bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ahaha bende büyük oğluyla evliyim hala bebek gibi davranıyo kocama adam baba olucak hergün onlara gidelim istiyodu şimdi haftada 1 gidiyorum ama ben adilim kendi anneme de haftada 1 en fazla 2 kere gidiyorum eşim annesi ve babasıyla çalışıyo çünkü hergün o görüyo zaten

Karşısında hamile bi kadın var seni zayıf görmüş bence

inşallah canım yaa allah bizlere sabır versin en güzel anlarımızın içine etmesinler ben başka bişey istemiyorum

YA ÇILDIRICAM NEDEN YA NEDEN BANA NİŞANLIYKEN MUTFAĞIMIZ BİR OLSUN DEMİŞTİ NEDEN OLSUN Kİ BEN EVİMİN KADINI OLMAK İSTİYORUM NEDEN SENİN EVİNDE YAŞIYIM ŞAKA GİBİ GERÇEKTEN ŞUANDA KUZENİM 1 YILLIK EVLİ BU MEVZULAR YÜZÜNDEN BOŞANIYO BAZEN DÜŞÜNÜYORUM YA BENDE O HATAYA DÜŞSEYDİM VE ANNESİ YÜZÜNDEN BOŞANSAYDIM YAZIK DEĞİL Mİ HERKES KOCASINI SEVDİĞİ İÇİN ONUNLA BİR ÖMÜR YAŞAMAK İÇİN EVLENİYO AMA ANALARI İSTİYOKİ ONLARLA YAŞAYALIM BENDE ANANIN EVLADIYIM BENİM ANNEMDE BENİ İSTER AMA ÇOK OTURDUM MU HADİ KIZIM EVİNE DER BU NASIL BİR MANTIK BEN ANLAMIYORUM ERKEK ANASI OLUNCA SİSTEM HATA VERİO GALİBA

Erkek annesi olunca neyin kafasıymış anlayacak mıyım çok merak ediyorum

canim haftasina gore kizcen 560 grm super bazen atak yapar bazen yerinde kalir bazen 1-2 gun geri gorulur ama yine haftasinda gider tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah

Evet daha kiskanclik zarar verme hic bilmiyo ada o konuda sansliyim karnima dokunup kardes diyo

Oyyy yerim ben onun kardeş diyen dillerini. Tatlım benim yaa... Kız çocukları öyle oluyor zaten. Kardeşlerine karşı korumacı oluyorlar. Ben mesela erkek kardeşlerimi hiç kardeşim gibi göremem. Onlar sanki benim evladımla-kardeşim arasında gibiler. Değişik bir duygu... Sizinkiler de öyle olacak inşallah. Adacık Denizin küçük annesi modunda olacak :) Ergenlikte çok kavga ediliyor ama :)

Çok sağol cnm inşallah bakalm.şimdilik ilaç verdi doktor.şifa olsn İnşallah.
Bende 6 7.haftada yaptirmstm idrar kültürü temiz çıkmıştı.şuanda da bi sikayetim yoktu.idrar yaparken yanma kaşıntı vs. Sadece akıntı vardı.normal Die dusunuodm başka sikayetm olmadgndn ama değilmiş demekki.iyiki doktorum baktı yani.
Nst de göbek deligimn oraya bi alet koydu onu sardı öyle bekledim.

raporda haftası ile uyumlu yazmış.

bana da dedi herhangi bir problem görmedim dedi çok şükür . ikili ve üçlü test yaptırmadıgım için zeka için biş diyemem dedi.

ultrasonda % 50 anlayabiliyoruz o testlerde de % 80 anlaşılıyor dedi

ben bir problem görmedim dedi ama rapora da demiş ki gebe zeka testlerini yaptırmamış kendisi bilgilendirildi falan yazmış.

allahım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın kayınvalidemden allah razı olsun başlarda bi uyum sorunu yaşadık sanrım ama şuan iyiyiz asla evime yaptığıma ettiğime karışmaz eşim pazarları gitmek ister bir pazarınız var her hafta gelme al eşini çocuğunu gezmeye git der bize gelin derim kolay kolay gelmez çalışıyorsun der hep bizi çağırır yanımda iş yapar asla gel yardım et demez sen otur yanımda benle konuş bana yeter der yorgunsun hamilesin der ama bende asla saygısızlık yapmadım ona bugune kadar hep seviyeli bir ilişkimiz vardır ararım sorarım yanına giderim evime geldiğinde asla hizmette kusur etmem çok şükür böyle geçinip gidiyoruz.Benim annem daha çok kaynanalık yapar bana

Insallah kuzum hayirlisiyla bi dogsa kuzularimiz

Çok sağol cnm.şimdilik monurol Die bi ilaç yazdı.kültür sonucuna göre bakcaz dedi.nst de normal çıkmış.ağrı için ağrı kesici iceblrsn dedi.herşey normalms İnşallah bu enfeksiyonu da atlatırız.
Bende ilk haftalrda yaptrmstm ama dediğin gibi takip etmek gerekirms.iyiki doktorum baktı yani.bol bol su iç dedi.su ya da hiç dikkat etmiodm başta çok dikkat ediodm.yeniden dikkat edeym İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…