bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen canım Yasemin Kara :) Cuma akşamları çok yoğun oluyor sanırım. Bir iki defa ben hiç beklemeden muayene olabilmiştim :) Ama detaylı ultrason için tam 2 saat 40 dk beklemiştim O gün k.validem de gelmişti bebeği görmek için. Kadıncağıza resmen eziyet oldu... Detaylı ultrason olunca fazla bekletiyor sanırım işi uzun sürüyor diye...

EŞLERİN DOĞUMA GİRMESİNE NE DİYOSUNUZ BEN ÇOK İSTİYORUM EŞİMDE ÖYLE İNŞALLAH HASTANE İZİN VERİR

Ben de çok istiyorum aslında. Benim zaten mecbur sezaryen olacak kan sulandırıcı ilaç kullandığım için. Epidural olsun istiyorum bebeğimin ilk anlarını görmek için. Doğum fotoğrafçısı da olsun istiyorum. Bakalım kısmet... Bazı hastaneler izin vermiyorlar eşin girmesine, inşallah bizim hastane de izin verir...

Kuzum prensesini de kendini de daha fazla uzme 34 ü değil 40 bile göreceksiniz Allah'ın izniyle. Her daim dualarimizdasiniz hiç korkma canim

Allah bin kere razı olsun canımmm, amin, inşallah. Sen de inşallah Salih Eren'e sağlıkla, şükürle, sevinçle, tam vaktinde kavuşursun. Her iki ismi de çok severim. Allah ismiyle çağrılmayı, çok yaşamayı nasip etsin inşallah oğluşuna.

CANIM BENDE CLEXANE KULLANIYORUM DOKTORUMA SORDUM MECBURİ SEZERYAN MI DİYE HAYIR ÖYLE BİRŞEY YOK İNŞALLAH NORMAL YAPICAKSIN DEDİ

B BlackandBlack çok sağol bitanem ilgin ve güzel dileklerin için. Maşallah masum kızımın bir sıkıntısı yok çok şükür, annesinde problem. Önce plasenta kanaldaydı, sonra rahimde açılma oldu, serklaj yapıldı. Bunlar sebebiyle 6. haftadan beri yatıyorum. Kan sulandırıcı iğne de, sürekli yattığım için başlandı, hareketsizlik yüzünden.

EŞLERİN DOĞUMA GİRMESİNE NE DİYOSUNUZ BEN ÇOK İSTİYORUM EŞİMDE ÖYLE İNŞALLAH HASTANE İZİN VERİR

ben eşimin doğuma girmesini pek istemiyorum. Rabbim bize o sabrı veriyor ama o görünce kötü olur diye tahmin ettiğim için sanırım yanımda annem olur. bir de bende doğum fotoğrafçısı istiyorum. babası kapıda beklesin ^.^

Bİ YERDE OKUMUŞTUM DOĞUM SEVİŞMEK GİBİ ÖZELDİR DİYE BENDE ÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDENDE EŞİMİN GİRMESİNİ ÇOK İSTİYORUM SÜREKLİ VİDEO İZLETİYORUM ZATEN ARTIK ALIŞTI O BABALAR AĞLADIĞI ZAMAN ODA ARTIK AĞLIYCAK GİBİ OLUYO BAKALIM NOLCAK : )

evet cumaları benimde gözlemlediğim kadarı ile yoğun oluyor. o zaman kesin görüşürüz. eğer orada ruhunu teslim etmiş bir hamile görürsen işte bilki o benim :) annemde gelicek, sabırla ısrarla yılmıyor bekliyor. torun sevgisi işte.

ben önceden çok isterdim girsin yanımda olsun ama evlenince fikrim değişti. bir de benim eşimde şeker var en çokta kötü olur mu etkilenirse şekeri düşer mi diye endişe ediyorum hep. ama isterse, dayanabilirim derse tabi ki yanımda eşim olsun isterim. yoksa soğuma olayları vs öyle düşüncelerim yok. aksine eşinin doğum yaptığını gören adamın eşine karşı sevgisi kat kat artar diye düşünüyorum. yani ben erkek olsam vay be kadın ne acı çekti, bebeğimi doğurdu muzice bu derdim. ahahah ^.^

AYNEN YAA ÇOK KUTSAL BİRŞEY BENCEDE

CANIM BENDE CLEXANE KULLANIYORUM DOKTORUMA SORDUM MECBURİ SEZERYAN MI DİYE HAYIR ÖYLE BİRŞEY YOK İNŞALLAH NORMAL YAPICAKSIN DEDİ

Hmmm. Peki kan sulandırıcı iğneyi ne zaman kesecek? Normal doğumda gün belli olmadığı için iğneyi belli bir zaman sonra kesmesi lazım. Acaba suni sancı vererek mi doğurtmayı düşünüyor? Benim bir sezaryenim olduğu için bana suni sancı verilemez zaten. İğneyi kesmezse kanaman çok olur çünkü. Biliyorsun bu iğneler kanın pıhtılaşmasını önlüyor.

Ben Dr.uma normal doğum yapabilir miyim diye sordum, çünkü doğum zamanı sezaryen olalı 13 ay olmuş olacak o da normal doğum yapman imkansız senin iğne kullandığından dolayı demişti. Çok kanaman olur, durduramayız, o yüzden seni riske edemem demişti. Aklım karıştı bak şimdi

Çok şükür o zaman canım. Yatarak büyütürsün sen de prensesi sakın telaş etme. Çok şükür ki gerçekten iyi bir Dr.un var. Bir çok Dr. rahim ağzının açılmasını bile fark edemiyor ve bebek kaybediliyor maalesef. Etrafımda o kadar çok örnek var ki. Dr.unu tebrik ediyorum gerçekten... İnanılmaz önemli Dr.un iyi olması...

İlk torun mu olacak kısmetse? Benim annem de geldiğinde görmüştü ufaklığı :)

yok annemin bu 3. torun aşkı :) ben son tekne kazıntısıyım. eşimin tarafıda aynı şekilde onlarda 4.yüz onlar için hepsi ayrı bir heyecan. ilk başka oluyordur tabiki.

HAFTAYA İĞNE YAZDIRMAYA GİDİCEM GİTTİĞİMDE SORUCAM NE ZAMANA KADAR KULLANMAM GEREKTİĞİNİ ÇÜNKÜ ÇOK EMİN BİR ŞEKİLDE DEDİ AMA SEN ZATEN SEZARYEN OLDUĞUN İÇİN DAHA ÖNCEDEN TEKRAR SEZARYEN OLURSUN BEN NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM İNŞALLAH SON DK GOLÜ ATMAZ

Selam kızlar temizlikten başımı kaldırıp günlerdir giremedim. :/

Oğluşumun odası olacak odayı bosaltmaya calısıyorum bitmiyoooooo:) resmen ardiye yapmışım odayı kitaplar hobi malzemeleri resim malzemeleri örgü dikiş malzemeleri falan filan herşey ordaydı. Boşalt temizle boşalttıklarını koyacak yer bul. Fıttırık oldum yeminle :)

Ama cok az kaldııııı.. Sırada mavi oda olacak odamızın duvar kagıtlarını yapmak var. Herşeyini ben yapayım istiyorum arkadaşımdan yardım alarak duvar kagıdı yapıcam şimdikkk sonrasında mobilyalar.. Ve nevresim vs takımlarını dikmek var..

Çok çok güzel pazenler, kumaşlar aldım. Nevresim çarşaf takımlarını perdesini dikices temizlik ve kagıt işleri bitince. Allahım hepimizin hazırlıklarını bitirmeyi, bebitolarımızı zamanında sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…