bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaa kızlar bir şey soracağım. Sizin çatlaklar ne durumda? Karnınız çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz?
Ben lierac kullaniyodum ama kremi bulamiyom ada nereye attiysa pazar gunu sebamed aliyim bari esime caktirmadan yoksa cok kizar bi sahip olamadin mi diye

En az 3 lt su canim elinden siseyi dusurme aman deyim

KAYINVALDENİN KIZI VAR MI CANIM?

Duzeltme yapilacak gibi bisey mi begenmedikleri eger duzeltme yapilacak gibiyse bence stresine degmez is yapilirken basinda dur sen de bak mudehale et de duzelttirt canim ama belirt yani teslim edildikten sonra yapmioruz boyle seyler ama sizin icn tek seferlik diye ekle bidaha da calisma kendisi ile duzeltilcek gibi degilse de begenmedigi is neresiymis komplemi begenmemis.. fiyatta indirime git sana zarar vermeyecek sekilde atiorum maliyeti1000se sen 2000e satiorsan 1700 de indire indire 1300e gelir onunda istedigi budur muhtemelen...yine bidaha calisma kendisi ile xaliscaksan da risksiz is yap kendisine ben de anlamam cok insaattan hizmet sektorundeyim ben daha cok ama anca bukadar akil verebiliyorum oyuzden canim insanlrla ugrasmasi zor gercekten de allah sabir versin

Tatlım iş bitirmeni aldıysan, imzalayıp, onayladıysa hiç alacağın için böyle terbiyesiz şark kurnazlarını çekmene gerek yok. Engelle, paranı ödemediğinde de hacize ver. Faturalı, belgeli iş yapıyorsun sonuçta. Kanun önünde de, devlet nezdinde de haklı sensin.
Ticaret ahlakından yoksun çok manyak var piyasada. Hak ettikleri karşılığı ver, eşinle, bebeğinle tatilin keyfini çıkar.

Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
CANIM BOL BOL DUA ET ÖYLE İÇİN KARARDIĞINDA DARALDIĞINDA la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çek çok rahatlarsın herşey dua ile hareketlerini hissediyo musun?

Evet cnm muhakkak su cok onemli.. hele yazin sicaklarda cok daha dikkat etmek gerek.. Rica ederim ne demek insallah tekrarlamaz ama enfeksiyonun caresi var yine de oyuzden korkma hic canim . Bak disarilarda wcye girersen yaninda islak mendilin ve peceten olsun. Suyu kullanma doktorum bana oyle bir tavsiye vermisti dikkat ediyorum ben eve gelince de dusa giriyorum hemen. her buyukten sonra da sabunla yikiyorum muhakkak biraz abarti oluyor belki ama cok sukur tekrarlamadi boylece

CANIM BOL BOL DUA ET ÖYLE İÇİN KARARDIĞINDA DARALDIĞINDA la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çek çok rahatlarsın herşey dua ile hareketlerini hissediyo musun?
Hissediyorum cok sukur canim hareketli kuzum ama yinede hep bi mutsuzluk karamsarlik var

Ya kuzum bana da biseyler oner benim bobrek genislemem var ya benimde enfeksiyon riskim sizlere gore daha yuksekmis

Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
O bana da oluyor canim erken dogarsa vs. Degilde baska turlu endiselerim oluyor bakabilcekmiyim saglikli dogacakmi mutlu olacak mi.. aileler cok karisirmi esimle fikir ayriliklari yasarmiyiz vs. hamilelik depresyonumudur nedir anlamadim. Pis daraltici bir his oturuveriyor icime ozaman yapacak baska seyler ariyorum kafam dagilsin diye nebileim resim vs yapiorum yapabiliyorsam disardaysam baska sey yapmaya calisiyorum boyle ama tabi elimden geldigince

Canim benim yaaa benimde oyle durmadan dusunuyorum napicam diye hayirlisi kuzum insallah bugunler gececek

Ya kuzum bana da biseyler oner benim bobrek genislemem var ya benimde enfeksiyon riskim sizlere gore daha yuksekmis
Bende de var cnm bobrek genislemesi ayni tipmidir bilmem benim ultrason raporumda sag bobrek orta bolumunde berthin kolon hipertropisi izlenmektedir yaziyor... oyuzden sol tarafa yatiorum geceleri saga donmeyeyim diye de su yastiklardan aldim gosterdiklerinin tersi sekilde sirt destekli kullaniyorum. uyurken donmemi engelliyor bol ve yavas yavas su ic canim bobrege yuklenmeden, kahve kola uzak duruyorum sodayida cok tuketmiyorum haftada bir kadar aslinda bir tek su iciyorum desem yalan olmaz sanirim ara ara da sadece taze sıkılmis portakal siyu yada limonata iciyorum c vitamini acisindan ve tuvalet hijyenine cok onem ver sen de benim gibi disarlarda girince evde dus al buyukten sonra da temizlen canim bi de ben sebzeleri cooook iyi yikiyorum dikkat et ona yesilleri tek tek yaprak yaprak yikiyorum.cok can sıkici ve uzun sureli oluyor ama ardindan da sirkeye yatiriyorum uzum kiraz gibi taneli meyveleri de oyle yikiyorum yemeklere musluk suyu kullanmiyorum. agrim sizim kalmadi cok sukur

Son düzenleme:
Ayy insallah benimde kalmaz canim bide 2 hafta once idrarimda kan gorunce iyice huylandim simdi aceba yine mi olcak diye korkudan ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…