- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.741
ahaha bende büyük oğluyla evliyim hala bebek gibi davranıyo kocama adam baba olucak hergün onlara gidelim istiyodu şimdi haftada 1 gidiyorumAynen öyle. Bedensel problemleri geçtim bu duyguyu keşke daha önce yaşasaydım dedim hep. Mükemmel bir duygu annelik duygusu. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alıp, gözlerinin içlerine bakmamızı da nasip etsin. Büyük bir hasretle beklediğim an, o an. Bebeğimle ilk defa göz göze geleceğimiz an. Abisinde kısmet olmadıinşallah bu oğlumda kısmet olur...
Ay sorma canım bizde de aynı problemler. Biz de çok severek evlendik, annesi beni hiç istememiş meğersem sırf İzmirliyim diye. Mantığa bak... Valla 3 yılım mahvoldu sayelerinde. Rabbime çok şükür son 2 yıldır iyiyiz. Bazen arkama dönüp bakıyorum da ben onca şeye nasıl katlanmışım diyorum... Şimdi çok şükür kızı gibi seviyor beni k.validem ama 3 yıl az kök söktürmedi bana. En büyük oğluyla evliyim, göz bebeğiyle. Çok kıskandı beni, oğluna yakıştıramadı hiç... Anlatsam yaşadığım olayları 3 ciltlik roman olur valla :)
Karşısında hamile bi kadın var seni zayıf görmüş benceMerhaba kızlar,
Biraz dert yanıcam size, kendi işimi yapıyorum. İşyerim var. Hatta iş saatleri olarak da rahatım, şu an yazlıktayım.
İşini yaptıgım biri var, yurtdısından. Demin karsılastık, yaptıgım işi begenmemiş, ama neler söyledi neler? Şoktayım.
Beğenmediysen, niye teslim aldın peki? Beğenmediysen neden iş bitirme verdin? İmza attın, onayladın.
Alacağım var, o nedenle mi, paramın üzerine yatmak için mi bunu yaptı bana? İnsanlar cok kötü, ben ise iyi niyetliyim. Hayatta bu iyi niyetimden cok cektim.
Hamile oldugumu biliyor, sözde kibar konusuyor ama beni tehdit etti resmen!Moralman çöktüm. Bebeğimin de stresten etkilenmesinden korkuyorum ama elimde değil. Ya arıyor, ya mesaj yolluyor, hani bir şekilde ulaşıyor bana... Eşim hep yanımda destek. O da üzülüyor böyle insanlarla muhatap olmama. Ama işi yaptım, bitti. Alacagım var, inşaat işi yapıyorum.
Öyle silip atamıyorum da, engelleyemiyorum da.İşini yaptım, paramı eksik aldım, o nedenle mecbur konusmak zoundayım. Çok kötü hissediyorum. Burnumdan getirdi 2 gündür.
inşallah canım çok kötü vallao kusmalar beni ilk 4 ay bitidi. ama çok şükür artık yok, valla korktum şimdiya benimde olursa diye. inş tekrarlamaz.
inşallah canım yaa allah bizlere sabır versin en güzel anlarımızın içine etmesinler ben başka bişey istemiyorumDoğru diyorsun canım bizim de farklı değil tartısmalarımızın buyuk bir yüzdesini oluşturuyordu.. ben biraz fazla mıymıyım herhalde bide kırarsam sonra huzur muzur kalmıyor ben de üzülüyorum bu kez de içim içimi yiyor oyuzden bişey diyemiyorum yoksa balayında bile kendi yapılması gereken listesini sorguluyordu.. Eşimi arayıp donunce cv. sini gondersin diye en az 5 kere aradı sanırım o 3 gun boyuncaHayır işin kotu yanı ben biran an evel evlenelim de dememiştim iş bulayım oyle evleniriz diyordum hep kendileri baskı yaptı ozaman da bu yaz evlendiniz evlendiniz diye ağustosta son sınavıma girdim ertesi gunu evlendim üzerimdeki baskıyı anlatamam Çok bunaltıyor insanı Eşim de sinirleniyor bu duruma ama oda bişey diyemiyor kırmamak için sonra evde sinirli sinirli dolanıyor bütün modumuz değişiyor.. Bakalım neler yaşanacak görücez ama inşallah çok karısmaz inşallah iinşallah
