2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Melos 15 gün önce düştü ya bebeğim.. meğer bebegin biri icimde kalmış.dun kürtaj oldum beynim altüst oldu. Hayırlısıyla araniza katılsaydım. Ama bu sefer tek dize soyluycem benim karnım cabuk cikiyo ancak 2.5 ay saklarım... dr ada o zaman gitcem

Selamm kızlar. Pazar gününüz nasıl geçti.
Biz güzel bir kahvaltıdan sonra.
Saat 14:00 de işe geldim gece 10 kdr burdayım.
Iki yumurtalıgım da agrı var bacaklarım bile agrıyor. Yorulmadım da kasada oturuyorum sürekli. Normalmi acaba. Cok az da beyaz akıntım var.

Geçmiş olsun cnm. Kendine çok dikat et. Kurtajdan sonra üsütme hic. Vitamnlerini kullan. 1 adet beklemen normal cnm.
Kısa zamanda aramıza katılırsın inşallah.
Rabbim birdaha yaşatmasın

Agrilarin normaldir canim benimde oluyor benim sari akintim devamli var gunde iki kez camasir degistiriyorumbdr normal kan olmadigi surece gebelikte sari beyaz seffaf akinti olur dedi bide yemek bile yapsam belim agriyor

Agrilarin normaldir canim benimde oluyor benim sari akintim devamli var gunde iki kez camasir degistiriyorumbdr normal kan olmadigi surece gebelikte sari beyaz seffaf akinti olur dedi bide yemek bile yapsam belim agriyor
Valla bir geçse şu riskli zamanlar da bizde rahatlasak.

Ben de idrarda bol bakteri var. Sen de mi öyle. Ama bi şey kullanmıyorum.

Peki teşekkür ederim çok iş yapmamaya çalışıyorum

geçmiş olsun rayha ikiz miy miş. inş kısa zamanda geleceksin peşimizden

Bası sağda bebeğin bende de yani fotografa direk bakınca artık değışir hareketlenince belki ama en basından beri öyle olustu. Eğer teorin tutarsa yazacağim sana hemen
Diger gebelerede isik tutar onun icinde bence takip edelim dogrulugunu tespit edelim haberini bekliyorum cnm

Ben de bol bakteri cikti tek kullanimlik suya atilan ilaci verdi doktor gecti bol su icin dedi
Aa hadi ya benimde 1 aydır öyle doktorumda hiç sormadı bile tahlilleri devlet hast. Baktı tekrar istedi aynısı çıkmış ama unuttuk tekrar bakmayı... Bana da dedi ama içemiyorum ben yarın söyleyim doktoruma sağol canım ....

Ben de bol bakteri cikti tek kullanimlik suya atilan ilaci verdi doktor gecti bol su icin dedi
Canim ben 10.kasim aksami yapip ictim ama bugun acile gittim yine varmis...sendede kasik agrisi yapiyor mu..sag kasik agrim vardi sadece...mesane oralarda oluyomus sanirim kan ve idrar verdim..yine enfeksiyon dendi...

Evet ya benim de hapsirirken,sağa sola dönerken...

Çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda sağlıklı bebeğin olur

kizlar bendede idrar yolu enfeksiyonu cikti baya yogun. ilac verdi ictim bitti ama simdi fena mantar basladi.. travacort yasak mi acaba? yarin gidip soracam haberiniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…