bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar dun gece kotu bi ruya gordum oglumu dusuruyodum cok korktum uyandigimda halen etkisindeydim artik cok korkuyorum karni buyumus anne adaylarini gorunce galiba hic boyle olamiycam diyorum

Canım bilinç altımızda korku var. Ben de yolculuk sonrası eve gelince 2 saat uyudum kalktığımda vajinal baskı hissettim tabi haliyle korktum hep tedirgin halde sonra gece kanamam olduğunu gördüm rüyamda. Kendimize dikkat edip dua edicez inşallah 9 ayı tamamlıcaz kocaman göbekli olucaz

Kizlar dun gece kotu bi ruya gordum oglumu dusuruyodum cok korktum uyandigimda halen etkisindeydim artik cok korkuyorum karni buyumus anne adaylarini gorunce galiba hic boyle olamiycam diyorum
Aynı sorun bende de var hala beyaziç çamaşırı giyiyorum. Birşey olursa göreyim diye çok sinir bozucu Rahat olmak lazım ama nasılı sıkıntı

Niye bu kadar karamsarlastim ben bilmiom kuzum o kadar iyiydim ki sana anlatamam cok iyiydi kuzum her isimi yapardim

Merhaba kızlar size birşey sorucam. Hangi balıkları tüketiyorsunuz? Kimi yazılarda somon levrek uskumru tüketin diyor kimi de somon levrek tüketmeyin... benim kafam iyice karıştı bu konuda.. Doktoruna sorup öğrenen var mı?

Ben cipura ve hamsi yiyorm sadece o da vakti zamaninda kuzum

Benm doktorum somon özellikle tüketebilirsin Dedi ama cok fazla yazın balık yenmedigi icin ekstra balık yağı hapi verdi.

Ben bir tane bile balik yemedim hamile kalali. Dahasi yiyemedim cok tiksindim cok ama.

Benm doktorum somon özellikle tüketebilirsin Dedi ama cok fazla yazın balık yenmedigi icin ekstra balık yağı hapi verdi.
Ben de yazdırıcam canım doktoruma olmadı... Duyarsızlar bu konuda gittiğim dktorlar.. Somon tükettiyorum ben de ama emin olamadığımdan tedirgin tedirgin azar azar tüketiyorum... İlaç bulantı yapıyor mu? Yapmıyorsa hangi hapı kullanıyorsun? Doktorumdan isteyeyim ben de

Yok canim yapmiyo bulantı falan . Fish oil diye bi hap ücretide uygun . Valla ilac içmekten gına geldi :) vitamini içerken zorlanıyorum cok Kocaman hap

Niye bu kadar karamsarlastim ben bilmiom kuzum o kadar iyiydim ki sana anlatamam cok iyiydi kuzum her isimi yapardim

Canım oluyor öyle hormonlar da bi yandan da dengemizi bozuyor. Her doktora gittiğimde başka bi durum çıkıyor ama elimden geldikçe pozitife yönelmeye çalışıyorum. Sen de öyle yap canım olumsuz düşünme biz iyi olalım ki canımızda ki can da iyi olsun

somon iki haftda bir oneriliyor ama haftalik yemek icin uskumru hamsi alabalik oneriliyor

Evet canim insallah hersey iyi olcak gun sayiyorum inan 24hf yi atlatalim diye

somon iki haftda bir oneriliyor ama haftalik yemek icin uskumru hamsi alabalik oneriliyor
Ben hamile kalmadan önce balıka bayılırdım çok yerdim hamile kaldığım günden beri balık tezgahının önünden bile geçemiyorum.dr balık yağı kapsülü verdi onu bile içince bi süre balık tadı geliyor ve midem bulanıyor bu hamilelik çok değişik bi dönemmiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…