bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hic lagma filan yapilmadi sonda da takilmadi bence hamileligin yaninda dogum hic zor degil kimseyi dinleme zamani gelince hersey tikir tikir ilerliyo

Hersey yok tabiki ama ben devamli gidiyorum sana foto çekip yollayayım. Ben alirim sana sonra ben kontrole gittiğimde alırsın benden istersen. Fişini de getiririm.

Ayy cnm benmm.Ne kadar düşüncelisin ya çok sağol.resim kesin bekliyrm ama.Bu arada bugün kontrolm çok güzel geçti şükür.632 gr olms Aysel Hmm aynen dvm dedi.tahliller verdim 4 tüp kan idrar Yarın sonuç için gitcem bakalım.geldigmdn beri acayip karnım agrio anlamadm neden.göbek deliğinn çevresi.inşallah normaldr

Massalah kizcene canim 632 grm kac hafta 23+ kacsin bence super massalah saglikla gelsin

Bizim dün kontrolümüz vardı 709 hem 30cm olmuşuz maşallah.iki gündür çok fena midem bulanıyor iştahım hiç yok çok üzücü stresli günler geçiriyorum o yüzden galiba
Massalah canim bebisine kizmi erkekmi bilmiyorum saglikla gelsin bebisin 709 grm super artik bebek yukari ciktigi icin bulanti yanma olur mideye baski yapiyor 24+ haftadasin saglikla gelsin bebisin

Oyyy çok kıymetli olur valla o zaman. Senelerdir hasretler toruna :) Valla ben keşke daha önce yapsaymışım diyorum. Sende de aynı pişmanlık var mı?
Olmazmi cnm yas ilerleyince anne olmakla gencken hamile olmak cok farkliymis zaten diyen olmadi hic bide tiroidiydi miyomuydi bisuru sey cikti zamanla onlarinda ilaclarini kullaniyorum boyle daha kansiz yorgun ama olsun anne olunca unutscaz hepsini

Normaldir kuzum benim de oluyor göbek deliği acıyor. Karnım ağrıyor .Merak Etme kötü bişey yoktur.Maşallah tatlım kızına.Nazar degmesin

Sen bosver 9kiloyla doguma gidenleri one ya oyle saglikli mi ki? 20leri gormeyelim 15lerde kalalim yetecek en sagliklisi ama bakalim bende 8.5 kilo aldim senin haftanda 9 olurum ayni gidiyoruz kilo konusunda

Benim kayınvalidem gelir kesin annemi mi isterim diye hiç sormuyo zaten :) bende normal istiyorum ama inşallah hayırlısıyla sağlıkla kurtuluruz bakalım bebişlerle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…