2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah canım.. peki ilk hamileliğinle şimdiki farklı mi geçiyor..

Kizlarr gunaydin. Bliosunuz rahim kalp seklinde dediler bana erken dogu. Riski oluymus ilerleyen haftalarda cevresinde duyan varmi ornek olarak 20.haftadan sonra ski takip gerekicek bakalim ins kucagima alirim hayirlisiyla suan bebegin yeri iyi
evet canım kuzenim yaşadı, ama çok şükür güzel bir doğum yaptı bebekte kendide çok sağlıklıydı. sadece sezeryan oldu ve 2 yada 3 hafta erken aldılar

gunaydın cnm... ıyı haberlerını beklıyoruz ıns

benim doktor önce tam idrar tahili istedi onda yogun cikinca kultur istedi.. idrar yolu enfeksiyonu veya bakteri falan ciktiysa doktor kultir istemeliydi sanki ya bence yaptir bakteri varsa
İdeaeda bakteri mi öıkmıştı canım seninde

Canim endeksiyonda ates mide bulantisi yapabiliyormus bende bugun ogrendim..
Ya işin kötüsü bildiğim halde başıma gelmesi .... Neyse. Bilmiyorum ki enfeksiyon mu var hiç anlamam oldum olası idrar tahlilinden...ilk görüldüğünde kültür istenseyniş ya da önemi söylenseydi ben de atlamazdım... Şimdi gideceğim bakalım canım...

Bugün cinsiyet öğrenecek arkadaslarım eminim heyecan coktur..inşallah guzel haberlerle gelin kızlar..

Bende aksam ilaci yapip ictim..kasik agrim yok simdilik umarimda olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…