bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kırkbin kere maşallah canım sana da, minik güzellerine de. Allah vaktiyle, sağlıkla, sevinçle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin tatlim rabbim cumlemize vaktinde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ...amin

Eki Görüntüle 1856012
bende 5 ay 7 gunluk oldum canlar sukur rabbime :)) 3 ay 7 gunum kaldi o gunleride saglikla gorrum insallah saglikla gelsin kizlarim insallah ... ecmain
Oyyy masallah masallah kuzum ne guzel buyumuuuss bugun babannem bu ne kucucuk karnin zayiflamissin yemiyomusun diye kizdi bana

Bilmiyorum kuzum kotu hissediyorum hep dr tehlike gecti diyene kadar kabus gormeye devam edicem galiba 18 inde randevu 12 sinde de detayli usg var guzel pozlar verirse yollarim resmini

Canım bir ayı 4 hafta 3 gün gibi hesapla. Ya da son adet tarihini baz al. Her ayın aynı günü bir ay daha almış olursun.
He 4 haftayı güne vurunca 28 gün yapıyor ay dolmuyor olarak hesaplıyorsunuz , o açıdan bakmamıştım hiç :) en iyisi hafta söylemek o zaman ; zaten doğumda haftaya göre oluyor doktorda onu baz alıyor kafa karışmaz hiç bari :)

Oyyy masallah masallah kuzum ne guzel buyumuuuss bugun babannem bu ne kucucuk karnin zayiflamissin yemiyomusun diye kizdi bana
Canim benimde 20 haftadan sonra birden atak yapti detaylida 300 grmlardi kizlar artik 500 grm olmusdur ikiside seninde bundan sonra buyur pasacanin tatlim benim

Canim benimde 20 haftadan sonra birden atak yapti detaylida 300 grmlardi kizlar artik 500 grm olmusdur ikiside seninde bundan sonra buyur pasacanin tatlim benim
Benim oglus birazcik minyonmus kuzum dr cok kilolu bebis bekleme 3 kiloyu ancak gecer demisti o da bize yeter demisti ada da da boyleydi kuzum 30. Haftada gobegim cikmisti bu bebis de de oyle olcak sanirsam saglikla gelsin de kuzum ya inan ki zayif da olsa ben onu sütümle beslerim

Tabikide canim benim bende 2.500 ustu olsun saglikla gelsinde kilo problem degil sutumuzle besleriz minnoslarimizi canim benim ikiz oldugu icin karnim boyle birden cikti ogullarimda 6 aydan sonra karnim buyurdu yeterki saglikla gelsin canim benim ..

Eki Görüntüle 1856012
bende 5 ay 7 gunluk oldum canlar sukur rabbime :)) 3 ay 7 gunum kaldi o gunleride saglikla gorrum insallah saglikla gelsin kizlarim insallah ... ecmain
Maşallah hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın inşAllah . İkiz gebelik daha hızlı büyüyor tabi ,bir yerine iki can taşıyorsun :)
benim de pek çıkmadı aynı kıyafetlerim hala badi felan giymedikçe dışardan belli olmuyor , ilklerde daha gec çıkıyor diyorlar öncesinde de hiç göbek yoksa .6yla birlikte hızlı büyüyecekmiş bakalım bundan sonra büyüyecek artık hızlı hızlı :)

Tabikide canim benim bende 2.500 ustu olsun saglikla gelsinde kilo problem degil sutumuzle besleriz minnoslarimizi canim benim ikiz oldugu icin karnim boyle birden cikti ogullarimda 6 aydan sonra karnim buyurdu yeterki saglikla gelsin canim benim ..
Aynen kuzum yeterki saglikla bi 38 haftayi gorelim

Bu arada nazara cok inaniyom kuzum ustunde nazarlik taşı cok tatli göbüşün yerim o icerdeki prensesleri

Kizlar balik mevsimi degil diye eczanemiz nobetciyken bu balikyagini aldim kullanan var mii bundan
Bende cocuklara verdigim balik yagindan arada bir yutuyorum canim fiyatida uygun 25 tl 60 kapsul kocak firmayada guveniyorum tatlim eczaneden aldiysan icin rahat kullanabilirsin tatlim

Selam kızlarr, muhabbetiniz bol olsun. Bende omega 3 kullanıyorum. Doktor özellikle krill içerikli bişi kullanmamı istedi. Krillom galiba ismi. Sonra araştırdım omega 3 yosunda bulunan bi madde, krill karides gibi bir canlı ce yosunla besleniyor. Direk omega 3 kaynağı. Balıklardan olan omega 3 krilleri yiyerek oluşuyormuş. Dolayısıyla aktarımdan aktarıma besin değeri düşüyormuş. Tam terimleriyle anlatamasamda olayın özü bu. Krill içerikli kullanmanız omega3 ü direk hüpletmenize yardım ediyormuş

Icin rahat olsun tatlim kullanabilirsin ister her gun 1 adet ister 2 gunde bir canim yarasin pasaya :))
Balik yiyemiyoruz mevsimi diil kuzum adaya hamile kaldigimda kasim ayiydi mart sonuna kadar balik yedim o yuzden bu kapsulu ablamdan duydum oda solgar in kini kullaniyo ama bizim eczanede yokmus bu da guzel hamile anneler kullaniyor diyincce eczacimiz aldim insallah yarar kuzucuklara

Yaaaa hic duymamistm canimm yinede dr a sorarim bunu aldim ama siz ne dersiniz diye gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…