bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tamam kuzum artik iyice umutsuzluga kapildim
Hayir bir damla kanla olacak is degil. Bence unut o lekelenmeyi. Bebegim iyi dusunelim ki hersey iyi olsun. Ben bugun 2 kere agir astim krizi gecirdim ve cok uzun surdu. Ama aklima kotu bisey asla getirmiyorum. ALLAH im bizi korur evlatlarimizi korur.

Oyy canim cok gecmis olsun umarim hersey yolunda gider riskli donemi atlatiriz hemen

Ben de ilk teimesterde faranjit gecirdim 10 15 gun filan surdu ilac da kullanamadigimdan oksurmekten kasilip duruyordum. Tam da gecmedi oksurugu kaldi.. Bebiste yukselememisti dusuk riskiyle gecti hep o 3 ay Simdi birsey demiyor doktorlarim ama Allah korusun ben de aklima kotu bisey getirmemeye calsiiyorum. Allah yardimcimiz olsun kizlar

Hayırlı bayramlar canlarim nasilsiniz biz iyiyiz şükür sizlerde iyisinizdir inşallah

Kızlar otururken yada yatarken iki gündür sağ vajina dudagimin tarafı çok ağrıyor sizliyor resmen pozisyon degisiyorum geçiyor iki gecedir uyuyamadim

arkadaslar 22. haftada bebeklerinizin hareketiti nasil hissettiniz bendr bazen dalgalanma bazen nokta gibi dojunma oluyo iki gun gundr 10 defa hissettim ama iki gundur de bi kac defa hissettim korkuyorum bisey olursa diye doktkrum bebegin esi ondr demisti acaba ondanmi boyle tutarsiz hissediyorum

Daha sayma islemine gecme canim 24 den sonra saymaya baasla ve endiselenme bazen tutarsiz hareket ediyo bebekler

Bende de sık sık oluyor cnm. Oyle.durumlarda cok egilip kalkma çömme kalkma hareketleri yapmiyorum dinleniyorum bi de huzursuz oldugumda uzuldugumde oluyor ozaman da uzaklasip sakinlestiriyorum kendimi Doktoruma dedigimde kanaman yoksa sorun degil dedi ne oldugu hakkinda bir fikrim yok canim

Ilk bebegin galiba.yeni yeni hissetmeye baslamissin.bi gun hissesip bir gun hissedmemen normal.daha sayma hareketlerini ilk bebek icin cok erken.endiselenme yakinda daha cok hissedersin.

Insallah canim suan sancim var ama kanama yok oyle korkuyorum ki
Iceride olan eski kani atmstir.simdi sen stres yapincada sancin artmis gibi gelir.rahatla biraz.kucucuk nokta kadar kahverengi leke sikinti yaratmaz insallah.benimde kasilmam cok adim atmakta zorlaniyorum bazen.arada sancim da var ayin 13 unu bekliyorum.Allahin izniyle birsey olmaz insallah.

Insallah canim benim Allah korusun yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…