bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar üçlü test sonucunuz nasil cikti? Benim 1/273 ve sınır 1/270, bir de beta hcg nin yuksekligi dikkat cekmektedir yaziyo, endiselendim acikcasi, dr normal dedi ama sınıra yakın olması beni korkuttu, inşallah bi pronlem yoktur..

Eczaneden aldıktan sonra iyidir hepsi , Bana doktorumun verdiği bu forever arctıc sea " . Ama ben dediğim gibi hiç balık yemiyorum ne hamilelik öncesinde ne sonrasında . Günde iki kere aç karnına olarak yazdıydı baştan beri nerdeyse kullanıyorum unuttugumda oluyor tabi de hatırladıkça içiom işte :))

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 27
Bunun fiyati ne kadar, bana da krill oil verdi doktorum balik yagi hapi olarak.

Ben hiçbirini yaptırmadım ama Doktor normal dediyse endişelenmeye gerek yoktur zaten ufak ihtimalleri bile insanın yüzüne direk söylüyorlar demekki normalmiş böyle dediyse .

Ben hiçbirini yaptırmadım ama Doktor normal dediyse endişelenmeye gerek yoktur zaten ufak ihtimalleri bile insanın yüzüne direk söylüyorlar demekki normalmiş böyle dediyse .
Ikili test normaldi ama onda da beta hcg yuksekti, bu da normal ama sinira yakin, endiselendim iste ben de. Yaptirmak mi iyi yaptirmamak mi bilemedim ben de.

Canım ben yaptırmadım, ikili yaptırdım sonuç temiz olumca üçlüye gerek görmedi dokturunuz. Bu topicte bildigim bir çoğumuz aynı şekilde ikili yaptırdı ama doktor normal dediyse endişelenme temizdir Allahım izniyle..

Ikili test normaldi ama onda da beta hcg yuksekti, bu da normal ama sinira yakin, endiselendim iste ben de. Yaptirmak mi iyi yaptirmamak mi bilemedim ben de.
Hiç endişelenme dediğim gibi zaten endişelenecek birşey olsa doktor normal demez açıklardı riskleri . ki zaten çıkan degerler bile istatistiklere göre hesaplanıyormuş pozitif çıkanlarda dahi çoğunlukla saglıklı oluyormuş hiç kafanı yorma.

Tesekkurler kizlar sagolun desteginiz icin, inşallah dediginiz gibi olur.

İçtikten sonra tadı geliyor sanki.adı efa daily Can'ım.
Valla cocukken annem verirdi aksama kadar agzimda kalirdi tadi.midemi bulandira bulandira alirdim. Sirf bundan cekimdigim icin doktoruma hatirlatmadim doktorum da demedi gerci ozaman efa daily yazarsa midemi bulandiriyor derim haftaya randevum var bakalim insallah bulandirmayan birsey yazarda rahat rahat kullanirim cok sagol canim

Haklisin cnm da iste yiyorumda haftada bir kere 12. Haftamdan beri zorlaya zorlaya somon yedim bir acik deniz diye civasi olmaz sanirim... yani sorun orda civa kursun gibi agir metaller hangi baliklarda var. Arastirdiginda sacma sapan birbirini tutmayan veriler buluyorsun. Balikcilar bile bilgisiz bu konuda soruyorum kimi hamside olmaz diyo digeri hamsi olurmu hic levrek uskumru iyidir diyor boyle balik almak da dert oldu oyuzden

Doktorumun telefon numarası yok cnm vermedi henüz numarasını Detaylı ultrason yaptırmak istediğim hastane ve doktora sorabilirim evet. Bugün yolda eşimin arkadaşı ile karşılaştık onun eşi de hamile benden 1 hafta önde... onlar detaylı yaptırmak için hastaneye gitmişler doktor demiş ki eğer bi sıkıntı çıkarsa detaylı ultroson da aldırmayı düşünüyor musun diye onlar da hayır demiş. o zaman yaptırmak gereksiz demiş doktor. Bazen anne karnında müdehale edilebilcek durumlar oluyor aslında değil mi neden öyle demiş olabilir doktor?

Tesekkurler kizlar sagolun desteginiz icin, inşallah dediginiz gibi olur.
Cnm ben de iki ayri doktora gidiyordum. Biri yakin diye. Digerinimde doktoru iyi ama uzak karar veremedim.. iyi olan 2li testen sonra gerek yok ayrintili ultrason daha net gosterir bir sorun olup.olmadigini oyuzden 3lu 4lu teste gerek yok bosuna demisti.. digeri de gecen 4lu test yaptirtti araya bayram girdiginden 5 gundur sonucumu bekliyorum catlicam resmen... ama yakin olana gore amniyosentez bile gerekli sanirim para kazandirmak icin her yol mubah diyor.. 2liden sonra cok da gerekli degil bence de.. Ayrintili ultrasona henuz girmedigim icin sonucu bekliyorum stresle ultrasona girmis olsaydim sorun gormeselerdi zaten bunu da yaptirtmazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…