2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın arkadaşlar, sabah pembe akıntım geldi çok canım sıkıldı. Akşamda zatwn hafif ara ara kasık ağrım olmuştu. Şimdi de belli belirsiz oluyor. İşe gidiyorum ama çok canım sıkkın bi şey yoktur umarım. Daha cmt gördüm bebişi kontrolde.
Dün caddede baya yürüdüm. 6500 adım atmışım. Cmt de kontrol vardı. Ondan mı oldu acaba ya. Su da içmiyorum adam gibiiii (

Günaydın canim sıkma canını bişey olmaz ınsallah. Dr bana ciddi bi kanama yoksa aradakiler sıkıntı olmaz demişti. Kendini yorduğun için olabilir. Su bende içmiyorum çok bulantı yapıyor günde 2 bardak anca kurudum resmen

günaydın canım endişelenme yorulduğun için olmuştur büyük ihtimalle doktoruna danış istersen yine de.kasık ağrısı 2 gündür bende de var.bugün ikili test var sorucam ben de neden oluyor diye.

Kızlar gunaydun herkese. Ben 9. Hafta dayım progestan kullanalım kacinci haftaya kadar kullancsksiniz benim doktor bu kutu bitince kullanma dedi ve bitti. Ama alsam diye de düşünüyorum. 12. Haftaya kadar kullanmak mi gerekir acaba

günaydın canım endişelenme yorulduğun için olmuştur büyük ihtimalle doktoruna danış istersen yine de.kasık ağrısı 2 gündür bende de var.bugün ikili test var sorucam ben de neden oluyor diye.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Doktora mesaj atıcam. 4 haftalıkken olmuştu böyle en son. Şimdi 10+4 üm çok tedirgin oluyor insan.
İkili testinde güzel haberler al inşallah canım.

Canım girmeden 2 çikolata 2 vişne suyu ye iç, be ek hareketli olsun ki bacaklarını açsın..

hahaha çikolatayı biliyordum da vişne suyunu da mı seviyormuş minnaklar
mutlaka yiyip içicem
Benim doktor ikiliye gelirken pırtakal suyu iç dedi. C vitamini ya herhalde hareket etsin diye. Bi de uyuyosa eğer karnını bastırınca uyanmıyo. En etkili yol öksürmek. Cmt benimki uyuyodu. Bilseydim öksürürdüm. Sonra yabancı sitede gördüm:))

baktım hareket yok öksürük krizine gireyim bi öğrensem cinsiyetini söz yormucam kuzumu bi daha

hahaha çikolatayı biliyordum da vişne suyunu da mı seviyormuş minnaklar
mutlaka yiyip içicem
Son aylarda nst ye girerken 2 çikolata 2 vişne suyu içip gelin diyorlardi sanci takibi için.. uyuyan bebekler uyanıyordu bunları yiyip içince özelli le 2 ser tane olsun deniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…