bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar oncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum
Gecen yazmistim hamile yastigi aldim diye dun gece de denedim. Geceleri benim.gibi uyku sorunu yasayanlar varsa aklinizda bulunsun dun rahat uyudum. mothercareden aldim yastigi linkini atiyorum asagida fotografini gorun diye hepsiburadada daha uygunmus fiyati yalniz fotograftaki gibi kullanmadim. Kolum uyurken bosta olmali benim rahat edemiyorum :) fotigraftakinin tersi seklinde kullandim. Sirtima dayayip arkadan bacak aramdan on tarafima dizlerime dogru cektim. Sirtimdaki kismi saga donmemi, bacak aramdaki kismi da one dusmemi engelledi gece boyu sol tarafta karnimin ustune dusmeden uyudum valla asiri yorgunluktanmidir yastiktanmidir bilmem ama rahat uyudum bu aksam da bakicam yine rahat uyursam kesinlikle onericem Bunlarin cift tarafli olanlari da var ama sicaklarda iyice darlanirmisim gibi geldi bana oyuzden almadim ama rahat ederim diyen varsa daha cok destek saglar http://www.hepsiburada.com/mycey-bo...nelk.abo.pla&gclid=CJix3rni280CFUlmGwodpMUN5w

Durumlar aynen öyle canım yatağı dolanıyorum bütün gece. Sağ böbrek kanalında genişleme var diye özellikle sola yat dedi doktor ama ne mümkün döne döne geçiyor gece
Kızlar bende uyuyamıyorum yatınca başım dönüyor nefes alamıyorum gibi oluyo hep bir huzursuzluk sizin şikayetleriniz neler

Kizlar yine kahverengi leke gelmis benden 1 damla bugun proluton ignemi oldum ama artarsa arayim diyorum dr u telaslanmalimiyim bilemedim

Kizlar yine kahverengi leke gelmis benden 1 damla bugun proluton ignemi oldum ama artarsa arayim diyorum dr u telaslanmalimiyim bilemedim
Bana hep kahverengi lekeden korkma dediler ama insanın elinde değil insan endişeleniyor ..onlarında yapacağı iğne ve yatırmak ..ama için rahat etsin ara genelde bence pişman olmaktan düşünmekten iyidir

Bana hep kahverengi lekeden korkma dediler ama insanın elinde değil insan endişeleniyor ..onlarında yapacağı iğne ve yatırmak ..ama için rahat etsin ara genelde bence pişman olmaktan düşünmekten iyidir
Telaş yapma ama ara doktoru en azından bilgisi olsun.Çok geçmiş olsun tatlım.haberdar et lütfen.
Tamam kizlar ariycam ama esim ufacik bi nokta bu dr gelebilir telas etme demisti istersen yine gelirse hemen gideriz ignen yapildi onlarin ekstra yapacagi hic bisey yok dedi simdilik yatip dinleniyorum sancim yok tek rahatlatan sey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…