bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aynen öyle canım kocamı kalk kalk suyum geldi diye telaşlandırmak istiyorum
Ah canim benim ilk dogumumda oyle oldu.ben cahil sanci cektigimi anlamadim nisan geldi sonrada suyum geldi o zmn anladim hemn esim kosusturmaca halinde.birde benim cantam vs hicbirseyim hazir degildi.tam bir macera icindeydik.
Ikincide sadece sanci ile hastaneye gittim.

Benim kayınvalidemde bi şeyi onun istediği gibi yapmadığımda ona takıyo hırslanıyo kavga eder ses tonuyla konuşuyo üstelik psikolojimide bozuyo şimdiden sütüm olmaz mı korkusu sardı bide oğlunu kıskanıyo benim çocuğumu da benden kıskanırsa tam olacak yani kışı bizim evde geçirmeyi düşünüyo misafir istediği kadar kalabilir benim evimde ama saçmalarsa umduğunu değil bulduğu lafları yer idare edicez canım artık bi şekilde bebeklerimiz sağlıkla doğsunda kv lere alışığız zaten

İnsallah bizde bu heycani yasariz normal dogum yapariz hayirlisiyla canim :)

Neden böyleler hiç anlamıyorum yaa
Ben de anlamiyorum birturlu okumus kulturlu de insanlar ama herseye yetisip mudehale etme ihtiyaci icerisinde nedense iste kendince hem yardim etmek istiyor hem de mudehale bide tek oglu var ondan sanirim kendisi de sezeryanla dogum yapmis oyuzden ne hissedecegimi pek anlayamayacak bakalim ben bir yolunu bulucam artik hormonlar iyice tavan yapmadan

Benimkide oyle oglunu kiskaniyo resmen asik cok rahatsiz ediyo bu durum beni benimkide istemedigi bisey oldumu oyle sacmaliyoki akil almaz seyler yapiyo allah bize sabir versin valla ben ama o guzel anlarimi boznuycan rahatsiz ederse beni hadi sen git anne dicem kimse kusura bakmasin ona kalsa 40 gun dogundan sonra onda kaliyim istiyo ve bi sokak ustumde oturuyo dusunebiliyo musun hergun gelicek diye cok korkuyorum anneminde hergun gelmesini istemem oda ayri bi konu 4yil sonra cocugumuz olcak allah izin verirse kocam ben ve cocugumuz kalmak isterin

Ayyy evet onlarin sagligi moral olacak bize insallah ben kiramiyorum da surekli bir plan kuruyorum kafada onden hazirlikli olmak icin cok yorucu valla napalim artik cozum care bulunur

Benimki de cat kapi ben de eve tasindigimizdan beri bir bahane bulup geliyor torun olunca hergun bende olur artik 3 ay
Ooo eyvah eyvah kuzum valla bilmiom ama lohusalikta sinirlerine hakim ol biraz zor oyle kv ile ama tut kendini
Bende ondan korkuyorum zaten canim bakalim nolcak normalde de insan kirabilen bir yapim yok anca onden kurup kurup yapabileceklerine onceden hazirlik yaparim firsat vermemk icin ama sagolsun beni hep sasirtir yine onun dedigine gelmek.zorunda kaliriz.
Bakalim nasil gececek son aylar ve lohusalik

Canim benim ilk iki yilim bu ilgilisi yuzunden afedersin pic oldu birbirimize bu kadar asik olmasaydik elli kere biterdi heralde artik bi yerden sonra insanin canina tak ediyo kirilirsa kirilsin diyo valla en guzel zamanlarimda onun yuzunden esimle tartistim hayatimizin en anlamli zamanlarini bu sefer bozmasina izin vermicem valla

Massalah kizcene canim 632 grm kac hafta 23+ kacsin bence super massalah saglikla gelsin

Çok sağol cnm.Anne farkı galiba.tatilde annemdydm yeni dondum.sağolsun hep beni düşünerek yemekleri yaptı.
23+3 tk dün.doktor 5gün mu 1 hafta mı ne ilerisn dedi.25 haftalık çıkmış ultrasonda.
Göbek kordonunda tek damar eksik Die endiselenmstm ama şükür yolunda İnşallah şimdilik herşey .inşallah böyle de dvm eder

Normaldir kuzum benim de oluyor göbek deliği acıyor. Karnım ağrıyor .Merak Etme kötü bişey yoktur.Maşallah tatlım kızına.Nazar degmesin

Çok sağol cnm.Allah razı olsun.
Karın agrimi anlamadım dik duramiorm ya.baya baya agrio yani.iyiki gitcm doktora merak ettim normal mi bu şiddette olması

Merhaba arkadaslar
Ben cok vakit bulup yazamiyorum malum cocuklardan falan
Dun doktordaydim
Tam 22 haftalik olmus bebegim
540 gr dedi.
Gelisimi guzel ilerliyor dedi
Ayrintili ultrason cektiricem 2 3 hafta icinde
Cunku zeka teetlerinin hicbirini yaptirmadm
Diger 2 hamileliklerimdede kendi istegimle yaptirmamistm
Ins bi sorun olmadan bu bebegide kucagima alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…