2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
hayırlı haberlerle dön inşallah cnm :) bi cinsiyet tahmini de gelir umarımm :)

cnm drunu bi arasan bence iyi olur. belki dinlenmeni önerir ya da ilaç filan verebilir.

kızlar daha önce de sormuştum sizlere. ben de 7 haftalık hamileyim ama bulantı dışında hiçbi belirtim yok. kasık batması başlarda vardı artık yok. sizlerde durum nasıl

kızlar daha önce de sormuştum sizlere. ben de 7 haftalık hamileyim ama bulantı dışında hiçbi belirtim yok. kasık batması başlarda vardı artık yok. sizlerde durum nasıl
cnm kasık batması bende de başlarda oldu sonradan çok olmadı nadiren oluyor. mide bulantısı herkeste görülmeyebiliyor. mesela bende daha çok tiksinti ve ara ara öğürme hissi var bu daha çok bünyeyle alakalı diye düşünüyorum.

Herkeste aynı belirtiler çıkmıyor, kimisinde bulantı olurken kimisinde çok ağrı oluyor.. Bulantı olması sağlıklı bir gebeliğin işareti bence fazlası olsun diye düşünme. Bende aşırı uyku hali oluyor mesela, bulantı sadece sabahları.. Zaten 3. aya girdiğimizde gayet iyi olucakmışız doktorum öyle diyor..

cnmm merhaba, medikal parka gidiyorum ben ama asıl drum dısardan muyanesı var... ıkılı tarama içinde dr'um yıne muayanesi olan başka bır dr'u önerdi ona gidicem... Fehmi yazıcıoğlu...

canım bende lekelenme oldu progestan basladim 1 kutu kullan dedi ben icinden ancak 5 ya da 6 tane içtim sonra doktora söyledim icemedim diye doktorum dedi ki progestanin kanıtlanmış bi etkisi yok zaten düşükler üzerinde dedi yani sadece bi tedbir gbi veriyorlar doktor burak dediyse birak fazladan kimyasala gerek yok bence

günaydın, kızlar haftasonu o kadar çok yoruldum ki işe gelmek dinlenmek gibi geldi şuanctesi maltepede oturan bir arkadaşıma kahvaltıya gittim ordan çıkınca oğlum babaya gidelim dedi, hop oradan 4. levente yolda birde uyudu beyefendi taşı taşı mahvoldum. dünde günübirlik yalovaya gittik feribotla akraba gezmesine orda da totom yer görmedi gezmekten ve oğlumdan:)
öğlen 1 gibi dra gidicem bir bakayımsabredemiyorum ki ben ya

günaydın cnm inşallah cinsiyet bugün netleşir hemen hbr ver bize dee :)

oh öyle geziler en guzeli olur :) guzel haberlerini bekliyoruz bende meraktayim ama 1-2 hafta daha dayanmam lazim en az

kizlar bendede idrar yolu enfeksiyonu cikti baya yogun. ilac verdi ictim bitti ama simdi fena mantar basladi.. travacort yasak mi acaba? yarin gidip soracam haberiniz varmi
Mantar için ben sıcağa yakın suya 1yemek kasigi uzum sirkesi koyup öyle yıkıyorum wc sonrası ic çamaşırımi hep ütülerim ama günde 2 kere değiştiriyorum sirkeli suyu ikin gün yapıp 1gun yapmıyorum oranın Florası bozulmasın diye en azından doğal deneyebilirsiniz. .

Ne hissediyorsun kız mi erkek mi.
ben hislerimle gönlümden geçeni karıştırıyorum galibayani kvalidem eltim senin ikincide erkek olur diyor inanıyorum ama gönlüm kız istiyor, sonrada psikolojimi erkek olarak hazırlayıp üzülmemiş olayım diyorum.
amma kalbimin köşesinden hep kız eşyası bak kız ismi bul diye bir şeyde geçiyor. yani karma karışığım dostumAllah sağlık versin her şeyden önce

Kizlarr gunaydin. Bliosunuz rahim kalp seklinde dediler bana erken dogu. Riski oluymus ilerleyen haftalarda cevresinde duyan varmi ornek olarak 20.haftadan sonra ski takip gerekicek bakalim ins kucagima alirim hayirlisiyla suan bebegin yeri iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…