bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım 24 . hafta ayrıntılı için son hafta diye biliyorum o yüzden aman dikkat kaçırma süresini

Aynen öyle. Bedensel problemleri geçtim bu duyguyu keşke daha önce yaşasaydım dedim hep. Mükemmel bir duygu annelik duygusu. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alıp, gözlerinin içlerine bakmamızı da nasip etsin. Büyük bir hasretle beklediğim an, o an. Bebeğimle ilk defa göz göze geleceğimiz an. Abisinde kısmet olmadı inşallah bu oğlumda kısmet olur...

Ay sorma canım bizde de aynı problemler. Biz de çok severek evlendik, annesi beni hiç istememiş meğersem sırf İzmirliyim diye. Mantığa bak... Valla 3 yılım mahvoldu sayelerinde. Rabbime çok şükür son 2 yıldır iyiyiz. Bazen arkama dönüp bakıyorum da ben onca şeye nasıl katlanmışım diyorum... Şimdi çok şükür kızı gibi seviyor beni k.validem ama 3 yıl az kök söktürmedi bana. En büyük oğluyla evliyim, göz bebeğiyle. Çok kıskandı beni, oğluna yakıştıramadı hiç... Anlatsam yaşadığım olayları 3 ciltlik roman olur valla :)

Ay valla sorma canım ya bugün 2 kere kustum bile bide öyle bi bulantı ki işk üç ay böylesini yaşamadım

o kusmalar beni ilk 4 ay bitidi. ama çok şükür artık yok, valla korktum şimdi ya benimde olursa diye. inş tekrarlamaz.

Günaydın güzel anneler, nasılsınız?? :)

günaydınlar ^.^ cuma olduğu için ben çok ama çok iyiyim. uyandım duşumu aldım, kahvaltımı ettim, işe geldim. akşama kızımı detaylı görmeye saatler kala günü bitirmeye çalışacağım artık. sen nasılsın güzel anne?

Ahhh kıyamam inşallah canım sağlıkla alırsın kucağına
O anı ben de cok merak ediyorum youtubeda filan videolara bakıyorum doğumdan sonra ağlayan anne görünce içim gidiyor ben de başlıyorum ağlamaya.. Hele bir de annesinden kopamayan yeni doğan videosu var ki yerim ben o bebişi.. Biz nasıl olacağız acaba o an ağlayacak mıyız? Gülecek miyiz İnşallah hepimize nasip olur sağlıkla kavuşuruz o anlara

Günaydın kızlarr çok çok uykuluyum işe zor geldim alarmı erteleye erteleye kalktım bu hafta hep böyle oldum ya sanki hamileliğin başında olan uyku ve yorgunluk geri geldi
Gunaydın :)
Ben de uykuluyum kansız mı dusuyoruz ki acaba

O güzelliği görmeyi biz de sabırsızlıkla bekliyoruz :) İyiyim canım çok şükür. Cuma olduğu için daha iyiyim. Bu haftayı da kapatıyoruz, oğluma bir hafta daha yaklaştım çok şükür :) Detaylı resmini bizimle de paylaşırsın ufaklığın. Unutma 4 boyutlu istemeyi

Günaydın kızlarr çok çok uykuluyum işe zor geldim alarmı erteleye erteleye kalktım bu hafta hep böyle oldum ya sanki hamileliğin başında olan uyku ve yorgunluk geri geldi

Günaydın canım. Ay ben de aynıyım bu hafta. Geçen hafta zımba gibiydim, geç yatıp erkenden dinç bir şekilde uyanıyordum. Ama bu hafta hep uykulu, hep uykulu. Kahve de çok tüketmek istemiyorum ama iş yerinde de başka türlü ayakta duramıyorum maalesef

Sorma ben de her doğum videosu izlediğimde ağlıyorum. Bence ağlarız, çünkü o ağlamak mutluluktan diye düşünüyorum. Ben abisi Mustafamda da, Metehanımda da onları ekranda gördüğümde ağlıyorum mutluluktan. O minik elleri yok mu o minik elleri, hep yüzünde. O elleri öpüp koklamak için o kadar sabırsızlanıyorum ki. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına alıp, o mutluluğu yaşatsın inşallah. Yeryüzündeki en büyük AŞK onlar :)

Gunaydin kizlarr dun gece ada ruya gordu galiba yarim.saat agladi anne diye etrafina bakiyodu cocugum sadece burdayim diyorum beni gormuyodu en son sarildim uyudu. Ondan sonrada ben tedirgin oldum uyuyamadim

Aglaniyo kizlar ben hungur hungur aglamistim hos 40 gun agladim ben ama ada dogdugu an cok agladim nedense

arkadaslar dün detaylı vardı
23+1 dim. ama 22+6 çıktı 2 gün geriden olması problem mi acaba

560 gr çıktı birde bebegim ama boyunu sormayı unuttum dosyalardan da anlamadım.

kilosu normal mi acaba.

cd verdi 31 tane resim var içinde ama çogunu ben anlamıyorum. çıktı verdi

bir de 4 boyutlu gösterdi bize. onun da çıktısını fotograf kagıdına bastı verdi.

Ben hamile olmadan öncede ağlardım bu tarz videolara, çünkü değişik bi şekilde çocukken bile oynadığım her oyunda hep anne ben olmak isterdim, teyzem doğum yaptığında orta sondaydım hastenede yanında sadece ben kalmak istemiştim ve kalmıştımda bebeğe bakayım ilgileneyim diye. çok eskiden gelen bir annelik duygusu hep vardı içimde. Bazen bir yanlış yaptığımda Allah beni çocuk sahibi yapmaz ya böyle cezalandırırsa diye korkardım tek korkum bile buydu :) Evlendikten sonra bir sorun var mı kısırlık gibi hemen muayeneye gittim falan . Allah inş bu korkularımı bana unutturur inş anne olmayı nasip eder. Sağ sağlim bu süreci bitirelim evimiz bebek kokularıyla dolsuun inşşş :)

2 gun onemli degil canim benimde 1 gun geride

geçmiş olsunn sende atlattın :) kilo iyi değil ben pek anlamıyorumda boyu için sana verilen rapordaki fl oranını 7 ile çarpıp boyunu öğrenebilirsin :)

Doğru diyorsun canım bizim de farklı değil tartısmalarımızın buyuk bir yüzdesini oluşturuyordu.. ben biraz fazla mıymıyım herhalde bide kırarsam sonra huzur muzur kalmıyor ben de üzülüyorum bu kez de içim içimi yiyor oyuzden bişey diyemiyorum yoksa balayında bile kendi yapılması gereken listesini sorguluyordu.. Eşimi arayıp donunce cv. sini gondersin diye en az 5 kere aradı sanırım o 3 gun boyunca Hayır işin kotu yanı ben biran an evel evlenelim de dememiştim iş bulayım oyle evleniriz diyordum hep kendileri baskı yaptı ozaman da bu yaz evlendiniz evlendiniz diye ağustosta son sınavıma girdim ertesi gunu evlendim üzerimdeki baskıyı anlatamamÇok bunaltıyor insanı Eşim de sinirleniyor bu duruma ama oda bişey diyemiyor kırmamak için sonra evde sinirli sinirli dolanıyor bütün modumuz değişiyor.. Bakalım neler yaşanacak görücez ama inşallah çok karısmaz inşallah iinşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…