bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER..bende sizleri takip etmekten yazmaya fırsat bulamayanlardanım :) son 3 4 gündür bende bebeğimi hissetmeye başladım..inanılmaz heyecan verici birşey..geçen hafta tekrar dr a gittik cinsiyetimiz kesinleşti galiba tekrar erkek dendi..tabi cinsiyet öğrenilince dayanamayıp bende birka parça kıyafet sipariş verdim..

oruç tutmaya dr um müsade etmedi sadece kadir gecesi tutabilirsin dedi..bende önceki doktorumada sordum o da kendini zorlamadan tutabilirsin dedi..bende tutmayı denicem..

ve dr um detaylı ultrason için randevu almamı söyledi20+3 e aldık randevuyu erken mi sizce..ve fiyat olarak 250 tl dendi..ikili testi filan yaptırmamıştım ama detaylıyı çok merak ediyorum :)

günaydın güzel anneler.

bebeginizi hissetmeye basladınız mı özellikle ilk gebelik yasayanlara soruyorum:)
Canm bn bi ara gerçekten hssettm ama 2 gündür fln çok nadir çok hafif.doktoru dinledim netten.dedi ki 18.haftada bazen hsswdersnz ama çok hafif bazen bagirsak hareketiyle karışır. Sanki artık anliyrm bebek olduğunu ama çok hafif ve ara sıra. Doktor da 20.haftaya gelmeden her gün hssetmeyi beklemeyin cnku tesadüfn çarpmstr bebek arada ve cok hafif olur dedi.

Ben magnorm içiyorum ama aşırı tatlı tuhaf zor içiyorum başka ne var ki sen ne içiyorsun.

Gecmis olsun cnm bn de bursada fakultede yr.doc aral atalaya gdyrm.sen kime başladın smdi

Ayyyy bende ondan korkuyorum

Gecmis olsun canim.su ara su cicegi sagini var.ankaradaki gorumcemin ilk once buyuk kizi 10 gun arayla kucuk kizi cikardi anca yeni yeni geciyor kucugunkiler.
Canim kizim yeni dogdu 1 haftalik benik oglum su cicegi gecirdi bende gecirmemistim su cicegi hem bana hem kizima gecebilirmi diye cok korkmustum.cok sukur birsey olmadi.insallah sikintisiz atlatirsiniz.2-3gune hafifler onun kasintisi.Allah sifa versin.kizinada sabir kasimamasi icin.sakin yolmasin su ciceklerini iz kalir sonra

Günaydın

Sabah sabah iş yerinde bir kadın sinirimi bozdu. Hamile olduğumu bilmiyomuş cinsiyeti erkek dedim ikinci oğlan. "eyvah eyvah" diyor bana Ağzının ortasına terlikle vurasım geldi. O nasıl bir tepki öyle ya. Erkek çocukları çok zormuş da, elin kızının oluyormuş da, kız çocuk gibi olmuyormuş da Zaten zor adapte oluyorum cinsiyetine bir de hamile kadına böyle yorum yapılır mı ya. Bir yanda hep erkek isteyen cahiller bir yanda da böyle saçmalayan cahiller. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza

Amaaan canım boş ver milletin dediklerini. Rabbim sağlıklı, hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin de kız-erkek hiç fark etmez. Ayrıca ileride kimden hayır göreceğin de belli olmaz. Evet insanın gönlünden bir kızı bir oğlu olsun geçiyor ama Rabbim ne nasip ettiyse o. Takma sen saçma sapan yorumlara... Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin, gerisi boş...

Aynen canm milletin lafına kaldiysak. Kızı olana uzulurler 2.erkek olur diye teselli.oğlu olana da uzulurler kız çocuk daha iyi derler.bnce hc takma.bana da oğlum olck deyince bi tanıdık kndi oğlu yok.üzülmus gbi yaptı kız çocuk daha iyi dedi.bn erkek hssedyrm zaten mutluydum.ama Allah veriyor sonuçta ne bize ne kimseye begenmemezlik yakışmaz. Hayirli olsun erkeği kızı fark etmiyor.

Sağol canım kaşımaması için yelpaze yapıyorum işte. Sabaha kadar nöbet tuttum şimdi bile uyanık. Bense sarhoş gibiyim. Yolma dedik yolmuyor ama okşar gibi kaşıyor hafif dayanamıyor bişey olmaz inşallah.

Takmıyorum ama anlık sinirimi bozuyorlar. Allah herşeyin hayırlısını versin. O bana bunu nasip etmiş bunu uygun görmüş O ndan iyi mi bileceğiz

Aynen öyle ya elaleme bakarsak kimseyi memnun edemeyiz zaten

Ayyy kuzum.cok gecmis olsun yaaa bu ara su cicegini cok duyuyorum kreslerde filan salgin tekrar dan cok gecmis olsun

Kizlarrr gunaydiinnnn bu sefer ruyamda bebisimin erkek oldugunu gordummm hayira ciksin insallah denizim denizim diye opup kokluyodum
Ben oğlumu rüyamda gördüm. Kundakta eller üstünde taşınıyordu ve isim de söylendi ama ben o ismi koymadım çok içime sinmediği için. Doktor söylemeden ben de biliyordum oğlum olacağını. Bu bebekte çok hayırlı rüyalar gördüm ama cinsiyetle ilgili bir rüya görmedim

Ayy ne güzel yapmışsın canım yani doğumdan sonra zaten streslisin bide kv ile uğraşmak aman allahım neyse benimde bi atarım tutarsa bende patlarım heralde :)

Tek umudum benim ayrı şehirde olunca çok kalamazlar gibi başımda eşime şimdiden dedim ben annemi isterim yanımda annen bana bakamaz dedim yok illa kalacam derse bende gerekeni yapacam ne yapim. Allah var kadın bakar eder de ben kendi annemi isterim nazım ona geçer sonuçta

Canım benim çok teşekkür ediyorum herkes öyle bir anlatıyorki bazen yaşamadığım birşey beni hep korkutur o yüzden bende panik atak oluştu düşük tehlijem yok fakat cinsellikle ilgili birşey sormadım ben açıkcası kendimi düşünmekten pek cinsellik aklıma gelmıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…