bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok tatlı nereden aldın csnım guzel gunlerde kullanın inşallah
Saol kuzum missmodish diye bi sayfa instagramda ama kumasi cok yumusak degilmis o biraz canimi skti sonucta hastane cikisi yumusacik olsaydi ksske ama yikiycam bakcam bi insallah o zaman iyi olur kumasi

Massalah canim bebisine kizmi erkekmi bilmiyorum saglikla gelsin bebisin 709 grm super artik bebek yukari ciktigi icin bulanti yanma olur mideye baski yapiyor 24+ haftadasin saglikla gelsin bebisin
Sagol Can'ım erkek amin sağlıkla gelsin evet 24+3 olduk hayırlısıyla su 3syıda bi atlataydık :)

Massalah canim bebisine kizmi erkekmi bilmiyorum saglikla gelsin bebisin 709 grm super artik bebek yukari ciktigi icin bulanti yanma olur mideye baski yapiyor 24+ haftadasin saglikla gelsin bebisin
Valla 2 haftadır kusmaktan öldüm 1 kilo verdim ne güzel bulantılar geçmişti diye seviniyodum napıcam hiç bilmiyorum

Benim kayınvalidem gelir kesin annemi mi isterim diye hiç sormuyo zaten :) bende normal istiyorum ama inşallah hayırlısıyla sağlıkla kurtuluruz bakalım bebişlerle beraber
Ayyy sorma canim benimki de oyle bide evlerimiz de birbirini goruyor normalde de isik yanmiyorsa ariyor napiyorsunuz diye acmazsak acana kadar esime de dedim oyuzden 'ben normal yapacaksam eger istemiyorum kimseyi zaten gergin ve korkmus olucam kac saat surcegi belli deil babani da alir yanina iyice gerilirim oyuzden doguma girince haber veririz' diye ama kesin son aylarda parka bakip arabamizi gozler arabaniz yok gittinizmi noldu dogurdu mu gelelim mi diye en az yarim saatte 10kere arar Biraz fazla israrci ve anlayissiz bu konularda artik atlatacagiz bir sekilde

Neden böyleler hiç anlamıyorum yaa

Ooo eyvah eyvah kuzum valla bilmiom ama lohusalikta sinirlerine hakim ol biraz zor oyle kv ile ama tut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…