- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #21.281
Canm bn bi ara gerçekten hssettm ama 2 gündür fln çok nadir çok hafif.doktoru dinledim netten.dedi ki 18.haftada bazen hsswdersnz ama çok hafif bazen bagirsak hareketiyle karışır. Sanki artık anliyrm bebek olduğunu ama çok hafif ve ara sıra. Doktor da 20.haftaya gelmeden her gün hssetmeyi beklemeyin cnku tesadüfn çarpmstr bebek arada ve cok hafif olur dedi.günaydın güzel anneler.
bebeginizi hissetmeye basladınız mı özellikle ilk gebelik yasayanlara soruyorum:)
Ben magnorm içiyorum ama aşırı tatlı tuhaf zor içiyorum başka ne var ki sen ne içiyorsun.bana dr kiza benziyo dedi ama benim kocaman gobus var.digerlerinde nasildi unuttum
Birde ben sunu farkettim coraspirin kullaniyorum onu birkac gundur icmedim yine basladi basagrisi
Magnezyumunu degistir bende kimini icemedim baska kullaniyorum.
Gecmis olsun canim.bandirmadamiydin sen.artik havalar isindi bizim burda bi kac gundur.bugun 38 dereceyi gordum
Gecmis olsun cnm bn de bursada fakultede yr.doc aral atalaya gdyrm.sen kime başladın smdiArkadaşlar merhaba bir süredir yazamadım ailemin yanına gitmiştim orda tansıyonum yükselmişti size yazmıştım bursa jimerde doktorum cenk beydi ama bugün itibariyle bıraktım onu hep internetteki övgüler üzerine gitmiştim ama yanılmışım bugün başka bir dr gittim ve çok rahatlattı psikolojim düzeldi ve yeni doktorum 28 haftaya kadar tansıyonunu ölçmeyeceksin dedi çünkü panik atak olmuşum cenk bey sayesinde şimdi sakinleştim
Ayyyy bende ondan korkuyorumKızlar ben şokbugun doktora gttim iki farklı doktora gdiyorum. Iki hafta önce gttigm doktor buyuk ihtimal erkek demişti, bugun gittigm kiza benziyo dedi. Ay hiç tahmin etmemiştm erkek dyecek dye hazrlamıstm kendimi, kıza benziyo dyince hık dye kaldm. Ne yapcm ben smdi ya iyice karıstı, bi kesinlestiremedk off. iyice merak sardı beni
Günaydın herkese canım sorma evi pakladık ama kızım su çiçeği geçiriyor dün döküntüler başladı.bi işe bi kuzuya koştum. Yoruldum ama ev bitti. Sabaha kadarda uyutmadı acıyor acıyor diye ağladı. Doktorumu aradım ben küçükken geçirdim ama bebeğe bişey olurmu diye. Çocuğun vücuduna dokunma dedi. Zoma olabilirmiş bebekde etkilenir dedi. İlaçlarını eşim sürüyor artık bende yelpaze yapıyorum kuzuma çok kaşınıyor diye.
Sonra internetten okudum bilginiz olsun su çiçeği geçirmiş insanlar su çiçeği kapmazmış ama virüs vücudunda uyku halindeyken uyanırsa Zoma oluyormuş vücudun herhangibiyeri kabarıyor kızarıyor şiddetli ağrı acı ve deri döküntüsü oluyormuş inşallah ben olmam. Bebeşimde etkilenmezsizlerde iyisiniz umarım sayfaları okumadım henüz.
http://www.hepsiburada.com/chicco-t...nelk.abo.pla&gclid=CLa-jtzYiM0CFQhuGwodlhsCPwGunaydin arkadaslar. Bebek arabasi fln arastirdiniz mi hic.bu pusetiyle takim satilanlardan.
