bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Esimde ara diyo ama yazik kadini bayram gunu rahatsiz etmek istemiorum
Belli ki ilgili birisi doktorun .bu meslek zaten sadece para için yapılmaz insanların en hassas dönemi oldugu için sabırlı ve Allah rızasını da hesaba katan merhametli kişilerin yapması lazım öyle biri de endişeni anlayıp yardımcı olacaktır sorun olmaz

Oyleyse yarin ararim kuzum tedirgin oldum acikcssi amniyon sivisi mi diye

Çok şükür kuzum, çok çok sağol. Amin bitanem, çok şükür Rabbim hamile kalma sevincini yaşattı, sağlıkla, mutlulukla, vaktiyle yavrularımıza kavuşmayı da nasip etsin inşallah

Nilke cim canım iyi olmana çok sevindim o açtığın diğer topikte inşallah çok şeyler paylaşacağımız günler gelecek. Kendinize çok iyi bakın güzel nazlı kızınla

Nilke kuzum sen de benim dualarimdasin.Hepimiz iyi olalım Rabbim yüzümüzü güldürsün. Yolun yarısına geldik Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Seni çok seviyorum.

Yok artık yaaaa öf Allahım sabır versin.Erkekler niye zor sorusunu biz analara sormanız gerekli onlara değil.

Ayy sormiyim o zaman ben genelde sag tarafim.agriyo bebek orda yatiyo ondan mi aceba
Yine de sor gittiğinde. Endiselenme diye yazdım canim.
Sen yakınlarda bi sıkıntı mı gecirdin tatlim. Eski sayfalara bakmaya çalıştım ama çok sayfa geçmiş ben girmeyeli bulamadım. Ciddi bişey yoktur inşallah

Evet canim kasilmalarim vardi ve lekelenmem oldu igne ve ilac kullaniyorum o yuzden herseyden korkar oldum

Nilke cim canım iyi olmana çok sevindim o açtığın diğer topikte inşallah çok şeyler paylaşacağımız günler gelecek. Kendinize çok iyi bakın güzel nazlı kızınla

Canımmmm, çok çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeğini emzirmekten yorulmuş, alt değiştirme ustalaşmış, gaza çözüm bulmuş, mutlu, sağlıklı birer Kasım lohusası oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…