2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

evet cnm cikti kulturde ureme cikmadi ama sukur. suda eriyen ilac verdi 2 doz. sanirim gecmistir ama simdide ilac sonrasi mantar basladi.

yeni gelenler hosgeldiniz
bende iki hafta önce gitmistim doktora simdi dayanamiyorum bugun gidecem.. zaten bi kac sorum vardi bahane olur görmek icin.. belki bugun artik ustten bakmaya baslariz.. 1-2 hafta daha dayanacam ve sonrasinda cinsiyet icin giderim insallah.. bu arada dun mutfagi topladim salonda bitmisti sukur az kaldi. haftaya persembe tasiniyoruz insallah

Kızlarrr nasılsınız canlarrr bütün yazdıklarınızı okumaya çalışıyorumm herkese maşallah cinsiyet öğrenecekler haber verin Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla...Dün eşim kahve istedi fincana uzandım şöyle sağ kasığımda bir ağrı oldu ara ara bugünde devam ediyor insan çok endişeleniyor ister istemez bişey olmaz dimi iyi şeyler düşünmek istiyorum ama şeytan işte dolduruyor...

Bnmde elimi kasiga koydugumda segirme war baktim biraz hissedilmez dio bazilari hissedilir dio ama bilemedim gaza falan benzemiyo bide bebegin yerlesgtigi yerde solda ulturasona gore bana gore sag bakalm suan sadece bebegi nekdar uzun tutabilirime yogunlastm

evet canım kuzenim yaşadı, ama çok şükür güzel bir doğum yaptı bebekte kendide çok sağlıklıydı. sadece sezeryan oldu ve 2 yada 3 hafta erken aldılar
ya okdar onemli diil 3hafta falan benin korkum bayaga erken olmasi 30olmadanbsye dikkat ettimi kuzenin doktor bebek buyudkce bakicaz ilacla geciktircez dedi ins bende kuzenin gbi atlatirm hayirlsyla cok zor bsy

Cnm dikkat et sakın bir şey kaldırma, biz 3 ay önce taşındık, canımın kıymetini bilmedim kendimi çok yordum bel fıtığı oldum... Taşınmak kolay değil Allah kolaylık versin

Korkma canim.ama uzanma bidahada geriliiyo cunku rahim bisey olmaz.cok siddetli degildir heralde bebekler buyudkce oluyo olucakta dedi doktorum hafif agrilar lekelenme kanama olmadgi surece panik yapma ama cokta keskinse bi acile gidersin gecmiyosa skma canini

selamlar herkesedoktora uğradım oran veremem ama çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, tuhaf hissediyorum.,
çokta hareketliydi maşallah eller kollar, sağlıklı ve haftasıyla da uyumlu. geçen kontrolde kıza benzetmişti arkadaşım olan doktor iyice kafam karıştı. artık hayırlısı deyip haftaya 26 yada 27 sinde rize de gidicem bir daha.foto yüklüycem ama çok hareketliydi düzgün foto alamadık.

ya okdar onemli diil 3hafta falan benin korkum bayaga erken olmasi 30olmadanbsye dikkat ettimi kuzenin doktor bebek buyudkce bakicaz ilacla geciktircez dedi ins bende kuzenin gbi atlatirm hayirlsyla cok zor bsy

cnm ıkılı test yapan dr'unmu soledı bunları? ayrı bır dr!a mı gıttın? benımde rahmım kalp seklınde ama cok fazla değil...

cnm hayırlı olsunnn.. foto beklıyoruz...

Çok sağol canım ya 2li testi yaptırdın mı Ali beye gidiyomusun

Merhabalar tünaydınn tekrar doktordan geliyorum bebişi gördük zıp zıp zıplıyodu iki hafta sonraya gel dedi ikili tarama için cinsiyet sorma daha çok erken dedi :) bakteri içinde önemli değil dedi normal dedi idrar kapları ne kadar steril ki dedi lökosit olması sorun dedi. Bol su iç dedi. bizde haberler böylee çook iyii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…