bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaşlar merhaba bir süredir yazamadım ailemin yanına gitmiştim orda tansıyonum yükselmişti size yazmıştım bursa jimerde doktorum cenk beydi ama bugün itibariyle bıraktım onu hep internetteki övgüler üzerine gitmiştim ama yanılmışım bugün başka bir dr gittim ve çok rahatlattı psikolojim düzeldi ve yeni doktorum 28 haftaya kadar tansıyonunu ölçmeyeceksin dedi çünkü panik atak olmuşum cenk bey sayesinde şimdi sakinleştim

Kızlar size bişey sormak istiyorum bu ara sanırım psikolojik olarak iyi değilim örneğin bebeğin haftalık gelişimlerini okuyorum orada annedeki değişimleri de anlatıyor ya mesela işte rahminiz büyüyecek nefes darlığı başlayacak vs gibi benim ilk gebeliğim diyemi bilmiyorum beni çok ürkütüp korkutuyor daha önce gebelik yaşamış arkadaşlar yorum yapsa son aylar çok mu zor?

Kızlaarrr..Gececi ben herkes elden ayaktan çekilince geliyorum..Yaaaa asıl ben sizin bir konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum...Benim eşim yurtdışında çalışıyor ve 2 ayda bir geliyor..sizin bu konuya bakış açınızı bilmiyorum ama biz cinselliği hiç bırakmadık,hatta hep yoğun olan cinsel hayatımız aynı yoğunlukta devam ediyor..Ki şimdi uzakta olduğumuzdan sıkıştırılmış olunca çok daha yoğun..Bayramda devam edebiliriz ama bir sonraki gelişinde acaba karın büyüdükçe vajina falan şişiyor mu yani zorluk yaşadınız mı daha evvel hamilelik tecrübesi olanlar ? Yahu hep merak ediorum,sormayada çekiniyorum civarımdakilere...ama şu hamilelikte ne yalan söyliyim en canımı sıkan şey şu soru işareti oluyor,yadırganabilirim belki bi soru işaretin bu mu diye ama evet bu ne yalan diyim...Ben biraz fazlaca düşkünüm diyelim..ama cidden bunu merak ediyorum ne zaman cinsel ilişkiye girmek zorlayabiliyor ?

Vajina şişmesinden kasıt daha evvel şu tarz bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum çocuk büyüyüp aşağı baskı yaptıkça vajina bi şişiyomuymuş dışa doğru böyle bişey...Yani bu cinsel hayatınıza engel oluyor muydu ?

AdAraS canım merhaba. Nasıl oldun? Hala görünmüyorsun. Bebek de sen de iyisinizdir, her şey yolundadır inşallah
Merhaba Canım, dün doktor randevumuz vardı, çok şükür iyiyiz. Yarın Allah nasip ederse çalışmaya başlayacağız Bir kaç haftadır aşırı yorgunluk vardı ve halsizlik bu yüzden giremedim foruma çok. Sen ve kuzun nasıl iyisinizdir umarım ve herkes iyidir İnşallah

allah razi olsun bitanem cok sukur iki pasama iki prenses nasip etti rabbim sen nasilsin gorunmuyorsun sen ogrendinmi cinsiyetini tahmin etmismiydik sana rabbim seninde gonlune gore nasip etsin rabbim

Çok şükür Rabbime. Evet canım bir süre foruma girmeme kararı aldım. İlk başlarda yaşanan kayıplar beni çok etkiledi daha önce bir kaybım olduğu için. Kendi Dr.umdan başka bir Dr. Pazartesi günü erkek olduğunu söyledi ama ben hala inanamıyorum. Bu akşam kendi Dr.uma gideceğim kısmetse, bakalım o ne diyecek. Ondan da duyarsam sanırım bu defa inanırım. :) Yok canım bana tahminde bulunmamıştınız. Ben bu defa kız hissediyordum çünkü oğlumdan farklı bu gebeliğim. Ama Rabbim'e binlerce şükürler olsun ki bir oğlumu aldı bir oğlan daha nasip etti sanırım bana :)

