bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlarr dun gece ada ruya gordu galiba yarim.saat agladi anne diye etrafina bakiyodu cocugum sadece burdayim diyorum beni gormuyodu en son sarildim uyudu. Ondan sonrada ben tedirgin oldum uyuyamadim

Günaydın canım.. ahhh bu annelik hem ne zor hem ne tatlı :) bakalım biz nelere yaşıycaz ne endişeler korkular

Korkularımızla sınanırız derler ya onu gibi bişey yaşamışsın ama korkma ilk gebeliklerin genelde düşükle sonuçlanması normalmiş canım vucut çünkü farklı birşeye alışmaya çalışıyor. Korkma canım oyuzden bidaha yaşamayacaksın inşallah yarısını coktan gectık zaten bişey kalmadı

Okurken bile heyecanlandım şimdi biran evvel sağlıkla nasıl geçtiğini anlamadan alırız kucaklarımıza inşallah

:) çok şükür. tabi ki paylaşırım. meraktan çatlayacağım valla. her anı ayrı bir stres ve heyecan.

nasıl kıymetliler dimi ben ilk kalp atışını duyduğumda hüngür hüngür ağladım oğlumda doğduğunda bir süre göremedim fotoğrafını istedim eşimden onu görüncede ağladım hep ağlıyorum okula gidiyorum gösterisini izliyorum ağlıyorum allahım acılarına ağlatmasın ayaklarını taşdan sakınsın hepimizin eevladının

Benim tuhaf oldu ilk kalp atısını 6. haftada duyamadık doktorum da 1 hafta sonra gel dedi. sonra 7. haftada yine duyamadık 9. haftada gittim tekrar tabi boyle birike birike sınır ve gerginlik hakim oldu ben de biraz.. 9. haftada kalp atıslarını duyduk cok sukur ama birden rahatlamamı geldi nedir orda tuhaf bir şekilde gülme geldi susturamadım da kendimi doktorda ultrasonla izlemeye çalışıyor benim gülmekten gobek oynuyor tabi net sabit goruntu alamıyordu doktor da saçma sapan bir durum olmuştu ayy inşallah dogumda da boyle saçmalamam

Gunaydin kizlarr dun gece ada ruya gordu galiba yarim.saat agladi anne diye etrafina bakiyodu cocugum sadece burdayim diyorum beni gormuyodu en son sarildim uyudu. Ondan sonrada ben tedirgin oldum uyuyamadim
Bak sen kuzuya. Ruyalarini kabuslarini severim onun. Allah im buyuyor iste annesi artik daha fazla kabus gorucek. Aylin ruyasinda kaplan gorurdu 2 yasindayken aglardi kuzum saatlerce bide anlatirdi fistik. guler misin aglar misin. Adacigim anlatti mi ruyasini??

Canım merhaba,
Maşallah kuzuna gayet degerleri iyi zaten olumsuz bişey olsa söylerlerdi , 2 gün geride gözükmesi hic problem degil zaten cihaz farkı veya yanlış ölçümü de olabiliyor. İcini ferah tut, canını sıkıp kuzumuzu üzme annesi

Yok kuzum yaa sadece anne diye agladi o kadar

Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce

Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
canım o kısmını düşünme erken doğum felan bide tecrübelisin sakin ol kızınla ilgilen zira bebiş doğunca vakit bulamayabilirsin birlikte hazırlık yapın bizimki hergün aldıklarımızı çıkartıp bunu kardeşime giydircem bununla mama yedircem ağlayınca emziğini vercem diyo sanırım çocuğa oğlum bakcak bende yatcam :))))

Yaaa ne guzeeel benim kizim daha cok kucuk kuzum anlamiyo pekk ne guzel oglun kiskanmayacak

Okurken bile heyecanlandım şimdi biran evvel sağlıkla nasıl geçtiğini anlamadan alırız kucaklarımıza inşallah

Ay geçmek bilmiyor ki zaman. Her haftayı çok şükür bu haftayı da bitirdik diye bitiriyorum. Zaman su gibi akıp geçse de kavuşsak miniklerimize sağlıkla, sıhhatle inşallah...

Kıymetliler tabii olmazlar mı hiç. Ben bu oğlumu bu kadar sevebileceğimi düşünmezdim ama aynı sevgiyle, aynı aşkla seviyormuşsun. Rabbim evlatlarının acısını göstermesin sana canım. Çok zor, dayanılacak gibi değil bu acı. Ama her şeye rağmen seni sevenler için yaşıyorsun. Rabbim bu oğlumu bağışlasın bana inşallah...

Yok saçmalamazsın bence. Mutluluktan ağlarsın hıçkıra hıçkıra :) Herhalde en çok yaşamak istediğim an bu an...

Karamsarlığı çıkar aklından canım. Hiç düşünme öyle şeyler. Bu gibi düşünceler aklına geldiğinde bol bol dua et Rabbime miniğimi bana bağışla Allah'ım diye. Pozitif düşünelim ve pozitif olsun. Tüm kötülükler hepimizden uzak olsun :)

Yaaa ne guzeeel benim kizim daha cok kucuk kuzum anlamiyo pekk ne guzel oglun kiskanmayacak

Bence tam aksine senin kızın kıskanmaz canım. Benim ablamla aramda 2 yaş var, ablam beni hiç kıskanmamış. Ama kardeşimle benim aramda 5 yaş var, ben çok kıskanmıştım kardeşimi.

Allah korusun cnm.bende çok aldım da inşallah Rabbim sağlıklı bi şekilde giydirmeyi nasip eder.kötü düşünmeyelim herşey güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…