bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar yine kahverengi leke gelmis benden 1 damla bugun proluton ignemi oldum ama artarsa arayim diyorum dr u telaslanmalimiyim bilemedim
Geçmiş olsun kırmızı degilse aktif bir kanama degil diyorlar ,kaldı ki bir damla diyorsun birşey yoktur Allah ın izniyle
Bu arada sağolun sizlere de iyi bayramlarr :)

Benim gibi daha once bebek sahibi olanlar artik baha net hareket hisseder.hickiriklarini bile hissediyorum artik ama sen biraz daha bekle canim surekli hareketini hissetmen icin.

bide ben hobek delihi etrafinda pit pit gobegin alt kismindada dalgalanma hissettim iki defa siz tam nerelerde hissediyosunuz

Kızlar iyi bayramlar. Arife günü markete gitmiştik yolda gelirken sağ alt bacağımın arkasına kramp girdi ve hala geçmedi kasılma hala var özellikle yürürken çok ağrı oluyor geçmedi bi türlü kramp hastaneye gitsem yarın acile ama inşallah geçireck birsey verir doktor

Canim selam bebeğin eşi önde yani plesenta previa rahatsızlığı ile bebek hareketlerini geç hissetmen alakası yok.Bende de aynı durum vardı yeni yeni plesenta şekil değiştirmeye başladı. Ama bebek hareketi ile ilgisi yok.Çok sakin bir yavrun olabilir.Önemli olan gelişimi haftası kalp atışı vb. Şeyler tutarlı ise gün içinde devamli tekme atacak diye bir durum yok.Çünkü gerçekten hala daha çoook küçükler.

Kızlar bu arada moralim çok bozuk ben mi abartiyorum bilmiyorum ama 22. Haftada 6 ile 8 kg arası alınması normal diye yazıyor internette.Benim 7 kg oldu bundan sonra ayda 2 kg alsam 15 kg dan aşağı tamamlayamam ben bu işi
Sizlerde durum nasıl gidiyor.

A Antihindistancevizi sol tarafıma yatmaktan göğüs kafesi batar oldu ciğer gibi değil ama canım acıyor benim de...
Canim bende sola yatiyorum ama gece ister istemez saga donuyorum. Iki tarafin etleri de artik odemden mi aciyor. Benim cigerler 2 3 gundur gecirdigim astimla alakali sisti yada sisti astimimi tetikledi anlamadim. Ama doktora gitmeye de korkuyorum.

bide ben hobek delihi etrafinda pit pit gobegin alt kismindada dalgalanma hissettim iki defa siz tam nerelerde hissediyosunuz
Gunaydin cnm, benim bebis solda kalmis cok sık olmaz bu durum dedi doktor ama anormal de bir durum olusturmazmis.. boyle konusuyorlar insanin kafasini da karistiriyorlar solda asagida hissediyorum bazan cnm ama gazla da karistiriyorum hala ortada olurmus genelde cnm..

Cnm kramp varsa ya da gecmiyorsa bunun kalsiyum eksikliginden olma ihtimali cok doktorunla konus cnm gecmis olsun

Son düzenleme:
Canim bende sola yatiyorum ama gece ister istemez saga donuyorum. Iki tarafin etleri de artik odemden mi aciyor. Benim cigerler 2 3 gundur gecirdigim astimla alakali sisti yada sisti astimimi tetikledi anlamadim. Ama doktora gitmeye de korkuyorum.
Cnm ben bugece de uyuyabildim su bahsettigim hamile yastigindan memnunum. Rahat edebilecegin ezilmeyen agir bir yastik sec kendine cnm sag arkani desteklesin gece boyu donmeni engeller boylece one de dusmezsin. Insallah rahat uyumaya baslarsin sen de

Ben simdiden 7bucuk kilo aldim cnm. Ilk uc ay cok kilo aldigim icin doktorumda moralimi bozuyor artik hep dikkat ediyorum okadar sevine sevine gidiyorum dr.a da az kilodan ziyade kontrollu kilo aldim diye bu aylarda istemeyiz diyor boyle sevincim.hep kursagimda kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…