bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim kızımda küçük iki yaşında henüz kardeşi olacağının farkında bile değil. Hastaneye götürmeyiz kayınvalidem doğumdan sonra getirir yanıma.

Ben sırf bu sebeplerden doğuma 1 ay kala Annemlere gitmemiştim yine öyle yaparım heralde aşırı utangaçlık var bende zaten doğumdan sonra annem 1,2 hafta kalır bizde

Tabiki gelsin hastaneye benim oglus geldi ama kucuktu oglum 2 bucuk yasindaydi ikizlerde gelmek istiyorlar bende geliceksiniz tabi dedim ogunleri gorelim insallah.. ecmain

Yaaaa kizlarrrr miniciiik bunlarrr gittim aldim ter icindeyim.karnimda agridi ama degdii
canim deniz pasaya cok yakisacak insallah o gunleride goreceksin adi gibi mavi renk yakisir deniz pasaya saglikla gelsin pasacik :))❤❤

EŞLERİN DOĞUMA GİRMESİNE NE DİYOSUNUZ BEN ÇOK İSTİYORUM EŞİMDE ÖYLE İNŞALLAH HASTANE İZİN VERİR

Ben istiyorum doktorumla da konuştum, normal doğumda alıyorum sezaryende anesteziyle konuşuruz dedi :)
Eşimin hiç etkileneceğini sanmıyorum zaten :) ilk anlarını beraber görelim.
Yaaaa kizlarrrr miniciiik bunlarrr gittim aldim ter icindeyim.karnimda agridi ama degdii

Çok tatlılar yaa, sağlıkla güle gülle giydir inşallah :)

@Aydede88 canim bugun yolami cikacaktiniz yarinda randevun vardi yanlis hatirlamiyorsam yolunuz acik olsun canim

aynen bakalım benim doktor ne dicek ben daha sormadım

Amin teyzesi cok cok begendim ama kumasi cok yumusak degil gibi kafama takildi adanin ki idil baby di yumusacikti

Bi yıka toparlar kumaş kendini sağlıkla gelip giysin inşallah dün lcwakiki de erkekler için de gördüm bende alıcam galiba hem eşime hemde oğluma

Sen var yaaa, bitanesin. Çok sağol kuzum Allah senin yavruşunla birlikte, hepimizin yavruları için dualarını kabul etsin. Canımsın yaaa, valla.
Maşallah sana, kırkbin kez hem de, elinde 10 maharet, yüreğinde kat kat sevgi var. Allah gönlündeki herrrr şeyi nasip etsin, tatlı oğluşunun da çoookkk uzun, çoookkkk güzel bir hayatı olsun, anneli babalı büyüsün, erişsin innnşallahhh!

Hersey yok tabiki ama ben devamli gidiyorum sana foto çekip yollayayım. Ben alirim sana sonra ben kontrole gittiğimde alırsın benden istersen. Fişini de getiririm.

Oyy yisinler cok guzeller ne de yakisir kucuk adamaa :)
Tesekkur ederis tatli teyzelerr

Yikayim kuzum 2 ay sonra guzelce buzdolabi posetlerine koyup cantaya yerlestircem
Ben artik korkudan bisey almiyorum hanimkiza. Cok korkuyorum ya cok aciyacak simdiden hissediyorum. Agustos sonunda alicam geri kalan herseyini. Offff sezeryandan korkuyorum normalden korkuyorum pek bi canim kiymetli galiba yada nasil olacak bilmedigimden. Herkes anlatiyor biseyler. Suyum gelmezse kocaman igne batircaklarmis. Lahma yapcaklarmis. Karnima bastircaklarmis. Cok aglicakmisim offf kabusum oldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…