bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ah inan bana herkesin kafadan bir ses çıkacak :))) acıların varken birde milletle uğraşacaksın ama ben 2 gün dayandım ve kaynanam ve kayınpederi evden kovdum sayılır şöyle yaptım eve geldim kanama var tabiki doktor çok yatma yürüyüş sezeryana iyi gelir demiş ama evde kayınpeder var yürüyemiyorum annem bişey diyor onlar bişey diyor eşim bişey diyor Bebek ağlıyor bir bağırdım bir bağırdım kendim bile korktum sesimden ..yeter be susun susmayanda gitsin bu evden benim zaten Can'ım burnumda kimseyle uğraşamayacam zaten sizin yüzünüzden evde rahat edemiyorum şimdi atacam kendimi aşağı soyunup çıkacam sokaklara vs.v.s. Saydırdım da saydırdım sonra ohhhhh kafam pırıl pırıl oldu :)))) bir annem kaldı eşim de o gün bugündür ben sinirlenmeye başlayınca korkar o olay miladım oldu kimse bana bişey diyemiyor:)) pişmanmıyım hayır yine olsa yine yaparım....hiç sabırlı değilim

Ooh iyi olmus ikincide ustune gidemezlr

Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum canim, en guzelini yapmışsın valla :)

coook iyi yapmissin canim. Zaten lohusa gelinin yaninda kayinpederin isi ne ki

coook iyi yapmissin canim. Zaten lohusa gelinin yaninda kayinpederin isi ne ki
Evet canim. Valla benim kayinpeder hastaneye geldi, sagolsun evden bir suru sey hazirlayip getirmis ben yeyim diye, hastane odasina bile cikmadi rahatsiz olurum diye, esimi arayip asagi cagirdi.

Evet canim. Valla benim kayinpeder hastaneye geldi, sagolsun evden bir suru sey hazirlayip getirmis ben yeyim diye, hastane odasina bile cikmadi rahatsiz olurum diye, esimi arayip asagi cagirdi.

nekadar düsünceli kayinpederin varmis canim. Benimki malesef öyle düsünceli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…