bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende hem heves hemde az az alıyım diye her ay bi şeyler aldım :)

YA HERŞEY ÇOK PAHALI BEN YAVAŞTAN ALIYIM DEDİM TEK SEFERDE AĞIR GELİR BÖYLE AYDAN AYA HER İSTEDİĞİMİ ALABİLİRİM HEM
bende aynısını düşndüm tek seferde olmucak diye civilimden aldım herşeyi 9 taksite böldürdüm 500 tl kadar alışveriş yaptım ama tamam sayılır sıra kendime geldi gecelik felan alıcam hersey hazır olsun benim oğlum erken doğdu 1 ya buda öyle olursa hazırlıksız yakalanmayalım

YA HERŞEY ÇOK PAHALI BEN YAVAŞTAN ALIYIM DEDİM TEK SEFERDE AĞIR GELİR BÖYLE AYDAN AYA HER İSTEDİĞİMİ ALABİLİRİM HEM

ayy çok tatlış yerim. Rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. bende çok bir şey alamadım. işte anneannesi aldı azcık ben yavaş yavaş yapıyoruz. sonra hem maddi menevi çok zor oluyor.

Bende hem heves hemde az az alıyım diye her ay bi şeyler aldım :)
Yavaş yavaş almak mantıklı sanırım sonra çok sıkışmamak için Rabbim hepimize hevesle aldiklarimixi mutlukla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Canim yas ve kacinci bebek eklicem ben bilmiyordum ogrendim sonunda :)) eksikleride yaz tamammi canim

Kaç haftalık doğdu canım bi sorun yaşadınız mı merak ettim

Ay canım dikkat et kendine. Oraları daha karışık diyorlar. Kesinlikle öyle. 3 yıldır uğraşıyorum anne ve babamı fikirlerinden döndürmek için ama boş. Ne onlar inandıklarından vazgeçiyor ne de ben. Bu sebeple birilerini kırmaya, incitmeye hiç gerek yok siyaset yüzünden. Ben artık böyle bir karar aldım. Kimse fikrinden caymıyor çünkü...

Benim de aynı öyleydi canım. Onu almıyorlar. Sanırım bir daha ki gittiğimde alırlar. Benim bir sonraki kontrolüm kısmetse 5 Ağustos akşamı. :)

Çok tatlılar canım, güle güle kullan. Gerçekten çok tatlılar. Bu arada pijama daha kullanışlı oluyor be ön kısmı kesinlikle düğmeli olsun. Bebişi emziriken falan rahat edersiniz :)

VE BU BENİM 4. GEBELİĞİM BİLİYOLAR YANİ DAHA ÖNCE 3 KAYIP YAŞADIĞIMI VALLA ALLAH VİCDAN VERSİN NE DİYELİM

Canım Rabbim bu defa ikimize de hayırlısıyla mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip edecek inşallah. Sen kötü yorumları hiç takma, boş ver... Kendini strese sokup, bebeğinin etkilenmesine değmez böyle insanlar için. Relax ol, bu defa her şey güzel olacak inşallah :)

Yaaa çok tatlılar. Kuzucuğa çok yakışacak eminim ki... :)

BU HESAPLARI BENDE YAPAMIYORUM YAA SENİNLE DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI BAKALIM NE ZAMAN KUCAĞIMIZA ALICAZ : )
canim 8 kasim dogum gorunuyor 8 agustosta 6 aylik 8 eylulde 7 aylik 8 ekimde 8 aylik 8 kasimda 9 aylik bu sekilde hesaplayin canim :))

bende hep cuma akşamlarına alıyorum. eğer senin 5 ağustos sa benim içinde 2 hafta sonrası muhtelen randevu olucak o güne geliyor. saat 18:00 ya da 20 geçe gibi alıyorum bende. belki tanışırız orada ^.^

Kaç haftalık doğdu canım bi sorun yaşadınız mı merak ettim
35 +6 da doğdu sağlık açısından çok şükür bişey yaşamadık ciğerleri felan gelişmişti fakat emme refleksi tam gelişmemişti o yüzden 2 gün ben hastanedeyken oda kuvözde kaldı aynı odada kalamadık.Birde ona bağlımı bilmiyorum bağışıklık sistemi biraz zayıf çok sık hasta oluyor.çok şükür sağ ya bunların hiçbir önemi yok.belki 1 hafta zorla emdi ama sonra bi emdi 2 sene boyunca durmaksızın daha emdirsem emcekti sıpa

Canım benim ne çok çileli geçti hamileliğin ama az kaldı cnm 12 haftan kalmış 34une göz açıp kapayana kadar sağlıkla geçececek inşallah

Kuzum ya valla ben ki kan verirken bayılan, iğneden aşırı korkan, ağrı eşiği çok düşük bir insan olmama rağmen, kendi canım hiç umrumda değil. Canımın yanmasını sorun etmiyorum da, kızım bi tam anlamıyla güvende mi, o endişelendiriyor beni.

İnşallah bitanem ya, çok çok sağol. Dediğin gibi şu 12 hafta da Allah'ın izniyle bi sağlıkla geçse, o zaman rahatlıycam.

BENCEDE BU SEFER HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH SAĞLIKLA HEP BERABER ALIRIZ KUCAKLARIMIZA

bende hep cuma akşamlarına alıyorum. eğer senin 5 ağustos sa benim içinde 2 hafta sonrası muhtelen randevu olucak o güne geliyor. saat 18:00 ya da 20 geçe gibi alıyorum bende. belki tanışırız orada ^.^

Ben hep 20:40'ta alıyorum canım randevuyu. İşten eve gelmem 18:30'u buluyor. Eşim 19 civarı geliyor. Hazırlan, çık 19:30'u buluyor. O yüzden hep 20:40'a alıyorum randevuyu. 20 civarına alırsan görüşürüz :)

biz zaten içeri genelde 20:00 gibi yada 30 gibi girdiğimiz için çıkınca sen kesin gelmiş olursun. benim eşim cumaları 17:00 çıkıyor şirketten sonra beni alıyor buradan gidiyoruz bende ondan erken alıyorum. çünkü daha ileri saatlerde üstüme iyice ağırlık çöküyor :) ben listeden ismini sorarım geldiysen mutlaka bulurum seni. yakana kırmızı gül falan takarsan daha rahat bulurum aslında. ahahaha ^.^ tabi isim yasemin kara ise bulabilirim. benimde zeynep ergün. zaten resimde var kesin sen beni tanırsın.

EŞLERİN DOĞUMA GİRMESİNE NE DİYOSUNUZ BEN ÇOK İSTİYORUM EŞİMDE ÖYLE İNŞALLAH HASTANE İZİN VERİR

Üzülme canim Allahin izniyle hersey yoluna girer insallah hem sen aglayinca kizinda uzulur hissediyo artk cnm kizin icn pozitif ol dualarim siznle

Amin canımm, çok sağol, Allah razı olsun. Rabbim hiç birimizi ağlatmasın, mutlulukla, sağlıkla, vakitlice kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…