2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar nar yemek ya da nar suyu içmek sakıncalı mı
Zannetmiyorum zararlı olduğnu aksine faydalı bence çünkü kalbe çok faydalı olduğnu duymuştum kan sulandırıcı etkisi var bide galiba.Ben bir oturmaya 1 tam barı yiyorum heleki hafif ekşiyse biraz tuz atıyorum kaşık kaşık götürüyorum migdeye.

kizlar bendede idrar yolu enfeksiyonu cikti baya yogun. ilac verdi ictim bitti ama simdi fena mantar basladi.. travacort yasak mi acaba? yarin gidip soracam haberiniz varmi
Travacort kullanilmiyor henuz , riskli olan 12 hafta gectikten sonra bu tur ilaclar verebilirmis. En son kontrolumde bende bu durumumdan bahsetmistim. Simdilik bol su icip tum ic camasirlari utuleyerek cozmeye calisiyorum bende.

Hamilelikte kan sulandırıcı etkisi olan hiç bisey yemeyin bence ben ilk bebegimi Yaban mersini yüzünden düşürdü m

Anneler napiyorsunuz hayirli aksamlar nasilsiniz benim toksoplazma biraz yuksek gibiydiya dr ikili teste gelmeden teniden yap getir dedi bu arada ikili testleriniI nerelerde yaptiriyorsunuz ben adana baskent hastanesine gidiyorum orada yaptiracam acaba drvlette yapip gotursemmi dedim sonrada vazgectim dr degerlendirmez diye 45 tl testin ucretiymis+97 milyonda muayene ucreti var bir ayda 2 muayene olunca sikintili oluyor biraz ama evladimiz icin hersey onlarin cani sagolsun inşaallah sizlerde durum nedir

Ben sonomedde yaptırıcam kadıköyde çok iyi bir yer. Doktorum orayla anlaşmalı randevu aldım ama fiyat bilmiyorum doğum teminatımdan yaptırıcam. Yalnız bu testi iyi bir yerde yaptırmaya dikkat edin sonra uğraşmayın.

Ya bu sadece tan idrar tahlili yeterli olmuyomuş kültürde istenmeliymiş... Ya çok önemli bi şey nasıl gözden kaçırdım 5 haftadır aynı ihmal halinde bi sorun yoktur umarım....bulantı mide sorunları yansiyon mahvetti beni bi bardak su bile içemiyodum günde...

Kızlar zaman zaman vajinama doğru Ağrı oluyor adet olacakmışım gibi yani aşaya doğru giriş yerine doğru böyle olan var mı başka türlü tarif edemedim çok afedersiniz

benim doktor önce tam idrar tahili istedi onda yogun cikinca kultur istedi.. idrar yolu enfeksiyonu veya bakteri falan ciktiysa doktor kultir istemeliydi sanki ya bence yaptir bakteri varsa

Haa bi de yavaş yavaş yap birden yapınca morarma ağrıyor. Yengeç hemşire koldan bir anda yaptı 1 hafta mor ve ağrıya gezdim.

Göbek beni en cok yakan bölgem ordan yapmıyorum artık ben clexane igneye gecmek istiyorum ya belki o hibor a gore daha az yakicidir bir dahaki randevuda doktorla konusacagim

Yavas yavas yapiyoruz zaten de gun gectikce acisi azalip alisacagima daha fazla acitiyor ilginc

Hmm bak zayifliktan mi boyle cok aciyor acaba canimiz
Ben gobekten vurdugumda oturup aglamistim hungur hungur hem de :)
Benim ignem de hibor 5000 ahh igne hic onemli degil icindeki ilac bu kadar yakmasa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…