bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ama bu muhteşem bir haber

Canım çoooook sevindim riski atlatıp, artık normal hayata dönebilmene. Çok şükür Rabbim seni de bebeğini de korusun.

Ben yatmaya devam ediyorum tatlım. Bebeğim de ultrasonda maşallah iyi görünüyordu, çok şükür. Heralde bi 10-14 gün için de test sonuçları da inşallah temiz çıkar, rahat ederiz biz de

Biz isimde netiz kuzum oglusuma deniz ismi koyucam da ilk kez oglus gordum.ruyamda cok mutlu oldum

Gunaydin kizlar. Benim rumuzu yazinca google da resmim cikiyor onu nasil kaldirtabilirim. Yeni uye oldugumda google gorsele eklenmez.diye dusunup koymustum ama hala kaldirmamislar.

Ayy bende oyle insan ne kadar da olsa kv cekiniyo degil mi kuzum

Bende sinirlendim şimdi... Napalm yani bizmi belirliyoruz cinsiyeti benimde 2. Oğlum geliyor kafayı yiyelim ozaman...

Ay maşallah bizde de aynı durum var eşimle daha bebek ortada yokken karar vermiştik kız yada erkek farketmez deniz olucak diye bu kesinde başka bi isimde koymayı düşünüyomusunuz :)
Kizim olursa mavi derin olcak canim kizimin adi Ada oldugu icin uyumlu olsun istiyorum

Çok sağol kuzum benim bende çok sevinçliyom inşallah bir sorun olmadan devam edebilirim Allahım bebişlerinizle birlikte tez zamanda sizi de normal yaşantınıza dönmesini nasip etsin
Maşallah bebişine temiz çıkar annesi içini ferah tut sen

Cok geçmiş olsun. Yan komşum geçirdi zona hamileyken. Hem de doğuma 1 hafta kala en riskli dönemmis zona için. Aşırı stresten olmuştu. Çok şükür atlattı ama. Bebis de doğar doğmaz antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Aman dikkat et. Stresten uzak kal. Bişeycikler olmaz Allahın izniyle.

Ayy canım Allah esirgesin böyle bir kadından bencede en iyisi bu kadından uzak durmak. Ayy cidden okurken sinir oldum ki sen neler yaşamışsın canım şimdi çok şükür mutlu bir evliliğin var Allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…