bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senin kullandigin hangisi canim benimde midemi bulandiracaktir muhtemeln annem cocukken zorla yedirirdi bidaha da agzima surmedim balik yagini mide kaldiriyorsa ondan istemiyim doktordan

Evet 6 ayi doldurcaz kuzucuk

26+5'te 6 aylık, 30. haftada 7 aylık hamile olacağız kuzum. Ama evet 24. hafta bir çok riski geride bırakıyor. Allahım en azından 36. haftayı göstersin bize ve inşallah 39-40. haftalara çıkarız. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Bunlaru tüketebilirsin ,civa oranı yüksek balıkları önermiyorlar sadece .onlar da büyük balıklar oluyor sanırım. Ben hamilelik önceside şimdide hiç agzıma balık koyamayan tadını bilmeyen biriyim o yüzden 8-9. Haftalardan beri omega 3 verdiydi günde iki tane. Cevizde yiyorum bol bol dengeliyoruz oyle sanırım :) boğazıma kadar ittirip yutuyorum ardından suyumuda içiyorum hiç tadını almadım şimdiye kadar, bi bulantı yada balık tadı gelmiyor bana :) tabiki yiyebilen için doğal yollarlada yemek en güzeli

Benim 20. Hafta bitiyor 5.ay bitiyor diyorum :) 21 . Haftayla 6 . Aya giriyoruz ama 6aylıkda olmuyor daha doldurmadığımız için o yüzden yine 5e daha yakın :)

24.haftadan sonra daha mı rahat olucaz Can'ım inşallahhhh.buarada mesela ben 22.haftadayım 6aylıkmı oluyorum kafam karışık nu konuda
22 haftada isen 5 ay 4 gunluk hamilesin canim 21+3 de 5 aylik oluyoruz tatlim :))

Canlar nasilsiniz rabbim sifa saglik versin cumlemize ve minnoslarimiza ... opuyorum hepinizi :)) benim gobus kocaman oldu 5 ay 5 gunluk olduk sukur rabbime :)) Mcada artik pozitif ol canim ben 9 haftalikti cok korktum ikizlerim beni birakacak diye ama o sancim gecince atlattik dedim sukurler olsun yata yata 5 ay 5 gunluk olduk sukur bugunlerimize fazla takinti yapma pasan senle olucak 40 haftalara gelicek insallah.. rabbim cumlemize 40 haftalari nasip etsin insallah saglikla dua ile.. ecmain

Ozaman bu yanlış mı?

Canım en kolay ve doğru hesap son adet tarihin ayın kaçındaysa, gelecek her ayın aynı günü bebek bir ay büyümüş oluyor. Mesela son adet tarihin 7 Şubat olsaydı, bugün yani 7 Temmuzda bebek tam 5 aylık olacaktı. Sen kendi takvimini böyle tut. Bu tür tablolar her ayı 30 günden hesaplıyor. Oysa ki 31 gün olan aylar da var.

Böyle benimde karıştı :) hafta olarak saydıgımızda 20 hafta 5 ay olmuyor mu siz neye göre hesaplıyorsunuz ben 4 -4 sayıyorum 5. Ay Bitti diyorum 20 bitince :)

Canım bir ayı 4 hafta 3 gün gibi hesapla. Ya da son adet tarihini baz al. Her ayın aynı günü bir ay daha almış olursun.

Böyle benimde karıştı :) hafta olarak saydıgımızda 20 hafta 5 ay olmuyor mu siz neye göre hesaplıyorsunuz ben 4 -4 sayıyorum 5. Ay Bitti diyorum 20 bitince :)
Ben 1 subatta adet oldum 1 temmuzda 5 ay oluyor bugun 7 si 5 ay 7 gunluk oluyor canim:))) 21 de 5 aylik olmus oluyor tatlim :))

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Eki Görüntüle 1856012
bende 5 ay 7 gunluk oldum canlar sukur rabbime :)) 3 ay 7 gunum kaldi o gunleride saglikla gorrum insallah saglikla gelsin kizlarim insallah ... ecmain

Kırkbin kere maşallah canım sana da, minik güzellerine de. Allah vaktiyle, sağlıkla, sevinçle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…