- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.541
Bende hem heves hemde az az alıyım diye her ay bi şeyler aldım :)Maşallah herkes baya baya alışverişe başlamış bitiren bile varben henüz hiçbir şey alıp yapmadım daha çok erken die düşünüp sonradan sıkıntıya giricem galiba sadece ramazan etkinliğinden ablamin aldığı hediyemiz var o kadar..Eki Görüntüle 1860620
bende aynısını düşndüm tek seferde olmucak diye civilimden aldım herşeyi 9 taksite böldürdüm 500 tl kadar alışveriş yaptım ama tamam sayılır sıra kendime geldi gecelik felan alıcam hersey hazır olsun benim oğlum erken doğdu 1 ya buda öyle olursa hazırlıksız yakalanmayalımYA HERŞEY ÇOK PAHALI BEN YAVAŞTAN ALIYIM DEDİM TEK SEFERDE AĞIR GELİR BÖYLE AYDAN AYA HER İSTEDİĞİMİ ALABİLİRİM HEM
YA HERŞEY ÇOK PAHALI BEN YAVAŞTAN ALIYIM DEDİM TEK SEFERDE AĞIR GELİR BÖYLE AYDAN AYA HER İSTEDİĞİMİ ALABİLİRİM HEM
ayy çok tatlış yerim. Rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. bende çok bir şey alamadım. işte anneannesi aldı azcık ben yavaş yavaş yapıyoruz. sonra hem maddi menevi çok zor oluyor.
Yavaş yavaş almak mantıklı sanırım sonra çok sıkışmamak içinBende hem heves hemde az az alıyım diye her ay bi şeyler aldım :)
Amiiin inşallahYavaş yavaş almak mantıklı sanırım sonra çok sıkışmamak içinRabbim hepimize hevesle aldiklarimixi mutlukla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Canim yas ve kacinci bebek eklicem ben bilmiyordum ogrendim sonunda :)) eksikleride yaz tamammi canimIkra meyra canım müsait olduğunda bizi de listeye ekler misin daha önce bir kaç kez yazdım ama gözden kaçtı sanırım sat 19.02 beklenen doğum 25.11 ilk bebiş memleket Eskişehir erkek olacak hayırlısıyla ve adını da eymen Aras koyacağız inşallah
Kaç haftalık doğdu canım bi sorun yaşadınız mı merak ettimbende aynısını düşndüm tek seferde olmucak diye civilimden aldım herşeyi 9 taksite böldürdüm 500 tl kadar alışveriş yaptım ama tamam sayılır sıra kendime geldi gecelik felan alıcam hersey hazır olsun benim oğlum erken doğdu 1 ya buda öyle olursa hazırlıksız yakalanmayalım
AYNEN ÖYLE TAKSİM GİBİ BİR YERDE ÇALIŞIYORUM BU BİLE BENİ YETERİNCE GERİYOR O YÜZDEN PSİKOLOJİMİZİ RAHATLATACAK ŞEYLERE YÖNELELİM SONUÇTA HERKESİN FİKRİ VAR KİMSE AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL
:) evet bende fazla diye biliyorum 300 tl yine uygun. güzel yanı Bülent bey kendisi yapıyor. şimdi benim bir önceki kontrol olduğu için yarın muayene ücreti de olacak 180tl onuda ek olarakmı alıyor yoksa içindemi oluyor? bilgin var mı o konuda?
bende geçen ay lohusa pijaması,tacı ve terliğimi aldım. sonra başka eksikler çıkar diye aradan çıksın istedim. bir de ek olarak pijama alırsam yeter bana. lohusa sepeti diye bir yerden aldım, memnun kaldım. çok güzel modelleri var.
VE BU BENİM 4. GEBELİĞİM BİLİYOLAR YANİ DAHA ÖNCE 3 KAYIP YAŞADIĞIMI VALLA ALLAH VİCDAN VERSİN NE DİYELİM
Maşallah herkes baya baya alışverişe başlamış bitiren bile varben henüz hiçbir şey alıp yapmadım daha çok erken die düşünüp sonradan sıkıntıya giricem galiba sadece ramazan etkinliğinden ablamin aldığı hediyemiz var o kadar..Eki Görüntüle 1860620
canim 8 kasim dogum gorunuyor 8 agustosta 6 aylik 8 eylulde 7 aylik 8 ekimde 8 aylik 8 kasimda 9 aylik bu sekilde hesaplayin canim :))BU HESAPLARI BENDE YAPAMIYORUM YAA SENİNLE DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI BAKALIM NE ZAMAN KUCAĞIMIZA ALICAZ : )
Kabızlık için bi ilaç daha oneriyodun sanırım o ilacın ismi neydi? Hap mı nedir o?
