bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bende sola yatiyorum ama gece ister istemez saga donuyorum. Iki tarafin etleri de artik odemden mi aciyor. Benim cigerler 2 3 gundur gecirdigim astimla alakali sisti yada sisti astimimi tetikledi anlamadim. Ama doktora gitmeye de korkuyorum.
Ama bence gitmelisin veya kontrolde dile getir en azindan

Ben ada da toplam 20 kilo aldim canim bosver bebegin iyi olsun da kilo verilio hepsini verdim geri ben

Benim ilk 3 ay 2.5 kg ile tamamladım. Plesenta previa yüzünden evde yatınca malum bir anda kilo başladı.şimdi de 7 kg oldu.Yani dikkat de etsem alıyorum. ..etmesem sanırım sunan 12kg falan almistim

Biz insanoğlu böyleyiz işte....hersey iyi olsun diye konuşup duruyoruz...haklısın Rabbim önce sağlık versin kuzuma annesi verecek o kiloları elbette.Allahın izni ile.
TAbi kuzum uzulcek bisey yok yeterki saglikla dogum yap eninde sonunda o kilolar gidicek diyet yaparsin hemen veriliyo inan bana

bide ben hobek delihi etrafinda pit pit gobegin alt kismindada dalgalanma hissettim iki defa siz tam nerelerde hissediyosunuz
Dalgalanma karin cevremde oluyor.tekmelerini cogunlukla kasiklarima atiyor.artik cok hareketli oldugundan her yerde hissettigimde oliyor.

Insallah canim bende e bebege gidip alacagim. Ancak bugunlerde annelerdeyiz hala ancak cumartesi gidip alabilirim gibi gorunuyor. Tesekkur ederim.

Ama bence gitmelisin veya kontrolde dile getir en azindan
Canim gitsem bile kadin dogumcum bisey yapamaz benim dahiliye doktorum da cok hastaneye yatirip serum verme meraklisi. Isin sakasi cigerlerim su topluyor benim gene oyle olmasindan tirsiyorum. Cumartesi bebwgimi gormeye gidecegim o gun doktoruma da cikarim diyorum.

A Antihindistancevizi canim sen bi dr ye gozuksene astimindan oturu.belki daha rahatlatacak birseyler verir sana.cok gecmis olsun canim insallah biran once iyilesirsin en azindan astim krizlerin daha da azalir.
Gitmistim hamileligimin basinda. Diger ilaclari kesip sadece kriz aninda ventolin cek dedi. Gunde 3 fis en fazla 4 fis dedi. Ben gunde 10 15 fis cekiyorum malesef. Cunku hersey astimimi tetikliyor. Islak mendil, temizlik malzemeleri, parfum, deodorant, sigara insanlar sarildikca astim yasiyorum. Annemlerde de bitkisel urun yok mecbur cif domestos kullaniyorlar onlar daha bi tetikliyor. Insallah gecer bi kac gune de rahatlarim.

Kızlar Günaydın. Pazartesi gününe detaylı ultrason randevusu aldım medikal park da 225 tl Ye yapıyorlarmis perinatoloji uzmanı yapıyormuş. Sata göre 21 haftalik oldum haftaya 22 haftalik olarak gideceğim nasip olursa geç olmaz demi? Bi de gelişimi bi ara 1 hafta 10 gün önde gidiyordu bebeğin geç olmaz inşallah

Canim gunaydin . Nerde ki medikal parktAn aldın randevunu ?

Yok gec olmaz.21 kusur sata gore ultrasona gore 22 kusur olursun tam vakti.zaten 24 haftaya kadar vakti var.bende haftaya carsamba gidecegim nasipse 21+5olcam sata gore

Hayırlı Bayram'lar güzel anneler.. Kendinize çok dikkat edin hergün bakıyorum inşallah hastalanan yoktur diye.Rabbim cümlemize şifa versin 9. Ayı görmeyi nasip etsin..
Bizim de ayrınlıtılı ultrason pazartesi günü inşallah güzel haberler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…