bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
selam kızlar nasılsınız minnoşlar nasıl ? bayağıdır giremiyorum saçma sapan şeylerle uğraşıyorum.1,5 yaşındaki oğluma sağlık ocağında 18 ay aşısı yerine 1 yaş aşısı vurmuşlar, çıldırdım onunla uğraşıyorum şükür birşeyi yok olmaz da dediler ama bu hatayı sindiremiyorum açıkçası. karnımdaki minnoş ta cinsiyetini göstermedi daha meraktayız hala.3 gün önce minnoşun hareketini hissetim ama 3 gündür tık yok karnımda yumuşadı vve o sertliği bulamıyorum acayip telaştayım.kalbi durdu diye taktım nedense.anne olmak nasıl bir strestir ya rab.allah eksikliklerini yaşatmasın.sizler neler yaşamışsınız diye geriye doğru bir okumaya başlayayım en iyisi

Evet canım biliyorum durumunu, nadi beye iyi diyorlar, artk ögrenirsin minign cinsiyetini gönlune gore olsun canım

Insallah canim...
Hic bu vakte kadar cinsiyet ogrenemeyecigimi dusunmemistim, kizim 14 haftalikken belli olmustu. Buna hamile kalinca herhalde mayis basi gibi ogrenirim diyodum kendi kendime ama haziran geldi tik yok canim :))
Inşallah gönlune gore olur canım, minik meraklandırdı iyice ☺

Bu ebelere nasil guvenecegiz ya hayret birseyler biraz dikkatli olun yaaa kart veriyiruz yaziyorsunuz siz cagiriyirsunuz karta dikkat et kardesim neyseki kuxucuguna bir sey olmamamis rabbim korusun kuzucuklarimizi ogrenirsin canim daha 14+ haftadasin canim ...

Ben ozelde yaptirdin adosun asisini kuzum guvenmiyom saglik ocaklarina

Merhaba kizlar kizima hastane cikisi almis anneannesi. Icinde battaniyesi nevresimi bornozu herseyi varmis. Eminim cok guzeldir. Bende gelin home dan nevresim takimi aldim kizima. Yavas yavas almalara basladik biz.
Ayy ne güzel güle güle kullansın kızın. Bir de ben öğrenseydim inşallah yavrucuğuma neler alacağım neler ayy düşünmesi bile heyecanlı

aynen güvenmek sıkınt.bilgisayar yerine boyuna posuna bakarak karar vermiş hanımefendi yaşına.beni arayıp ta 18 ay aşısına çağıran da kendisi bir garip...neyse ben de tam senin minnoşların cinsiyeti belli oldumu diye araştırmaya girmiştim sen cevap vvverirsin artık :)

Ben ozelde yaptirdin adosun asisini kuzum guvenmiyom saglik ocaklarina
Iyi yapiyorsun canim bizim ebe yillardir ayni ebe oglanlardada cok memnunuz kendisinden ve esinden eside aile hekimi cok dikkatli bayan allah razi olsun arar beni bugun su var diye soyler ilgili bizim ebe allah razi olsun ondan ama dedigim gibi dikkat edilmeli

Benim minnoslar ikiside prenses canim cok sukurrrr rabbime gonlume gore nasip etti .... isteyen herkese gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. ecmain

Ay ne bilim kuzum dogumundan bugune tek bi dr takip.ediyo saolsun iyi dr gece gunduz ulasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…