Ay canım dikkat et kendine. Oraları daha karışık diyorlar. Kesinlikle öyle. 3 yıldır uğraşıyorum anne ve babamı fikirlerinden döndürmek için ama boş. Ne onlar inandıklarından vazgeçiyor ne de ben. Bu sebeple birilerini kırmaya, incitmeye hiç gerek yok siyaset yüzünden. Ben artık böyle bir karar aldım. Kimse fikrinden caymıyor çünkü...
Benim de aynı öyleydi canım. Onu almıyorlar. Sanırım bir daha ki gittiğimde alırlar. Benim bir sonraki kontrolüm kısmetse 5 Ağustos akşamı. :)
Çok tatlılar canım, güle güle kullan. Gerçekten çok tatlılar. Bu arada pijama daha kullanışlı oluyor be ön kısmı kesinlikle düğmeli olsun. Bebişi emziriken falan rahat edersiniz :)
Canım Rabbim bu defa ikimize de hayırlısıyla mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip edecek inşallah. Sen kötü yorumları hiç takma, boş ver... Kendini strese sokup, bebeğinin etkilenmesine değmez böyle insanlar için. Relax ol, bu defa her şey güzel olacak inşallah :)
35 +6 da doğdu sağlık açısından çok şükür bişey yaşamadık ciğerleri felan gelişmişti fakat emme refleksi tam gelişmemişti o yüzden 2 gün ben hastanedeyken oda kuvözde kaldı aynı odada kalamadık.Birde ona bağlımı bilmiyorum bağışıklık sistemi biraz zayıf çok sık hasta oluyor.çok şükür sağ ya bunların hiçbir önemi yok.belki 1 hafta zorla emdi ama sonra bi emdi 2 sene boyunca durmaksızın daha emdirsem emcekti sıpaKaç haftalık doğdu canım bi sorun yaşadınız mı merak ettim
Canım benim ne çok çileli geçti hamileliğin ama az kaldı cnm 12 haftan kalmış 34une göz açıp kapayana kadar sağlıkla geçececek inşallah
BENCEDE BU SEFER HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH SAĞLIKLA HEP BERABER ALIRIZ KUCAKLARIMIZAAy canım dikkat et kendine. Oraları daha karışık diyorlar. Kesinlikle öyle. 3 yıldır uğraşıyorum anne ve babamı fikirlerinden döndürmek için ama boş. Ne onlar inandıklarından vazgeçiyor ne de ben. Bu sebeple birilerini kırmaya, incitmeye hiç gerek yok siyaset yüzünden. Ben artık böyle bir karar aldım. Kimse fikrinden caymıyor çünkü...
Benim de aynı öyleydi canım. Onu almıyorlar. Sanırım bir daha ki gittiğimde alırlar. Benim bir sonraki kontrolüm kısmetse 5 Ağustos akşamı. :)
Çok tatlılar canım, güle güle kullan. Gerçekten çok tatlılar. Bu arada pijama daha kullanışlı oluyor be ön kısmı kesinlikle düğmeli olsun. Bebişi emziriken falan rahat edersiniz :)
Canım Rabbim bu defa ikimize de hayırlısıyla mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip edecek inşallah. Sen kötü yorumları hiç takma, boş ver... Kendini strese sokup, bebeğinin etkilenmesine değmez böyle insanlar için. Relax ol, bu defa her şey güzel olacak inşallah :)
bende hep cuma akşamlarına alıyorum. eğer senin 5 ağustos sa benim içinde 2 hafta sonrası muhtelen randevu olucak o güne geliyor. saat 18:00 ya da 20 geçe gibi alıyorum bende. belki tanışırız orada ^.^
Sezeryanda pijama normal doğumda gecelik iyiymiş diye biliyorum bende hastanede öyle giydiriyolarmış
Nilke aglama artik hersey tedbir amacli bebegin once rabbimin izniyle sonra o ilaclar kucagina gelicek insallah saglikla annesi ... ecmain
Ben hep 20:40'ta alıyorum canım randevuyu. İşten eve gelmem 18:30'u buluyor. Eşim 19 civarı geliyor. Hazırlan, çık 19:30'u buluyor. O yüzden hep 20:40'a alıyorum randevuyu. 20 civarına alırsan görüşürüz :)
Üzülme canim Allahin izniyle hersey yoluna girer insallah hem sen aglayinca kizinda uzulur hissediyo artk cnm kizin icn pozitif ol dualarim siznle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?