2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz keceden yapıyoruz. Beyaz bulut içine elyaf doldurduk.üzerine isim,aşağıdan sarkan nota isaretleri olacak. Tam bitmap o yüzden şimdi foto atamiyorum.
Ben kendim yaptim dis kapinin canim deniz makarnasiyla uzun olanlari varya ondan 2 lirami ne
Slm kızlar nasılsınız? Dün muğladaki doktora kontrolümü oldum 37+1de minik prensesim 2920 gr 51 cm olmuş suyu vs herşeyi iyi dedi 3 gün önden gidiyor nst de iyi çıktı. 2 haziran prş 38+4te sezeryan olucam anesteziye o gün karar verilecek. Şafak 9 şükürler olsun :KK66: 1 hafta sonra nst çekilecek tekrardan kontrol amaçlı. Hareketleri azalırsa (günde 15den fazla olmalı dedi) nst çektir başvur dedi. Böbreğim için de ürolojiye kontrol oldum şişlikte ilerleme olmamış şükür doğuma kadar problem yaratmaz korkulacak bi durum yok dedi doktor. Çook az kaldı meleğimi kucağıma almama, çook mutlu ve heyecanlıyım :KK66:
Benimde 2 haxiran cnm cok heycnliyim az kaldi haftaya anneyiz

Merhaba kızlar, sabah yazdığım gibi bel fıtıklarımdan dolayı doktora gittim bu sabah. Beyin ve sinir cerrahı iki fıtığımla ilgili hiç bir sorun olmadığını ancak sonuncusunun benim için riskli olabileceğini söyledi. Riskten kasıt ise fıtık derecesinin ilerlemesi. Yalnız durum şu ki, aynı risk her hapşırmamda, öksürmemde ya da kontrolsüz herhangi bir hareketimde de var. Yani doğum sırasında ıkınmak bana ekstra bir risk getirmeyecek, diye yorumladım ben bu durumu. Hamilelikte şu ana kadar 16 kilo aldım, buna rağmen hala çalışıyorum, her hareketimi yapabiliyorum ve eminim ki bel ve sırt ağrılarım fıtığı olmayan herhangi bir hamile kadın kadardır :) Cumartesi de doktorumla tekrar görüşeceğim ancak ben normal doğumla devam etmek istiyorum. Eşim biraz şüpheyle yaklaşıyor bu duruma ama ben gerçekten zorunlu olmadıkça operasyon geçirmek istemiyorum.
Sağlığınızla ilgili Bi sorun olmadıkça cesaretin de varsa sonuna kadar normal doğumu beklemek en güzeli

Hic sorma dun esime onu diyorum normal dogum ucuz olmali doktor bsy ypmiyoki :)
normal doğum birçok hastanede ucuz gerçekten de benim gitiiğim hastanede sezaryen 1300 tl iken, normal doğum 950 tl. sgk anlaşmalı fiyatlar tabi.
kolay doğuma bir örnekte anneannemin komşusudur canım. kadın 39. hafta içindeydi suyu geldi. doktora gitmeden 2 dakikada duş alayım demiş. banyodan koşun diye bağırmış. anneannem bir baktık bebeğin kafası çıkmak üzere demişti. çok şaşırmışlar. suyunun gelmesi doğurması 10 dakika bile bulmamış. geçen sene oldu bu. evde doğum yaptı artık. mahallenin ebesi zor yetişmiş. herkese Allah kolay doğum nasip eder inşallah

Günaydın bende şu cibinlikli sepet beşikten almıştım aynısını alan arkadaşlar iç tekstil ürünlerini yastığı yan korumalıdır felan var yıkadiniz mi yıkamadan mi kullanacaksiniz

Kokluyorum da canimin acısından bebise adapte olamiorum ki tek yaptigim dua etmek bi an önce bu sancili dönemin gecmesi ..evet cnm spinal

Iste bu is kisiden kisiye degisiyor.. benim sezeryanim da spinaldi ilki ama hic boyle sancilar acilar yasamadim.. Allah kolaylik versin biran once ayaga kalk insallah

Kızlar bugün bebisin kıyafetlerini yikicam dalan roxy almıştım fazla koyunca köpürüyor demiştiniz her yıkamada ne kadar koymustunuz

Bu kadar olur bende aynı durumdayım geceden beri uyaniyorum bakıyorum tık yok soluma yatmış durumdayım şu an ama hala ses yok minigimden
Portakal suyu işe yaradı ben de. Pekmez de yarayabilir, şekerin yoksa dene Can'ım. aman aman hareket etmedi ama en azından içimi rahatlattı. Hala takip ediyorum, şu an yine yok. Herhalde böyle sakin günleri oluyor canım ya, biz de sakin olalım. Herkes yaşamış benzer şeyler.

