- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.581
BENDE ODA YAPMAYI ÇOK İSTİYODUM SONRA Bİ ANDA VAZGEÇTİM NEDENSE YAA ŞİMDİDE TEREDDÜTTEYİM YAPSAM MI YAPMASIM MI İLK 6 AY GEREK YOK GİBİ AMA NE BİLİYİM İNSAN Bİ YANDAN ODASI OLSUN İSTİYOSelam kızlartemizlikten başımı kaldırıp günlerdir giremedim. :/
Oğluşumun odası olacak odayı bosaltmaya calısıyorum bitmiyoooooo:) resmen ardiye yapmışım odayı kitaplar hobi malzemeleri resim malzemeleri örgü dikiş malzemeleri falan filan herşey ordaydı. Boşalt temizle boşalttıklarını koyacak yer bul. Fıttırık oldum yeminle :)
Ama cok az kaldııııı.. Sırada mavi oda olacak odamızın duvar kagıtlarını yapmak var. Herşeyini ben yapayım istiyorum arkadaşımdan yardım alarak duvar kagıdı yapıcam şimdikkksonrasında mobilyalar.. Ve nevresim vs takımlarını dikmek var..
Çok çok güzel pazenler, kumaşlar aldım. Nevresim çarşaf takımlarını perdesini dikices temizlik ve kagıt işleri bitince. Allahım hepimizin hazırlıklarını bitirmeyi, bebitolarımızı zamanında sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin..
çok tatlıymış bunlar yerimmmm. güle güle giysin inş ^.^
AY ALLAHIM ÇOK TATLI YERLERRR
Ayy çok tatlı Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin
Yaa kizlar cok tesekkur ederiz Allah ustunde gormeyi nasip etsinnAyyy çok sevimliler :) Güle güle giysin paşa :)
Ben son ay yapicam o alisverisi kac kilo olcaz ne kadar daha sisecegiz hic bilmiyoruz kiSezeryanda pijama normal doğumda gecelik iyiymiş diye biliyorum bende hastanede öyle giydiriyolarmış
Internetten beybisi missmodish instagram dan aldimmm hayalimdeydi bu takim benimmmMcada o ne beeeeeeeee Bayıldımmmmmmmmmm
Nirden aldın bunlarıııı bende istiyommmmnn
Nilke kuzummmm yat dinlen bol bol bebiin gelince bol bol ayakta kalıcan zati hepimizin dualarındasın. Kızın tam vaktinde gelicek hiç merak etme. Her akşam hepimize dua ediyorum sonra sana ayrı dua ediyorum. Ben gibi bir çok hamişin duasındasın. Hiç korkma kızın sağlıkla gelicek.. Senin canına okuyacak dogunca
yok annemin bu 3. torun aşkı :) ben son tekne kazıntısıyım. eşimin tarafıda aynı şekilde onlarda 4.yüzonlar için hepsi ayrı bir heyecan. ilk başka oluyordur tabiki.
HAFTAYA İĞNE YAZDIRMAYA GİDİCEM GİTTİĞİMDE SORUCAM NE ZAMANA KADAR KULLANMAM GEREKTİĞİNİ ÇÜNKÜ ÇOK EMİN BİR ŞEKİLDE DEDİ AMA SEN ZATEN SEZARYEN OLDUĞUN İÇİN DAHA ÖNCEDEN TEKRAR SEZARYEN OLURSUN BEN NORMAL DOĞUMU ÇOK İSTİYORUM İNŞALLAH SON DK GOLÜ ATMAZ
Selam kızlartemizlikten başımı kaldırıp günlerdir giremedim. :/
Oğluşumun odası olacak odayı bosaltmaya calısıyorum bitmiyoooooo:) resmen ardiye yapmışım odayı kitaplar hobi malzemeleri resim malzemeleri örgü dikiş malzemeleri falan filan herşey ordaydı. Boşalt temizle boşalttıklarını koyacak yer bul. Fıttırık oldum yeminle :)
Ama cok az kaldııııı.. Sırada mavi oda olacak odamızın duvar kagıtlarını yapmak var. Herşeyini ben yapayım istiyorum arkadaşımdan yardım alarak duvar kagıdı yapıcam şimdikkksonrasında mobilyalar.. Ve nevresim vs takımlarını dikmek var..
Çok çok güzel pazenler, kumaşlar aldım. Nevresim çarşaf takımlarını perdesini dikices temizlik ve kagıt işleri bitince. Allahım hepimizin hazırlıklarını bitirmeyi, bebitolarımızı zamanında sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin..
