bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bence tam aksine senin kızın kıskanmaz canım. Benim ablamla aramda 2 yaş var, ablam beni hiç kıskanmamış. Ama kardeşimle benim aramda 5 yaş var, ben çok kıskanmıştım kardeşimi.

Benimde ablamla aramda 2.5 yaş var o beni kıskanmamış ama ben kıza hayatı zindan ettim babamın yanına hiç yaklaştırmadım hep ben yokken gizli seviyomuş babam ablamı içtiğimiz meyve suyunu bile ölçüyodum çok çektirmişim küçükken :):) çocuğumda bana çektirmz inş

Kisslar benm kan degerlrm baya karışık çıktı.kanımda idrarimda enfeksiyon varmış.tekrar idrar kültürü verdim.
Dün akşam karnım çok ağrımıştı.dik duramiodm.Onu söyledim.kasılma olabilir Die nst istedi.nst ye girdim ilk defa.baya bi yattım :) inşallah normaldr herşey.enfeksiyonda ağrı yapablrms ama hayrlsi bakalm ne diick doktorumz.
BegumBB cnm senin idrar sonucun nasıldı.3 gün sonra kültür sonucu cikioms.bekliicem bakalm

geçmiş olsun canım inş temiz sonuçlar alırsın. nst denilen şey karına kablolarla bişi takılıyor sancıları görülüyor o değil mi ? ablamın doğumundan öyle birşey hatırlıyorum.
birde ben sadece hamile olduğumu öğrendiğmde idrar tahlili yaptırmıştım temiz çıktı sonrada çok şükür bir sorun yaşamadım. sorun olmadan düzenli yaptırılması gereken bir şey değil diymi bu ? acaba yeniden test yaptırsam mı ?

aynen cnm bende haftalık takvim yaptım kendime her geçtiğim haftanın üstünü karalıyorum hayırlısı ile atlatacagız

Canım enfeksiyondan endişelenme hiç ben de geçirdim. vajina ile makat arası mesafe gebelikte yakınlaştığı için normalmiş enfeksyion kapma olayları.. bir de bagısıklık düşük ve mikroplara açık oldugumuz için normal olan durumu daha da kolaylaştırıyor Antibiyotik yazıcak doktorun bakterinin türüne gore onu kullandıktan yani kutu bittikten 2 3 gun sonra tekrar kültürüne bakar kalmış mı diye.. Sonra da ara ara tekrarını iste idrar kültürünün ben 2 ayda bir yaptırıyorum şimdi.. Kramp ve kaıslma yapar cnm enfeksiyon ben de yapmıştı.. Geçmiş olsun

Cok tesekkurler canim hep dua ediyorum ama icimde hep bi korku var

Bizde aynı mahalledeyiz canım ve evine bizim için baza alıp onun evinde kalmamızı istiyo ama öyle bi dünya yok tabi ki daha önce mecburiyetten kaldığımızda bizi kovmuştu hem benle uğraşıp duruyo hem bizimle tatile gezmeye gitmek istiyo bizim onun evinde kalmamızı istiyo kendi bizde kalmak istiyo anlamıyorum ki

Bizimde aramizda 23 ay var ablamla cok uzulmus ben dogunca sebepsiz aglarmis yere yatip ama hic vurmadi optu diyo kardesim dedi diyo biz ergenlikte cok kavga ettik ama

Ne munasebet herkez kendi evinde kalsin cok istiyosa gunduz gelip torununu sevsin

Amin canım benim... Rabbim hayırlısıyla yavrularimiza tam vaktinde kavuştursun.

Ayy bu kayinvalideler ne fena ya
Böyle duydukça iyi ki kaynanam bize çok uzak bi şehir de yaşıyor diyorum. Bu kadar fesat ve kötü olabiliyorlar ya pes

Merhaba kızlar,

Biraz dert yanıcam size, kendi işimi yapıyorum. İşyerim var. Hatta iş saatleri olarak da rahatım, şu an yazlıktayım.

İşini yaptıgım biri var, yurtdısından. Demin karsılastık, yaptıgım işi begenmemiş, ama neler söyledi neler? Şoktayım.

Beğenmediysen, niye teslim aldın peki? Beğenmediysen neden iş bitirme verdin? İmza attın, onayladın.

Alacağım var, o nedenle mi, paramın üzerine yatmak için mi bunu yaptı bana? İnsanlar cok kötü, ben ise iyi niyetliyim. Hayatta bu iyi niyetimden cok cektim.

Hamile oldugumu biliyor, sözde kibar konusuyor ama beni tehdit etti resmen! Moralman çöktüm. Bebeğimin de stresten etkilenmesinden korkuyorum ama elimde değil. Ya arıyor, ya mesaj yolluyor, hani bir şekilde ulaşıyor bana... Eşim hep yanımda destek. O da üzülüyor böyle insanlarla muhatap olmama. Ama işi yaptım, bitti. Alacagım var, inşaat işi yapıyorum.

Öyle silip atamıyorum da, engelleyemiyorum da. İşini yaptım, paramı eksik aldım, o nedenle mecbur konusmak zoundayım. Çok kötü hissediyorum. Burnumdan getirdi 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…