2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bilmiyorum sadece bol bakteri varmış bende. Su iç dedi. Benim kasık ağrım tek taraflı olmuyor pek olmuyo olduğu zaman daha çok sol.
Ben cok iciyorum simdi de monural vermis 1 paket bu gece yapip icicem bence sende ihmal etme enfeksiyonu canim..

Canim endeksiyonda ates mide bulantisi yapabiliyormus bende bugun ogrendim..

İnsallah işe yarar canim..bende koldan yapmadim hic..tam olarak neresine vuruyorsun kolunun..

Çocukken bize aşı vurdukları yerin aşağısına vuruyorum cnm dirseğe yakın etli kısma, tek başına olmuyor aynı anda hem kolu iki parmagın arasına alıp hen iğneyi yapamıyorsun yardım grrekiyor

Ama kol çoook yakıyor bende en kötü göbek sonra kol sonra bacak

Aynen bencede en az göbek. Koldan mecbur kalınca yaptırıyorum ama gece yatınca sıkıntı oluyor oda hatta bugün koldan yaptırdım göbek mosmor

Genelde herkes clexane kullaniyor, benimki de hibor 5000 gunde bir kere

Mutasyonun nedir bnm mthfr c677t heterozigot
Benim homozigot olması lazımdı öyle hatırlıyorum ama iğneyi verirken doktor kiloma göre vermişti dozunu. Evet genelde clexane, hiboru bilmiyorum daha önce duymadım hiç.

Benim homozigot olması lazımdı öyle hatırlıyorum ama iğneyi verirken doktor kiloma göre vermişti dozunu. Evet genelde clexane, hiboru bilmiyorum daha önce duymadım hiç.

Anladım Allah yardimcimiz olsunn

Hem anne hem banadan almisim ben..bende oksapar kullaniyorum..

Hm oksapar demek seninki de farkli, buz da ise yaramadi yaw bence bende bi terslik var bu forumda benim kdr igneden sikayetci olan yok :)

Anladım Allah yardimcimiz olsunn

Hm oksapar demek seninki de farkli, buz da ise yaramadi yaw bence bende bi terslik var bu forumda benim kdr igneden sikayetci olan yok :)
İşe yaramadı mı adına üzüldüm..çogu kisi bu yolu kullaniyor...doktoruna soyledin mi caninin yandigini...

allah yardımcınız olsun kızlar hergün mü igne yapıyorsunuz ne kadar cesursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…