Günaydın
Sabah sabah iş yerinde bir kadın sinirimi bozdu. Hamile olduğumu bilmiyomuş cinsiyeti erkek dedim ikinci oğlan. "eyvah eyvah" diyor banaAğzının ortasına terlikle vurasım geldi. O nasıl bir tepki öyle ya. Erkek çocukları çok zormuş da, elin kızının oluyormuş da, kız çocuk gibi olmuyormuş da Zaten zor adapte oluyorum cinsiyetine bir de hamile kadına böyle yorum yapılır mı ya. Bir yanda hep erkek isteyen cahiller bir yanda da böyle saçmalayan cahiller. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza
Aynen canm milletin lafına kaldiysak. Kızı olana uzulurler 2.erkek olur diye teselli.oğlu olana da uzulurler kız çocuk daha iyi derler.bnce hc takma.bana da oğlum olck deyince bi tanıdık kndi oğlu yok.üzülmus gbi yaptı kız çocuk daha iyi dedi.bn erkek hssedyrm zaten mutluydum.ama Allah veriyor sonuçta ne bize ne kimseye begenmemezlik yakışmaz. Hayirli olsun erkeği kızı fark etmiyor.Günaydın
Sabah sabah iş yerinde bir kadın sinirimi bozdu. Hamile olduğumu bilmiyomuş cinsiyeti erkek dedim ikinci oğlan. "eyvah eyvah" diyor banaAğzının ortasına terlikle vurasım geldi. O nasıl bir tepki öyle ya. Erkek çocukları çok zormuş da, elin kızının oluyormuş da, kız çocuk gibi olmuyormuş da Zaten zor adapte oluyorum cinsiyetine bir de hamile kadına böyle yorum yapılır mı ya. Bir yanda hep erkek isteyen cahiller bir yanda da böyle saçmalayan cahiller. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza
Sağol canım kaşımaması için yelpaze yapıyorum işte. Sabaha kadar nöbet tuttum şimdi bile uyanık. Bense sarhoş gibiyim. Yolma dedik yolmuyor ama okşar gibi kaşıyor hafif dayanamıyor bişey olmaz inşallah.Gecmis olsun canim.su ara su cicegi sagini var.ankaradaki gorumcemin ilk once buyuk kizi 10 gun arayla kucuk kizi cikardi anca yeni yeni geciyor kucugunkiler.
Canim kizim yeni dogdu 1 haftalik benik oglum su cicegi gecirdi bende gecirmemistim su cicegi hem bana hem kizima gecebilirmi diye cok korkmustum.cok sukur birsey olmadi.insallah sikintisiz atlatirsiniz.2-3gune hafifler onun kasintisi.Allah sifa versin.kizinada sabir kasimamasi icin.sakin yolmasin su ciceklerini iz kalir sonra
Takmıyorum ama anlık sinirimi bozuyorlar. Allah herşeyin hayırlısını versin. O bana bunu nasip etmiş bunu uygun görmüş O ndan iyi mi bileceğizAmaaan canım boş ver milletin dediklerini. Rabbim sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin de kız-erkek hiç fark etmez. Ayrıca ileride kimden hayır göreceğin de belli olmaz. Evet insanın gönlünden bir kızı bir oğlu olsun geçiyor ama Rabbim ne nasip ettiyse o. Takma sen saçma sapan yorumlara... Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin, gerisi boş...
Aynen öyle ya elaleme bakarsak kimseyi memnun edemeyiz zatenAynen canm milletin lafına kaldiysak. Kızı olana uzulurler 2.erkek olur diye teselli.oğlu olana da uzulurler kız çocuk daha iyi derler.bnce hc takma.bana da oğlum olck deyince bi tanıdık kndi oğlu yok.üzülmus gbi yaptı kız çocuk daha iyi dedi.bn erkek hssedyrm zaten mutluydum.ama Allah veriyor sonuçta ne bize ne kimseye begenmemezlik yakışmaz. Hayirli olsun erkeği kızı fark etmiyor.
