2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben o kadar merak etmiyorum nasıl olsa öğrenicez erken öğrensem nolucak ikiside evlat hiç fark yok benim için
Haklisin insan önce sağlığını merak ediyor ama sonra cinsiyeti ne kime benziyor huyu suyu nasıl olacak acaba diye düşünmeden de edemiyor geçen gün çocuğa meslek düşünürken buldum kendimi dr olsun babası gibi dedim sonra kiyamadim ne isterse ondan olsun dedim eşim level atladımi dusunuyor

Kızlar benim de 5 haftalik bazen anlık artan ama devamli hafif kasık agrım oluyor normal mi bilemedim siz benden birkaç hafta ilerdesiniz normal mi lütfen yorum yapar mısınız

Kızlar benim de 5 haftalik bazen anlık artan ama devamli hafif kasık agrım oluyor normal mi bilemedim siz benden birkaç hafta ilerdesiniz normal mi lütfen yorum yapar mısınız
5. haftada bendede vardı uzanınca geçerdi. Bol bol dinlen. Zorlama kendini sakın. Benim 6. haftada birden geçmişti bi daha olmadı. Şimdi 11 haftalığım öyle sıkıntılar olmuyor çok şükür. Seninde geçer.

cok normal ben cok korkuyordum agridan geceleri uyuyamiyordum zamanla azaliyor ama bende devam ediyo azda olsa
Çok teşekkür ederim normal olduğunu duyduğum çok sevindim ultrasonda daha gozukmedi gi için ister istemez endiseleniyorum gorseydik kalp atışını duysaydim biraz daha rahatlarim

Çok teşekkür ederim normal olduğunu duyduğum çok sevindim ultrasonda daha gozukmediği için çok endiseleniyorum az da olsa rahatladım

8. Haftamdayım adet tarihime yakın bu ağrılar başladı 7 haftama kadar devam etti ama fazla değil bir anda ağrı giriyo gidiyo doktoruma sordum normal şeylermil rahim genişliyormuş :)

8. Haftamdayım adet tarihime yakın bu ağrılar başladı 7 haftama kadar devam etti ama fazla değil bir anda ağrı giriyo gidiyo doktoruma sordum normal şeylermil rahim genişliyormuş :)
Çok teşekkür ederim normal olduğunu duyduğum çok sevindim ultrasonda daha gozukmediği için çok endiseleniyorum gorseydik duysaydim kalbini biraz daha rahat ederdim çok sağol

Çok teşekkür ederim normal olduğunu duyduğum çok sevindim ultrasonda daha gozukmediği için çok endiseleniyorum az da olsa rahatladım
1 hafta sonra duyarsın canım. Ben 6+4 de duymuştum. Ondan sonra daha rahat oluyor insan haklısın endişelenmekte. Ama haftalar ilerledikçe dahada içi rahat oluyor insanın. Yinede Allah korusun bize bağışlasın yavrularımızı sağ salim alalım kucağımıza inşallah.

ay cok tesekkur ederim iyi ki buldum bu sayfayı kızlar çok teşekkür ederim İnşallah İnşallah

ay cok tesekkur ederim iyi ki buldum bu sayfayı kızlar çok teşekkür ederim İnşallah İnşallah

Kızlar isten izin alip acile gittim esimle..sag kasigim agriyor ara ara..gecen enfeksiyon cikmisti urocare diye bi ilac vermisti diktorum..gece idrarimi tamamen yapip mesane bosalinca ilaci suda eritip icmistim..simdi yine gittim enfeksiyon varmis hala..kasilma varmi diye baktilar temiz cikti hersey...benim gibi enfeksiyon olan var mi..sizdede sanci oluyomu...

Eki Görüntüle 1689895 kizlar yine dayanamadik dun avmde bir parca daha aldik
Ayyyy Allah'im ne tatli sey bu yaaaa inşallah hersey yolunda gider 7-8 aylari gorup bende boyle ciciler alirim yaaa cok heves ediyorum saglikla giyer inşallah

Canim benim hala oluyor ani harekette hapsirinca kasigima bi agri giriyor drum normal rahim oldugundan daha buyutor dedi bol bol dua et ani hareket yapma cok is yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…