Günaydın bende şu cibinlikli sepet beşikten almıştım aynısını alan arkadaşlar iç tekstil ürünlerini yastığı yan korumalıdır felan var yıkadiniz mi yıkamadan mi kullanacaksiniz

Yıkamalısın bence. Ben uyku setini tamamen yıkadım tertemiz miss gibi kokuyor hiç birşey de olmuyor.

[QUOTE="si dan, post: 466068ik63, member: 747249[/QUOTE]
Ben en son cumartesi gunu doktora gittim 35 +5 . Gunumdeydim ama ustrasyon kagidinda 35+3 yaziyordu bebegimin kilosu ise 2800 falan dedi asagi yukari olabilir dedi iyi mi sizce kizlar

normal doğum birçok hastanede ucuz gerçekten de benim gitiiğim hastanede sezaryen 1300 tl iken, normal doğum 950 tl. sgk anlaşmalı fiyatlar tabi.
kolay doğuma bir örnekte anneannemin komşusudur canım. kadın 39. hafta içindeydi suyu geldi. doktora gitmeden 2 dakikada duş alayım demiş. banyodan koşun diye bağırmış. anneannem bir baktık bebeğin kafası çıkmak üzere demişti. çok şaşırmışlar. suyunun gelmesi doğurması 10 dakika bile bulmamış. geçen sene oldu bu. evde doğum yaptı artık. mahallenin ebesi zor yetişmiş. herkese Allah kolay doğum nasip eder inşallah
Bu konuda alalhtan sansliyom bsy olsa ebe annem yan binada :) bnde evde dgmusum belki kizimda evde gelir :) gerci bnm esimin pimpirikligi yuzunden olmazda.
Bnm hastanedede 725 normal ama genede pahali bnce tesvik amacli daha da uygun olmali fiyatlar

Portakal suyu işe yaradı ben de. Pekmez de yarayabilir, şekerin yoksa dene Can'ım. aman aman hareket etmedi ama en azından içimi rahatlattı. Hala takip ediyorum, şu an yine yok. Herhalde böyle sakin günleri oluyor canım ya, biz de sakin olalım. Herkes yaşamış benzer şeyler.
Kahvaltı ettim ben de uzandım ama yine oynamiyo :( tatlı yiyim bi de bakalım

Bizim beyaz kelebekler beşik her şeyini yıkadık hatta sermedik hastaneden döndüğümüz gün sereceğiz toz olmasın cam pencere açılıyor

Slm kızlar nasılsınız? Dün muğladaki doktora kontrolümü oldum 37+1de minik prensesim 2920 gr 51 cm olmuş suyu vs herşeyi iyi dedi 3 gün önden gidiyor nst de iyi çıktı. 2 haziran prş 38+4te sezeryan olucam anesteziye o gün karar verilecek. Şafak 9 şükürler olsun :KK66: 1 hafta sonra nst çekilecek tekrardan kontrol amaçlı. Hareketleri azalırsa (günde 15den fazla olmalı dedi) nst çektir başvur dedi. Böbreğim için de ürolojiye kontrol oldum şişlikte ilerleme olmamış şükür doğuma kadar problem yaratmaz korkulacak bi durum yok dedi doktor. Çook az kaldı meleğimi kucağıma almama, çook mutlu ve heyecanlıyım :KK66:
Hayırlı olsun..bebeğinle doğum günlerimiz aynı olucak demek:))

Gözün aydın canım, sen de yaşadıklarına rağmen gebeliği mutlulukla geçirenlerdensin. İnşallah doğumun da güzel bir anı olacak şekilde geçer..

Back
X