bakılacak bide canım perinatolog tarafından onlar daha iyi görüyormuş ama içim rahat şu an o konuda dün iyi dedi ya gerisi prosedür :) inşallah canım sağol.

Merhabalar herkese üç gündür serumlarla iğnelerle ayaktayım mide bulantısı vardı birde ishal başlayınca mecbur serum falan bugünüme şükür bebişlerim sağlıklı maşallah herşey onlar için

1 ay çabuk geçer ... Doktorun özel hast. Demiydi kanama alanı gibi neymiş ki. O başka bi doktora daha git istersen stres yapma bence artık her şey yolunda gidiyor bak.
Evet canim ozel hastane ve iyi bi dr ilk gebeligimde kalbi durdugunu da o bilmisti tam bisey diyemiyorum bebegin eside olabilir dedi aklim karisti kötü bisey degildir umarim cok şükür haftasiyla uyumlu bunu gordum ya Rabbime bin şükür inşallah hep saglikli haberini alirim
Ignemi karnimdan yapiorum canim sen?
Ya ben 42 kiloyum ve yag dokusu diye bisey yok bugune kadar 4 kere karindan vurdum ama canimi cok yakiyor ve tek seferde yapamiyorum genelde koldan yapiyorum hic bacaktan denemedim

Bende 42 kiloyum gobekten fena yakiyor daha 4 kez gobekten yaptim ama arkadasin dedigi gibi buz akusu cok ise yariyor en azindan ignenn girisini hissetmiyorsun ilac verrken can aciyor

Geçmiş olsun canım.. biz bir tane taşıyoruz sen iki tane.. zorluğu olur ama iki tane mükafat alacaksın Allah 'ın izniyle..

Ben olsam bak derdim alttan üstten nerden bakarsan bak söyle yeterki.. Çatlicam yaa salı günü gelmek bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…