Ayyy kuzum.cok gecmis olsun yaaa bu ara su cicegini cok duyuyorum kreslerde filan salgin tekrar dan cok gecmis olsunGünaydın herkese canım sorma evi pakladık ama kızım su çiçeği geçiriyor dün döküntüler başladı.bi işe bi kuzuya koştum. Yoruldum ama ev bitti. Sabaha kadarda uyutmadı acıyor acıyor diye ağladı. Doktorumu aradım ben küçükken geçirdim ama bebeğe bişey olurmu diye. Çocuğun vücuduna dokunma dedi. Zoma olabilirmiş bebekde etkilenir dedi. İlaçlarını eşim sürüyor artık bende yelpaze yapıyorum kuzuma çok kaşınıyor diye.
Sonra internetten okudum bilginiz olsun su çiçeği geçirmiş insanlar su çiçeği kapmazmış ama virüs vücudunda uyku halindeyken uyanırsa Zoma oluyormuş vücudun herhangibiyeri kabarıyor kızarıyor şiddetli ağrı acı ve deri döküntüsü oluyormuş inşallah ben olmam. Bebeşimde etkilenmezsizlerde iyisiniz umarım sayfaları okumadım henüz.
Ben oğlumu rüyamda gördüm. Kundakta eller üstünde taşınıyordu ve isim de söylendi ama ben o ismi koymadım çok içime sinmediği için. Doktor söylemeden ben de biliyordum oğlum olacağını. Bu bebekte çok hayırlı rüyalar gördüm ama cinsiyetle ilgili bir rüya görmedimKizlarrr gunaydiinnnn bu sefer ruyamda bebisimin erkek oldugunu gordummm hayira ciksin insallah denizim denizim diye opup kokluyodum
Ah inan bana herkesin kafadan bir ses çıkacak :))) acıların varken birde milletle uğraşacaksın ama ben 2 gün dayandım ve kaynanam ve kayınpederi evden kovdum sayılır şöyle yaptım eve geldim kanama var tabiki doktor çok yatma yürüyüş sezeryana iyi gelir demiş ama evde kayınpeder var yürüyemiyorum annem bişey diyor onlar bişey diyor eşim bişey diyor Bebek ağlıyor bir bağırdım bir bağırdım kendim bile korktum sesimden ..yeter be susun susmayanda gitsin bu evden benim zaten Can'ım burnumda kimseyle uğraşamayacam zaten sizin yüzünüzden evde rahat edemiyorum şimdi atacam kendimi aşağı soyunup çıkacam sokaklara vs.v.s. Saydırdım da saydırdım sonra ohhhhh kafam pırıl pırıl oldu :)))) bir annem kaldı eşim de o gün bugündür ben sinirlenmeye başlayınca korkar o olay miladım oldu kimse bana bişey diyemiyor:)) pişmanmıyım hayır yine olsa yine yaparım....hiç sabırlı değilim
Canım benim çok teşekkür ediyorum herkes öyle bir anlatıyorki bazen yaşamadığım birşey beni hep korkutur o yüzden bende panik atak oluştu düşük tehlijem yok fakat cinsellikle ilgili birşey sormadım ben açıkcası kendimi düşünmekten pek cinsellik aklıma gelmıyor benimBence seni bu kadar etkiliyorsa okuma internetteki bilgileri hepsi hem hepsi doğru değil yemde senin psikolojinin düzgün olması bebeğin içim en doğru şey... Sadece son haftalar zordu buda artık Bebek büyüdüğünden rahat uyuyamıyorsun ve ödem tutuyorsun ..ödem tutmamak içinde bol su hareket ve tuzsuz gıdalar olmalıymış ...eğer düşük tehliken yoksa bu kadar takmaya gerek yok hamilelik hastalık değildir sadece bebeğine güvenli ortamı sağlarsın ...cinselliğe gelince ilk gebeliğimde de şimdide asla yaşamadığım bir durum neler olur bilmiyorum çünkü ben hamilelikte cinselliği pek güvenilir bulmuyorum...düşük tehlikesi yaşadığımda doktorların ilk sordukları soru ilişkiyemi girdin olmuştu..demekki çok masum birşey değil ..birde son 3 ayda erken doğumu tetikliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?