Uzak olmak en iyisi canımAyy bu kayinvalideler ne fena ya
Böyle duydukça iyi ki kaynanam bize çok uzak bi şehir de yaşıyor diyorum. Bu kadar fesat ve kötü olabiliyorlar ya pes
O korkular bendede var malesef ama düşünmemeye çalışıyorum canımKizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
YA ÇILDIRICAM NEDEN YA NEDEN BANA NİŞANLIYKEN MUTFAĞIMIZ BİR OLSUN DEMİŞTİ NEDEN OLSUN Kİ BEN EVİMİN KADINI OLMAK İSTİYORUM NEDEN SENİN EVİNDE YAŞIYIM ŞAKA GİBİ GERÇEKTEN ŞUANDA KUZENİM 1 YILLIK EVLİ BU MEVZULAR YÜZÜNDEN BOŞANIYO BAZEN DÜŞÜNÜYORUM YA BENDE O HATAYA DÜŞSEYDİM VE ANNESİ YÜZÜNDEN BOŞANSAYDIM YAZIK DEĞİL Mİ HERKES KOCASINI SEVDİĞİ İÇİN ONUNLA BİR ÖMÜR YAŞAMAK İÇİN EVLENİYO AMA ANALARI İSTİYOKİ ONLARLA YAŞAYALIM BENDE ANANIN EVLADIYIM BENİM ANNEMDE BENİ İSTER AMA ÇOK OTURDUM MU HADİ KIZIM EVİNE DER BU NASIL BİR MANTIK BEN ANLAMIYORUM ERKEK ANASI OLUNCA SİSTEM HATA VERİO GALİBABizde aynı mahalledeyiz canım ve evine bizim için baza alıp onun evinde kalmamızı istiyo ama öyle bi dünya yok tabi ki daha önce mecburiyetten kaldığımızda bizi kovmuştu hem benle uğraşıp duruyo hem bizimle tatile gezmeye gitmek istiyo bizim onun evinde kalmamızı istiyo kendi bizde kalmak istiyo anlamıyorum ki
Tek dilegim hemen 36. Haftamizin gelmesiO korkular bendede var malesef ama düşünmemeye çalışıyorum canım
Erkek annesi olunca neyin kafasıymış anlayacak mıyım çok merak ediyorumYA ÇILDIRICAM NEDEN YA NEDEN BANA NİŞANLIYKEN MUTFAĞIMIZ BİR OLSUN DEMİŞTİ NEDEN OLSUN Kİ BEN EVİMİN KADINI OLMAK İSTİYORUM NEDEN SENİN EVİNDE YAŞIYIM ŞAKA GİBİ GERÇEKTEN ŞUANDA KUZENİM 1 YILLIK EVLİ BU MEVZULAR YÜZÜNDEN BOŞANIYO BAZEN DÜŞÜNÜYORUM YA BENDE O HATAYA DÜŞSEYDİM VE ANNESİ YÜZÜNDEN BOŞANSAYDIM YAZIK DEĞİL Mİ HERKES KOCASINI SEVDİĞİ İÇİN ONUNLA BİR ÖMÜR YAŞAMAK İÇİN EVLENİYO AMA ANALARI İSTİYOKİ ONLARLA YAŞAYALIM BENDE ANANIN EVLADIYIM BENİM ANNEMDE BENİ İSTER AMA ÇOK OTURDUM MU HADİ KIZIM EVİNE DER BU NASIL BİR MANTIK BEN ANLAMIYORUM ERKEK ANASI OLUNCA SİSTEM HATA VERİO GALİBA
İnşallah canım aynen benimde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde görürüz o günleriTek dilegim hemen 36. Haftamizin gelmesi
canim haftasina gore kizcen 560 grm super bazen atak yapar bazen yerinde kalir bazen 1-2 gun geri gorulur ama yine haftasinda gider tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallaharkadaslar dün detaylı vardı
23+1 dim. ama 22+6 çıktı 2 gün geriden olması problem mi acaba
560 gr çıktı birde bebegim ama boyunu sormayı unuttum dosyalardan da anlamadım.
kilosu normal mi acaba.
cd verdi 31 tane resim var içinde ama çogunu ben anlamıyorum. çıktı verdi
bir de 4 boyutlu gösterdi bize. onun da çıktısını fotograf kagıdına bastı verdi.
