bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nilke kuzum sen de benim dualarimdasin.Hepimiz iyi olalım Rabbim yüzümüzü güldürsün. Yolun yarısına geldik Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Seni çok seviyorum.

Canım benimmm, ben de seni çok seviyorum Hiç kiloyu filan takma kafana. Kasımdan itibaren inşallah bebeklerimizi bol bol emzirip, tellerinde oynadıkça gidecek bu kilolar. Allahım onları bize sağsalim, sağlıkla, şükürle bağışlasın, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar benim paşam da dunden beri tekmelemiyor az önce de uzanayim dedim sirt üstü yatarken sol yanimda inanılmaz bir agri oldu. Kahvaltı mi yaptim bal reçel yedim ama benim sipanin hareketi varla yok arasi. Şimdi kimseye bi şey deyip telaslandirmak istemiyorum ama için hiç rahat değil. En son kontrolde bebek ters demişti dr netten baktım makat pozisyonunda olan bebekler daha az hareket eder yazıyor ama rahatlayamadim bi türlü

Nilke canım iyi olmana çok sevindim kaç gündür evde değilim bakamiyordum topige direk sana baktım. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Kuzunda sende daha iyi olun canım benim

Allah razı olsun bitanem, çok sağol. İnşallah hepimiz ve minik bebeklerimiz her zaman sağlık içinde oluruz. Yüce Rabbim bebeklerimizi korusun, onları güzel yazgıları ve uzun ömürleriyle, sağlıkla bağışlasın bize

Kızlar Günaydın bi şey sorcam size sütyenlerimde leke görüyorum yuvarlak sarı ilk önce önemsemedim aklıma böyle bi şey gelmedi ama yine sağ göğsümde yuvarlak sarı leke olmuş göğsümden bi şey geliyo olabilir mi dün sağ göğsüm ağrıyodu

Sut olusumu basliyor artik o lekede sutten kaynaklaniyor hic sikma elleme canim.

Evet canim sutun geliyoo

Kizlar dun gece kotu bi ruya gordum oglumu dusuruyodum cok korktum uyandigimda halen etkisindeydim artik cok korkuyorum karni buyumus anne adaylarini gorunce galiba hic boyle olamiycam diyorum

Kizlar dun gece kotu bi ruya gordum oglumu dusuruyodum cok korktum uyandigimda halen etkisindeydim artik cok korkuyorum karni buyumus anne adaylarini gorunce galiba hic boyle olamiycam diyorum
canim bu haftalarda kabus tarzi ruyalar artarmis.benim takvimin altinda yaziyor.sen hayra yor ruyani kotu dusunme hic.

Hep korku icinde mi gecicek kuzum ya napicam ben
Suan senin sikintin oldugu icin psikolojik durumun ruyalarina da yansiyor dogal olarak.
Senin kendini rahatlatman lazim.sen rahatlarsan kotu ruyalarda gormezsin.doktorlarin gerekli butun onlemleri aliyorlar.o yuzden aklidan kotu dusunceleri sil canim.bebeginde etkilenmesin.

Zaman hiç geçmiyor daha 22.haftadayım 36yı bari görsem su gibi geçse Zaman...

ayni canim bende su gibu gecsin istiyorum bide evden hic

evet benim doktorumda bebekle karninin arasinda yastik gibi kaldigindan hissrdemiyosun demisti bi dusugum oldugundan cok tedirginim surekli bisey olcak diye kaygilaniyorum bide evde istirahatte okunca aklim hep bebekde insallah hepimizde zamaninda hayirla kavusuruz bebeklerimize

Gozun aydin canim benim saglikla al oglunu kucagina umarim hepimiz icin hersey guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…