Bence seni bu kadar etkiliyorsa okuma internetteki bilgileri hepsi hem hepsi doğru değil yemde senin psikolojinin düzgün olması bebeğin içim en doğru şey... Sadece son haftalar zordu buda artık Bebek büyüdüğünden rahat uyuyamıyorsun ve ödem tutuyorsun ..ödem tutmamak içinde bol su hareket ve tuzsuz gıdalar olmalıymış ...eğer düşük tehliken yoksa bu kadar takmaya gerek yok hamilelik hastalık değildir sadece bebeğine güvenli ortamı sağlarsın ...cinselliğe gelince ilk gebeliğimde de şimdide asla yaşamadığım bir durum neler olur bilmiyorum çünkü ben hamilelikte cinselliği pek güvenilir bulmuyorum...düşük tehlikesi yaşadığımda doktorların ilk sordukları soru ilişkiyemi girdin olmuştu..demekki çok masum birşey değil ..birde son 3 ayda erken doğumu tetikliyor diye biliyorum

Kızlar göbüşleriniz Nasıl?
Büyüdünüz mü?
Benim boyum 1.80, henüz bir avuç karnım var, genel olarak 7 kilo aldım ama o benim iradesizliğimden.
Hamile oldugumu söylemesem anlamıyor kimse.

Kızlar göbüşleriniz Nasıl?
Büyüdünüz mü?
Benim boyum 1.80, henüz bir avuç karnım var, genel olarak 7 kilo aldım ama o benim iradesizliğimden.
Hamile oldugumu söylemesem anlamıyor kimse.

Canım benim boyum da 170 ama bu defa karnım çok büyüdü. Oğlumda 5 aylık hamileyken bu kadardı karnım, bunda daha 15.haftadayız kocaman karnım oldu. Bu rahatına düşkün sanırım biraz, yeri kocaman olsun istiyor :) Ben daha hiç kilo almadım. Bu benim için iyi çünkü zaten oğlumdan kalma bir 5 kg var üzerimde.

Canım bence biraz dikkat et, 7 kg biraz fazla gibi. İlk bebeğin mi bilmiyorum ama fazla kilo almak normal doğumu zorlaştırıyor, o yüzden söyledim. Bu haftalardan sonra daha çok almaya başlıyorsun :)
Gerçi onlar sağlıklı olsun da ben 30kg almaya razıyım :) Benim mecbur sezaryen olacak zaten :)

İlk gebelik benimki....
Demin bi baktım, minik göbeğimin kenarına toplanmış, tepiyor beni

Çok güzel bir duygu değil mi? İçinde kımıl kımıl hissetmek bir canlıyı paha biçilemez... Rabbim bütün evlat isteyenlere nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:
Günaydın anneler yine yığın bir güne başlamadan selam vereyim dedim... Cinsellik bizde yok çünkü iki defa düşük yaptım... Göbüş bana göre çıktı ama kimse hamile olduğumu anlamıyor hiç karnın yok diyorlar boyum 1.70 kilo 62 ile hamile kaldım sonra 58 e düştüm ama bir haftadır 59 olmuşum verdiklerimi 5. Ayda alırsam 6. Ayda kilo alımım başlar herhalde..

Son ay kocaman bir göbişle zor oluyor. Onun dışında bahsettiğin gibi bi sorun yaşamamıştım.

My moonlight canim nasil gidiyor temizlik kendini fazla yorma tatlim bol bol dinlen aralarda canim
Günaydın herkese canım sorma evi pakladık ama kızım su çiçeği geçiriyor dün döküntüler başladı.bi işe bi kuzuya koştum. Yoruldum ama ev bitti. Sabaha kadarda uyutmadı acıyor acıyor diye ağladı. Doktorumu aradım ben küçükken geçirdim ama bebeğe bişey olurmu diye. Çocuğun vücuduna dokunma dedi. Zoma olabilirmiş bebekde etkilenir dedi. İlaçlarını eşim sürüyor artık bende yelpaze yapıyorum kuzuma çok kaşınıyor diye.
Sonra internetten okudum bilginiz olsun su çiçeği geçirmiş insanlar su çiçeği kapmazmış ama virüs vücudunda uyku halindeyken uyanırsa Zoma oluyormuş vücudun herhangibiyeri kabarıyor kızarıyor şiddetli ağrı acı ve deri döküntüsü oluyormuş inşallah ben olmam. Bebeşimde etkilenmez sizlerde iyisiniz umarım sayfaları okumadım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…