BENDE ODA YAPMAYI ÇOK İSTİYODUM SONRA Bİ ANDA VAZGEÇTİM NEDENSE YAA ŞİMDİDE TEREDDÜTTEYİM YAPSAM MI YAPMASIM MI İLK 6 AY GEREK YOK GİBİ AMA NE BİLİYİM İNSAN Bİ YANDAN ODASI OLSUN İSTİYO
aynen öyle canım kocamı kalk kalk suyum geldi diye telaşlandırmak istiyorumBizim ki bizim tarafta 3.olacak. Eşim tarafında 2.olacak kısmetse. Eşim en büyük çocuk ama eltim bizden hızlı çıktı :) Biz 5 yıllık evliyiz ancak vakit bulup da yapabildik
Ben de o kadar çok istiyordum ki normal doğum olmasını. Kısmet değilmiş... İnşallah senin ki olur canım. Gerçi sağlıkla gelsinler de nasıl geldikleri hiiiiç önemli değil :)
ahahah bencede bende dolapla anne yanı beşik alıcam şimdilik sonrada dolabın büyüyen beşiğini alırım dedimYa bende cok düşündüm ama yatagını yanıma koysamda gündüzleri uyuyabileceği kendine ait bi yeri olsun istiyorum. Bir park yatak aldım o bizim odada durucak odasında halihazırda tek kişilik bir yatak var şimdilik o dursun dedim. Yine bilmiyorum alır mıyım ayrıca büyüyen beşik:/ ama en azından dolabı şifonyeri süsleri oyuncakları bi odası olsun ya yazık ona :)
o su gelmesi pek fena bir durum benimde annemde oturuyordum kahve içiyorduk hep birlikte eşimde işteydi.bianda bi geldi napcağımı şaşırdım babamda karşımda bana bişey oluyor diye koştum banyoya hala aklıma geldikçe babamdan utanıyorumaynen öyle canım kocamı kalk kalk suyum geldi diye telaşlandırmak istiyorum
Bizim ki bizim tarafta 3.olacak. Eşim tarafında 2.olacak kısmetse. Eşim en büyük çocuk ama eltim bizden hızlı çıktı :) Biz 5 yıllık evliyiz ancak vakit bulup da yapabildik
Ben de o kadar çok istiyordum ki normal doğum olmasını. Kısmet değilmiş... İnşallah senin ki olur canım. Gerçi sağlıkla gelsinler de nasıl geldikleri hiiiiç önemli değil :)
Internetten beybisi missmodish instagram dan aldimmm hayalimdeydi bu takim benimmm
hahahaha çok heycanlı yaaao su gelmesi pek fena bir durum benimde annemde oturuyordum kahve içiyorduk hep birlikte eşimde işteydi.bianda bi geldi napcağımı şaşırdım babamda karşımda bana bişey oluyor diye koştum banyoya hala aklıma geldikçe babamdan utanıyorum
Ada cok kucuk oldugu icin getirmiycez sabah aksam getircek adayi kv yada annem ada suan karnimda bilio hatta arada opuyo karnimikızlar size birşey sormak istiyorum özellik 2. 3. çocuğunu bekleyene.Biz oğluma kardeşinin karnımda olduğunu değilde şuan hastanede olduğunu orda büyüyeceğini büyüyünce gidip alcağımızı söyledik çünkü ilk başlarda söyledik herkesin yanında karnını aç kardeşimi sevcem aç göstercem dedi bende utandım onu unutturduk bunu söyledik.şimdide düşünüyorum acaba hastaneye gelsin mi yoksa kardeşini ilk evde mi görsün?
hem nasıll engel olamıyorsun istemsizce akıyor şar şar bide karşında baban off pek fenahahahaha çok heycanlı yaaa
Dmi cok tatli o benim minik superman im olcak teyzesi begendigine cok sevindimmm
Yaaa çok güzell güle güle giysin paşa. Valla bende alcam galiba bayıldımmm
bende hep var kabızlıktan iyice artıyor ıkınmaktan benimde kanama oluyor geneldeBENDEDE HEMOROİT ÇIKTI CANIM ZATEN VARDI GEBELİKTEN ÖNCE ÇOK KÜÇÜKTÜ ŞİMDİ BAYA ET PARÇASI VAR NAPICAM BİLMİYORUM
bizim de oyle bu 7. Yilimiz ilk cocuk olacak bir terslik olmazsa ailelerin de ilk torunu olacak kuzenler de birer ikiser cocuk yapinca senelerdir torun torun diye basimizi yiyorlardi valla esimin tarafi napalim boylesi hayirliymis diyoruz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?