bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
HARİKALAR CANIM GÜLE GÜLE GİY GECELİK TAKIMININ PİJAMA OLANINDAN SİPARİŞ VERDİM BENDE NORMAL ZAMANDADA GİYERİM HEM ŞUANDA PİJAMALAR SIKIYO BİLE

sinir oluyorum böyle insanlara! sanki soruyoruz biz çevresinde sorunlu gebelikleri vs vs. bir hamileye böyle şeyler söylenirmi Allah aşkına. olsa bile insan teselli için böyle şeyler düşünme falan diyeceği yerde bir de abuk subuk konuşuyorlar. zaten hormonlarımız değişiyor, duygusalız, asabiyiz bu da yetmezmiş gibi akıl vermeler, patavatsız patavatsız konuşmalar. bir de akıl verenler var.

VE BU BENİM 4. GEBELİĞİM BİLİYOLAR YANİ DAHA ÖNCE 3 KAYIP YAŞADIĞIMI VALLA ALLAH VİCDAN VERSİN NE DİYELİM

HARİKALAR CANIM GÜLE GÜLE GİY GECELİK TAKIMININ PİJAMA OLANINDAN SİPARİŞ VERDİM BENDE NORMAL ZAMANDADA GİYERİM HEM ŞUANDA PİJAMALAR SIKIYO BİLE

teşekkür ederim. sende güle güle giy inş. pijamalar olmuyor, kıyafetler olmuyor, artık günden güne büyüyoruz genişliyoruz ^.^ işe gelirken sabah çıldırıcaktım

VE BU BENİM 4. GEBELİĞİM BİLİYOLAR YANİ DAHA ÖNCE 3 KAYIP YAŞADIĞIMI VALLA ALLAH VİCDAN VERSİN NE DİYELİM

hay Allahım ya. yok artık pes diyorum başkada bir şey demiyorum. aminn canım. herkes yaşadığını bilir, yaşamayan maalesef anlamıyor. çok var maalesef böyle insanlardan, ne kadar az insan o kadar iyi bu yüzden. rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşş.

kim kızdırdı seni bu kadar beni ev sahibileri kızıdıryor en sonunda cadırda yasıyalım diyecem

çok güzeller bende bu siteden bakmıştım hattaa http://www.lohusasepeti.com/bondy-17213-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi bu linkteki pijama takımını beğendim sanırım senin geceliğin pijama olanı öyle gibi geldi bana:)

Çok güzel canım ben kendim için sadece sütyen aldım doğumda kullanmak için bunları daha almadım

kim kızdırdı seni bu kadar beni ev sahibileri kızıdıryor en sonunda cadırda yasıyalım diyecem

insanlar çeşit çeşit valla. iş yerinde ayrı uğraş, dışarıda ayrı. patavatsız insanları sevmiyorum. ev sahipleri ayrı değişik doğru diyorsun. herkesin derdi başka ^.^

Maşallah herkes baya baya alışverişe başlamış bitiren bile var ben henüz hiçbir şey alıp yapmadım daha çok erken die düşünüp sonradan sıkıntıya giricem galiba sadece ramazan etkinliğinden ablamin aldığı hediyemiz var o kadar..

evet tıpkısının aynısı. bende pijamasını çok beğenmiştim ama dedim gecelikte rahat oluyor pijamayıda başka model alırım. daha almadım onuda. geceliğin boyu çok uzun 1.60 olduğum için sanırım kestireceğim. :) kalitesi falan harika çok beğendim tavsiye ederim.

insanlar çeşit çeşit valla. iş yerinde ayrı uğraş, dışarıda ayrı. patavatsız insanları sevmiyorum. ev sahipleri ayrı değişik doğru diyorsun. herkesin derdi başka ^.^

aynen hersek tuaf walla bu dünya yeni nesil getircez rabbim onları korsun tüm kötülükten

YA HERŞEY ÇOK PAHALI BEN YAVAŞTAN ALIYIM DEDİM TEK SEFERDE AĞIR GELİR BÖYLE AYDAN AYA HER İSTEDİĞİMİ ALABİLİRİM HEM

ayy çok tatlış yerim. Rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. bende çok bir şey alamadım. işte anneannesi aldı azcık ben yavaş yavaş yapıyoruz. sonra hem maddi menevi çok zor oluyor.

bende gecelik istemiştim ama ablam ısrarla pijama al doğum sonrası yatağın içinde toplanıp yukarı çıkıyor aşağı çekip düzeltmek acı veriyor demşti sezeryan olduğu için o yüzden bende pijamada karar kıldım :) malından emin olamıyordum sende beğenmişsin alayım ben bari bunu :) sağol cnm sağlıklı güzel günlerde giyelim inş

Sezeryanda pijama normal doğumda gecelik iyiymiş diye biliyorum bende hastanede öyle giydiriyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…