- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.761
Ben lierac kullaniyodum ama kremi bulamiyom ada nereye attiysa pazar gunu sebamed aliyim bari esime caktirmadan yoksa cok kizar bi sahip olamadin mi diyeYaa kızlar bir şey soracağım. Sizin çatlaklar ne durumda? Karnınız çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz?
En az 3 lt su canim elinden siseyi dusurme aman deyimÇok sağol cnm.şimdilik monurol Die bi ilaç yazdı.kültür sonucuna göre bakcaz dedi.nst de normal çıkmış.ağrı için ağrı kesici iceblrsn dedi.herşey normalms İnşallah bu enfeksiyonu da atlatırız.
Bende ilk haftalrda yaptrmstm ama dediğin gibi takip etmek gerekirms.iyiki doktorum baktı yani.bol bol su iç dedi.su ya da hiç dikkat etmiodm başta çok dikkat ediodm.yeniden dikkat edeym İnşallah
KAYINVALDENİN KIZI VAR MI CANIM?allahım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın kayınvalidemden allah razı olsun başlarda bi uyum sorunu yaşadık sanrım ama şuan iyiyiz asla evime yaptığıma ettiğime karışmaz eşim pazarları gitmek ister bir pazarınız var her hafta gelme al eşini çocuğunu gezmeye git der bize gelin derim kolay kolay gelmez çalışıyorsun der hep bizi çağırır yanımda iş yapar asla gel yardım et demez sen otur yanımda benle konuş bana yeter der yorgunsun hamilesin der ama bende asla saygısızlık yapmadım ona bugune kadar hep seviyeli bir ilişkimiz vardır ararım sorarım yanına giderim evime geldiğinde asla hizmette kusur etmem çok şükür böyle geçinip gidiyoruz.Benim annem daha çok kaynanalık yapar bana
MUSTELA VE BEBE YAĞI KULLANIYORUM CANIM İŞE GİDERKEN MUSTELA SÜRÜYORUM GECELERİ BEBE YAĞIYaa kızlar bir şey soracağım. Sizin çatlaklar ne durumda? Karnınız çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz?
AY BİZE DE SÖYLE CANIM ALLAH İZİN VERİRSE BİZİM KIZIMIZ OLUCAK KAYINVALDEMDEN SONRA HEP 5 KIZIM OLUR İNŞALLAH DEDİMErkek annesi olunca neyin kafasıymış anlayacak mıyım çok merak ediyorum
Duzeltme yapilacak gibi bisey mi begenmedikleri eger duzeltme yapilacak gibiyse bence stresine degmez is yapilirken basinda dur sen de bak mudehale et de duzelttirt canim ama belirt yani teslim edildikten sonra yapmioruz boyle seyler ama sizin icn tek seferlik diye ekle bidaha da calisma kendisi ile duzeltilcek gibi degilse de begenmedigi is neresiymis komplemi begenmemis.. fiyatta indirime git sana zarar vermeyecek sekilde atiorum maliyeti1000se sen 2000e satiorsan 1700 de indire indire 1300e gelir onunda istedigi budur muhtemelen...yine bidaha calisma kendisi ile xaliscaksan da risksiz is yap kendisine ben de anlamam cok insaattan hizmet sektorundeyim ben daha cok ama anca bukadar akil verebiliyorum oyuzden canimMerhaba kızlar,
Biraz dert yanıcam size, kendi işimi yapıyorum. İşyerim var. Hatta iş saatleri olarak da rahatım, şu an yazlıktayım.
İşini yaptıgım biri var, yurtdısından. Demin karsılastık, yaptıgım işi begenmemiş, ama neler söyledi neler? Şoktayım.
Beğenmediysen, niye teslim aldın peki? Beğenmediysen neden iş bitirme verdin? İmza attın, onayladın.
Alacağım var, o nedenle mi, paramın üzerine yatmak için mi bunu yaptı bana? İnsanlar cok kötü, ben ise iyi niyetliyim. Hayatta bu iyi niyetimden cok cektim.
Hamile oldugumu biliyor, sözde kibar konusuyor ama beni tehdit etti resmen!Moralman çöktüm. Bebeğimin de stresten etkilenmesinden korkuyorum ama elimde değil. Ya arıyor, ya mesaj yolluyor, hani bir şekilde ulaşıyor bana... Eşim hep yanımda destek. O da üzülüyor böyle insanlarla muhatap olmama. Ama işi yaptım, bitti. Alacagım var, inşaat işi yapıyorum.
Öyle silip atamıyorum da, engelleyemiyorum da.İşini yaptım, paramı eksik aldım, o nedenle mecbur konusmak zoundayım. Çok kötü hissediyorum. Burnumdan getirdi 2 gündür.
Merhaba kızlar,
Biraz dert yanıcam size, kendi işimi yapıyorum. İşyerim var. Hatta iş saatleri olarak da rahatım, şu an yazlıktayım.
İşini yaptıgım biri var, yurtdısından. Demin karsılastık, yaptıgım işi begenmemiş, ama neler söyledi neler? Şoktayım.
