- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #41.481
Ben o masajı denedim bikaç kez ama yok beceremiyorumYürüyüş hurma
Squat
Perine masajı
Acılı yemek bağırsakları temizlemek lavman doğumu tetikler diye biliyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o masajı denedim bikaç kez ama yok beceremiyorumYürüyüş hurma
Squat
Perine masajı
Acılı yemek bağırsakları temizlemek lavman doğumu tetikler diye biliyorum...
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.. kızın adaşım olmuş ne güzel♡ ben de ikizler burcuyum:) darısı başımıza inşallahGünaydın kızlar, ben de doğum yaptım. Ben de hep normal doğum hayal ediyordum ama olmadı.
Pazar akşam ve çarşamba sabah iki kere kanlı akıntım olmuştu. Çarşamba tüm gün hafif şiddetli düzenli olmayan bel ve karın ağrısı çektim. Ama dün gece felaketti. Hiç uyuyamadım, ağrıdan kıvrandım. Ama gene de doğum sancısı gibi düzenli değildi.
Dün sabah kontrolüm vardı. Ağrım rahatlamıştı biraz. Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin kalp atımları yavaşlıyordu arada bir. İyice suyum azalmıştı. Açıklık 1 cm ama silinme tam. Ayrıca ben minyon bir insanım, çatım dar.
Doktor suni sancı önerdi önce, doğmazsa sezeryana alırız dedi, ben direk sezeryan dedim.
Velhasıl dün 12.30 gibi spinal anestezi ile kızım İpek dünyaya geldi. 38+4 te 3580 gram ve 52 cm ile. Kızım da annesi babası gibi İkizler burcu.
Şükür ki sütüm geldi, şimdilik emme ile ilgili problem yaşamıyoruz. Bugün taburcu olacağım.
Dün doktorun yanına kontrole gelirken totem yapıp çantamı ve kapı süsünü getirmemiştim. Totemim tutmadı. Hacı şeriften çikolata siparişi vermiştik bir gün önce o da yetişmedi.
Biraz ağrım vardı ama azaldı. Kızım yanımda uyuyor. Adı gibi ipekten bir teni var, çok güzel kokuyor. Doğum yapmayan anneler, siz de bu duyguyu yakın zamanda inşallah sağlıcakla tadın.
Allah yardımcın olsun canım selametle doğur inşallahKizlar hastanedeyim yatisim yapildi 3cm olmus açıklık ve duzenli sancim cikti. Suan suni sanci aliyorum cabuk ilerlesin diye. Dua edin benim icin
Tetikler canım , eşin de uyarabilir göğüsleriniAcaba şu süt arttırıcı çaylardan içsek doğumu tetikler mi![]()
Oncelikle hayırlı olsun :)Ben varım
@GlnU bol bol su içmek ve varsa ev yoğurdu yemek akıntıyı düzeltiyor... bende de ara ara oluyor suyu artırınca ve sanki yoğurdu bol tüketince geçiyor...
Ayy hadi sağlıkla büyüt canım bebişiniKizlaarr bnde dogum yapmis bulunmaktayim oglumu dun sabah 8:45de kucagima aldim epidural sezeryan ile kesinlikle siddetle tavsiye ederm sezaryen olacaklara![]()
Gözün aydın canım ben de epidural Sezeryan olucam moral verdinKizlaarr bnde dogum yapmis bulunmaktayim oglumu dun sabah 8:45de kucagima aldim epidural sezeryan ile kesinlikle siddetle tavsiye ederm sezaryen olacaklara![]()
Sondayı anestezi uygulandıktan sonra mı takıyorlar tatlım ?Sonda takılırken acimiyor canım. Çıktıktan bi gün sonra