Evet daha kiskanclik zarar verme hic bilmiyo ada o konuda sansliyim karnima dokunup kardes diyo
geçmiş olsunn sende atlattın :) kilo iyi değil ben pek anlamıyorumda boyu için sana verilen rapordaki fl oranını 7 ile çarpıp boyunu öğrenebilirsin :)
geçmiş olsun canım inş temiz sonuçlar alırsın. nst denilen şey karına kablolarla bişi takılıyor sancıları görülüyor o değil mi ? ablamın doğumundan öyle birşey hatırlıyorum.
birde ben sadece hamile olduğumu öğrendiğmde idrar tahlili yaptırmıştım temiz çıktı sonrada çok şükür bir sorun yaşamadım. sorun olmadan düzenli yaptırılması gereken bir şey değil diymi bu ? acaba yeniden test yaptırsam mı ?
raporda haftası ile uyumlu yazmış.Canım merhaba,
Maşallah kuzuna gayet degerleri iyi zaten olumsuz bişey olsa söylerlerdi , 2 gün geride gözükmesi hic problem degil zaten cihaz farkı veya yanlış ölçümü de olabiliyor. İcini ferah tut, canını sıkıp kuzumuzu üzme annesi
amin inşallah çok saol canımcanim haftasina gore kizcen 560 grm super bazen atak yapar bazen yerinde kalir bazen 1-2 gun geri gorulur ama yine haftasinda gider tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah
allahım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın kayınvalidemden allah razı olsun başlarda bi uyum sorunu yaşadık sanrım ama şuan iyiyiz asla evime yaptığıma ettiğime karışmaz eşim pazarları gitmek ister bir pazarınız var her hafta gelme al eşini çocuğunu gezmeye git der bize gelin derim kolay kolay gelmez çalışıyorsun der hep bizi çağırır yanımda iş yapar asla gel yardım et demez sen otur yanımda benle konuş bana yeter der yorgunsun hamilesin der ama bende asla saygısızlık yapmadım ona bugune kadar hep seviyeli bir ilişkimiz vardır ararım sorarım yanına giderim evime geldiğinde asla hizmette kusur etmem çok şükür böyle geçinip gidiyoruz.Benim annem daha çok kaynanalık yapar banaYA ÇILDIRICAM NEDEN YA NEDEN BANA NİŞANLIYKEN MUTFAĞIMIZ BİR OLSUN DEMİŞTİ NEDEN OLSUN Kİ BEN EVİMİN KADINI OLMAK İSTİYORUM NEDEN SENİN EVİNDE YAŞIYIM ŞAKA GİBİ GERÇEKTEN ŞUANDA KUZENİM 1 YILLIK EVLİ BU MEVZULAR YÜZÜNDEN BOŞANIYO BAZEN DÜŞÜNÜYORUM YA BENDE O HATAYA DÜŞSEYDİM VE ANNESİ YÜZÜNDEN BOŞANSAYDIM YAZIK DEĞİL Mİ HERKES KOCASINI SEVDİĞİ İÇİN ONUNLA BİR ÖMÜR YAŞAMAK İÇİN EVLENİYO AMA ANALARI İSTİYOKİ ONLARLA YAŞAYALIM BENDE ANANIN EVLADIYIM BENİM ANNEMDE BENİ İSTER AMA ÇOK OTURDUM MU HADİ KIZIM EVİNE DER BU NASIL BİR MANTIK BEN ANLAMIYORUM ERKEK ANASI OLUNCA SİSTEM HATA VERİO GALİBA
Insallah kuzum hayirlisiyla bi dogsa kuzularimizOyyy yerim ben onun kardeş diyen dillerini. Tatlım benim yaa... Kız çocukları öyle oluyor zaten. Kardeşlerine karşı korumacı oluyorlar. Ben mesela erkek kardeşlerimi hiç kardeşim gibi göremem. Onlar sanki benim evladımla-kardeşim arasında gibiler. Değişik bir duygu... Sizinkiler de öyle olacak inşallah. Adacık Denizin küçük annesi modunda olacak:) Ergenlikte çok kavga ediliyor ama :)
Canım enfeksiyondan endişelenme hiç ben de geçirdim. vajina ile makat arası mesafe gebelikte yakınlaştığı için normalmiş enfeksyion kapma olayları.. bir de bagısıklık düşük ve mikroplara açık oldugumuz için normal olan durumu daha da kolaylaştırıyorAntibiyotik yazıcak doktorun bakterinin türüne gore onu kullandıktan yani kutu bittikten 2 3 gun sonra tekrar kültürüne bakar kalmış mı diye.. Sonra da ara ara tekrarını iste idrar kültürünün ben 2 ayda bir yaptırıyorum şimdi.. Kramp ve kaıslma yapar cnm enfeksiyon ben de yapmıştı.. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?