- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.439
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.701
Gunaydin kizlarr dun gece ada ruya gordu galiba yarim.saat agladi anne diye etrafina bakiyodu cocugum sadece burdayim diyorum beni gormuyodu en son sarildim uyudu. Ondan sonrada ben tedirgin oldum uyuyamadim
Korkularımızla sınanırız derler ya onu gibi bişey yaşamışsın ama korkma ilk gebeliklerin genelde düşükle sonuçlanması normalmiş canım vucut çünkü farklı birşeye alışmaya çalışıyor. Korkma canım oyuzden bidaha yaşamayacaksın inşallah yarısını coktan gectık zaten bişey kalmadıBen hamile olmadan öncede ağlardım bu tarz videolara, çünkü değişik bi şekilde çocukken bile oynadığım her oyunda hep anne ben olmak isterdim, teyzem doğum yaptığında orta sondaydım hastenede yanında sadece ben kalmak istemiştim ve kalmıştımda bebeğe bakayım ilgileneyim diye. çok eskiden gelen bir annelik duygusu hep vardı içimde. Bazen bir yanlış yaptığımda Allah beni çocuk sahibi yapmaz ya böyle cezalandırırsa diye korkardım tek korkum bile buydu :) Evlendikten sonra bir sorun var mı kısırlık gibi hemen muayeneye gittim falan . Allah inş bu korkularımı bana unutturur inş anne olmayı nasip eder. Sağ sağlim bu süreci bitirelim evimiz bebek kokularıyla dolsuun inşşş :)
Kizlar facebook da 2016 ekim kasim aralik anneleri diye grup var sizler orda misiniz yoksa baskalarinin mi grup?
Gunaydin kizlarr dun gece ada ruya gordu galiba yarim.saat agladi anne diye etrafina bakiyodu cocugum sadece burdayim diyorum beni gormuyodu en son sarildim uyudu. Ondan sonrada ben tedirgin oldum uyuyamadim
Okurken bile heyecanlandım şimdiSorma ben de her doğum videosu izlediğimde ağlıyorum. Bence ağlarız, çünkü o ağlamak mutluluktan diye düşünüyorum. Ben abisi Mustafamda da, Metehanımda da onları ekranda gördüğümde ağlıyorum mutluluktan. O minik elleri yok mu o minik elleri, hep yüzünde. O elleri öpüp koklamak için o kadar sabırsızlanıyorum ki. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına alıp, o mutluluğu yaşatsın inşallah. Yeryüzündeki en büyük AŞK onlar :)
O güzelliği görmeyi biz de sabırsızlıkla bekliyoruz :) İyiyim canım çok şükür. Cuma olduğu için daha iyiyim. Bu haftayı da kapatıyoruz, oğluma bir hafta daha yaklaştım çok şükür :) Detaylı resmini bizimle de paylaşırsın ufaklığın. Unutma 4 boyutlu istemeyi
Günaydın canım. Ay ben de aynıyım bu hafta. Geçen hafta zımba gibiydim, geç yatıp erkenden dinç bir şekilde uyanıyordum. Ama bu hafta hep uykulu, hep uykulu. Kahve de çok tüketmek istemiyorum ama iş yerinde de başka türlü ayakta duramıyorum maalesef
Aynen kuzum onlarin tirnagi kirilsa bizim icimiz yaniyoGünaydın canım.. ahhh bu annelik hem ne zor hem ne tatlı :) bakalım biz nelere yaşıycaz ne endişeler korkular
Annelik iste kizlar yaaa simdi nesesi iyi cok sukur bos vernel sisesiyle oynuyokıyamam yaa hakikaten tuhaf bir şey annelik
nasıl kıymetliler dimi ben ilk kalp atışını duyduğumda hüngür hüngür ağladım oğlumda doğduğunda bir süre göremedim fotoğrafını istedim eşimden onu görüncede ağladım hep ağlıyorum okula gidiyorum gösterisini izliyorum ağlıyorum allahım acılarına ağlatmasın ayaklarını taşdan sakınsın hepimizin eevladınınSorma ben de her doğum videosu izlediğimde ağlıyorum. Bence ağlarız, çünkü o ağlamak mutluluktan diye düşünüyorum. Ben abisi Mustafamda da, Metehanımda da onları ekranda gördüğümde ağlıyorum mutluluktan. O minik elleri yok mu o minik elleri, hep yüzünde. O elleri öpüp koklamak için o kadar sabırsızlanıyorum ki. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına alıp, o mutluluğu yaşatsın inşallah. Yeryüzündeki en büyük AŞK onlar :)
