- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.681
Bende varım sen kimsin keeBen varım arkadaşım eklemiş
canım 24 . hafta ayrıntılı için son hafta diye biliyorum o yüzden aman dikkat kaçırma süresiniMerhaba arkadaslar
Ben cok vakit bulup yazamiyorum malum cocuklardan falan
Dun doktordaydim
Tam 22 haftalik olmus bebegim
540 gr dedi.
Gelisimi guzel ilerliyor dedi
Ayrintili ultrason cektiricem 2 3 hafta icinde
Cunku zeka teetlerinin hicbirini yaptirmadm
Diger 2 hamileliklerimdede kendi istegimle yaptirmamistm
Ins bi sorun olmadan bu bebegide kucagima alirim
Olmazmi cnm yas ilerleyince anne olmakla gencken hamile olmak cok farkliymis zaten diyen olmadi hicbide tiroidiydi miyomuydi bisuru sey cikti zamanla onlarinda ilaclarini kullaniyorum boyle daha kansiz yorgun ama olsun anne olunca unutscaz hepsini
Canim benim ilk iki yilim bu ilgilisi yuzunden afedersin pic oldu birbirimize bu kadar asik olmasaydik elli kere biterdi heralde artik bi yerden sonra insanin canina tak ediyo kirilirsa kirilsin diyo valla en guzel zamanlarimda onun yuzunden esimle tartistim hayatimizin en anlamli zamanlarini bu sefer bozmasina izin vermicem valla
Ay valla sorma canım ya bugün 2 kere kustum bile bide öyle bi bulantı ki işk üç ay böylesini yaşamadım
Günaydın güzel anneler, nasılsınız?? :)
Aynen öyle. Bedensel problemleri geçtim bu duyguyu keşke daha önce yaşasaydım dedim hep. Mükemmel bir duygu annelik duygusu. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alıp, gözlerinin içlerine bakmamızı da nasip etsin. Büyük bir hasretle beklediğim an, o an. Bebeğimle ilk defa göz göze geleceğimiz an. Abisinde kısmet olmadıinşallah bu oğlumda kısmet olur...
Gunaydın :)Günaydın kızlarr çok çok uykuluyum işe zor geldim alarmı erteleye erteleyekalktım bu hafta hep böyle oldum ya sanki hamileliğin başında olan uyku ve yorgunluk geri geldi
günaydınlar ^.^ cuma olduğu için ben çok ama çok iyiyim. uyandım duşumu aldım, kahvaltımı ettim, işe geldim. akşama kızımı detaylı görmeye saatler kala günü bitirmeye çalışacağım artık. sen nasılsın güzel anne?
Günaydın kızlarr çok çok uykuluyum işe zor geldim alarmı erteleye erteleyekalktım bu hafta hep böyle oldum ya sanki hamileliğin başında olan uyku ve yorgunluk geri geldi
Ahhh kıyamaminşallah canım sağlıkla alırsın kucağına
O anı ben de cok merak ediyorum youtubeda filan videolara bakıyorum doğumdan sonra ağlayan anne görünce içim gidiyor ben de başlıyorum ağlamaya.. Hele bir de annesinden kopamayan yeni doğan videosu var ki yerim ben o bebişi.. Biz nasıl olacağız acaba o an ağlayacak mıyız? Gülecek miyizİnşallah hepimize nasip olur sağlıkla kavuşuruz o anlara
Aglaniyo kizlar ben hungur hungur aglamistim hos 40 gun agladim ben ama ada dogdugu an cok agladim nedenseSorma ben de her doğum videosu izlediğimde ağlıyorum. Bence ağlarız, çünkü o ağlamak mutluluktan diye düşünüyorum. Ben abisi Mustafamda da, Metehanımda da onları ekranda gördüğümde ağlıyorum mutluluktan. O minik elleri yok mu o minik elleri, hep yüzünde. O elleri öpüp koklamak için o kadar sabırsızlanıyorum ki. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına alıp, o mutluluğu yaşatsın inşallah. Yeryüzündeki en büyük AŞK onlar :)
Ahhh kıyamaminşallah canım sağlıkla alırsın kucağına
O anı ben de cok merak ediyorum youtubeda filan videolara bakıyorum doğumdan sonra ağlayan anne görünce içim gidiyor ben de başlıyorum ağlamaya.. Hele bir de annesinden kopamayan yeni doğan videosu var ki yerim ben o bebişi.. Biz nasıl olacağız acaba o an ağlayacak mıyız? Gülecek miyizİnşallah hepimize nasip olur sağlıkla kavuşuruz o anlara
2 gun onemli degil canim benimde 1 gun geridearkadaslar dün detaylı vardı
23+1 dim. ama 22+6 çıktı 2 gün geriden olması problem mi acaba
560 gr çıktı birde bebegim ama boyunu sormayı unuttum dosyalardan da anlamadım.
kilosu normal mi acaba.
cd verdi 31 tane resim var içinde ama çogunu ben anlamıyorum. çıktı verdi
bir de 4 boyutlu gösterdi bize. onun da çıktısını fotograf kagıdına bastı verdi.
arkadaslar dün detaylı vardı
23+1 dim. ama 22+6 çıktı 2 gün geriden olması problem mi acaba
560 gr çıktı birde bebegim ama boyunu sormayı unuttum dosyalardan da anlamadım.
kilosu normal mi acaba.
cd verdi 31 tane resim var içinde ama çogunu ben anlamıyorum. çıktı verdi
bir de 4 boyutlu gösterdi bize. onun da çıktısını fotograf kagıdına bastı verdi.
Doğru diyorsun canım bizim de farklı değil tartısmalarımızın buyuk bir yüzdesini oluşturuyordu.. ben biraz fazla mıymıyım herhalde bide kırarsam sonra huzur muzur kalmıyor ben de üzülüyorum bu kez de içim içimi yiyor oyuzden bişey diyemiyorum yoksa balayında bile kendi yapılması gereken listesini sorguluyordu.. Eşimi arayıp donunce cv. sini gondersin diye en az 5 kere aradı sanırım o 3 gun boyuncaCanim benim ilk iki yilim bu ilgilisi yuzunden afedersin pic oldu birbirimize bu kadar asik olmasaydik elli kere biterdi heralde artik bi yerden sonra insanin canina tak ediyo kirilirsa kirilsin diyo valla en guzel zamanlarimda onun yuzunden esimle tartistim hayatimizin en anlamli zamanlarini bu sefer bozmasina izin vermicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?