Benim tuhaf oldu ilk kalp atısını 6. haftada duyamadık doktorum da 1 hafta sonra gel dedi. sonra 7. haftada yine duyamadık 9. haftada gittim tekrar tabi boyle birike birike sınır ve gerginlik hakim oldu ben de biraz.. 9. haftada kalp atıslarını duyduk cok sukur ama birden rahatlamamı geldi nedir orda tuhaf bir şekilde gülme geldi susturamadım da kendimi doktorda ultrasonla izlemeye çalışıyor benim gülmekten gobek oynuyor tabi net sabit goruntu alamıyordu doktor da saçma sapan bir durum olmuştunasıl kıymetliler dimi ben ilk kalp atışını duyduğumda hüngür hüngür ağladım oğlumda doğduğunda bir süre göremedim fotoğrafını istedim eşimden onu görüncede ağladım hep ağlıyorum okula gidiyorum gösterisini izliyorum ağlıyorum allahım acılarına ağlatmasın ayaklarını taşdan sakınsın hepimizin eevladının
Bak sen kuzuya. Ruyalarini kabuslarini severim onun. Allah im buyuyor iste annesi artik daha fazla kabus gorucek. Aylin ruyasinda kaplan gorurdu 2 yasindayken aglardi kuzum saatlerce bide anlatirdi fistik. guler misin aglar misin. Adacigim anlatti mi ruyasini??Gunaydin kizlarr dun gece ada ruya gordu galiba yarim.saat agladi anne diye etrafina bakiyodu cocugum sadece burdayim diyorum beni gormuyodu en son sarildim uyudu. Ondan sonrada ben tedirgin oldum uyuyamadim
Canım merhaba,arkadaslar dün detaylı vardı
23+1 dim. ama 22+6 çıktı 2 gün geriden olması problem mi acaba
560 gr çıktı birde bebegim ama boyunu sormayı unuttum dosyalardan da anlamadım.
kilosu normal mi acaba.
cd verdi 31 tane resim var içinde ama çogunu ben anlamıyorum. çıktı verdi
bir de 4 boyutlu gösterdi bize. onun da çıktısını fotograf kagıdına bastı verdi.
Yok kuzum yaa sadece anne diye agladi o kadarBak sen kuzuya. Ruyalarini kabuslarini severim onun. Allah im buyuyor iste annesi artik daha fazla kabus gorucek. Aylin ruyasinda kaplan gorurdu 2 yasindayken aglardi kuzum saatlerce bide anlatirdi fistik. guler misin aglar misin. Adacigim anlatti mi ruyasini??
canım o kısmını düşünme erken doğum felan bide tecrübelisin sakin ol kızınla ilgilen zira bebiş doğunca vakit bulamayabilirsin birlikte hazırlık yapın bizimki hergün aldıklarımızı çıkartıp bunu kardeşime giydircem bununla mama yedircem ağlayınca emziğini vercem diyo sanırım çocuğa oğlum bakcak bende yatcam :))))Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
Yaaa ne guzeeel benim kizim daha cok kucuk kuzum anlamiyo pekk ne guzel oglun kiskanmayacakcanım o kısmını düşünme erken doğum felan bide tecrübelisin sakin ol kızınla ilgilen zira bebiş doğunca vakit bulamayabilirsin birlikte hazırlık yapın bizimki hergün aldıklarımızı çıkartıp bunu kardeşime giydircem bununla mama yedircem ağlayınca emziğini vercem diyo sanırım çocuğa oğlum bakcak bende yatcam :))))
Şimdilik evet kıskanmıyor daha ortada yok çünkü kuması :) benimkide daha küçük teyzesi 4 yaşındaYaaa ne guzeeel benim kizim daha cok kucuk kuzum anlamiyo pekk ne guzel oglun kiskanmayacak
Okurken bile heyecanlandım şimdibiran evvel sağlıkla nasıl geçtiğini anlamadan alırız kucaklarımıza inşallah
nasıl kıymetliler dimi ben ilk kalp atışını duyduğumda hüngür hüngür ağladım oğlumda doğduğunda bir süre göremedim fotoğrafını istedim eşimden onu görüncede ağladım hep ağlıyorum okula gidiyorum gösterisini izliyorum ağlıyorum allahım acılarına ağlatmasın ayaklarını taşdan sakınsın hepimizin eevladının
Benim tuhaf oldu ilk kalp atısını 6. haftada duyamadık doktorum da 1 hafta sonra gel dedi. sonra 7. haftada yine duyamadık 9. haftada gittim tekrar tabi boyle birike birike sınır ve gerginlik hakim oldu ben de biraz.. 9. haftada kalp atıslarını duyduk cok sukur ama birden rahatlamamı geldi nedir orda tuhaf bir şekilde gülme geldi susturamadım da kendimi doktorda ultrasonla izlemeye çalışıyor benim gülmekten gobek oynuyor tabi net sabit goruntu alamıyordu doktor da saçma sapan bir durum olmuştuayy inşallah dogumda da boyle saçmalamam
Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
Yaaa ne guzeeel benim kizim daha cok kucuk kuzum anlamiyo pekk ne guzel oglun kiskanmayacak
Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?