Beğenmediysen, niye teslim aldın peki? Beğenmediysen neden iş bitirme verdin? İmza attın, onayladın.
Alacağım var, o nedenle mi, paramın üzerine yatmak için mi bunu yaptı bana? İnsanlar cok kötü, ben ise iyi niyetliyim. Hayatta bu iyi niyetimden cok cektim.
Hamile oldugumu biliyor, sözde kibar konusuyor ama beni tehdit etti resmen!Moralman çöktüm. Bebeğimin de stresten etkilenmesinden korkuyorum ama elimde değil. Ya arıyor, ya mesaj yolluyor, hani bir şekilde ulaşıyor bana... Eşim hep yanımda destek. O da üzülüyor böyle insanlarla muhatap olmama. Ama işi yaptım, bitti. Alacagım var, inşaat işi yapıyorum.
Öyle silip atamıyorum da, engelleyemiyorum da.İşini yaptım, paramı eksik aldım, o nedenle mecbur konusmak zoundayım. Çok kötü hissediyorum. Burnumdan getirdi 2 gündür.
CANIM BOL BOL DUA ET ÖYLE İÇİN KARARDIĞINDA DARALDIĞINDA la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çek çok rahatlarsın herşey dua ile hareketlerini hissediyo musun?Kizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
Evet cnm muhakkak su cok onemli.. hele yazin sicaklarda cok daha dikkat etmek gerek.. Rica ederim ne demekÇok sağol cnm.şimdilik monurol Die bi ilaç yazdı.kültür sonucuna göre bakcaz dedi.nst de normal çıkmış.ağrı için ağrı kesici iceblrsn dedi.herşey normalms İnşallah bu enfeksiyonu da atlatırız.
Bende ilk haftalrda yaptrmstm ama dediğin gibi takip etmek gerekirms.iyiki doktorum baktı yani.bol bol su iç dedi.su ya da hiç dikkat etmiodm başta çok dikkat ediodm.yeniden dikkat edeym İnşallah
Hissediyorum cok sukur canim hareketli kuzum ama yinede hep bi mutsuzluk karamsarlik varCANIM BOL BOL DUA ET ÖYLE İÇİN KARARDIĞINDA DARALDIĞINDA la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çek çok rahatlarsın herşey dua ile hareketlerini hissediyo musun?
Ya kuzum bana da biseyler oner benim bobrek genislemem var ya benimde enfeksiyon riskim sizlere gore daha yuksekmisEvet cnm muhakkak su cok onemli.. hele yazin sicaklarda cok daha dikkat etmek gerek.. Rica ederim ne demekinsallah tekrarlamaz ama enfeksiyonun caresi var yine de oyuzden korkma hic canim . Bak disarilarda wcye girersen yaninda islak mendilin ve peceten olsun. Suyu kullanma doktorum bana oyle bir tavsiye vermisti dikkat ediyorum ben eve gelince de dusa giriyorum hemen. her buyukten sonra da sabunla yikiyorum muhakkak biraz abarti oluyor belki ama cok sukur tekrarlamadi boylece
HİÇ OLMASIN CANIM KARAMSAR OLURSAN KÖTÜYÜDE ÇEKERSİN BAK HİSSEDİYOSUNDA HER TEKMESİNDE O KADAR RAHATLIYORUM Kİ SENDE RAHATLA TADINI ÇIKAR BUGÜNLER BİR DAHA GERİ GELMİCEKHissediyorum cok sukur canim hareketli kuzum ama yinede hep bi mutsuzluk karamsarlik var
AY BİZE DE SÖYLE CANIM ALLAH İZİN VERİRSE BİZİM KIZIMIZ OLUCAK KAYINVALDEMDEN SONRA HEP 5 KIZIM OLUR İNŞALLAH DEDİM
O bana da oluyor canimKizlar bisey diycem bu ara surekli bi karamsarlik var cocuga biseyler aliyorum ya diyorum ya ogluma bisey olursa diye ya erken dogarsa diyorum oyle 1 milyon tane kotu dusunce
Canim benim yaaa benimde oyle durmadan dusunuyorum napicam diye hayirlisi kuzum insallah bugunler gececekO bana da oluyor canimerken dogarsa vs. Degilde baska turlu endiselerim oluyor bakabilcekmiyim saglikli dogacakmi mutlu olacak mi.. aileler cok karisirmi esimle fikir ayriliklari yasarmiyiz vs. hamilelik depresyonumudur nedir anlamadim. Pis daraltici bir his oturuveriyor icime ozaman yapacak baska seyler ariyorum kafam dagilsin diye nebileim resim vs yapiorum yapabiliyorsam disardaysam baska sey yapmaya calisiyorum boyle ama tabi elimden geldigince
Cok haklisin canim ama istemsizce hep dusunuyorumHİÇ OLMASIN CANIM KARAMSAR OLURSAN KÖTÜYÜDE ÇEKERSİN BAK HİSSEDİYOSUNDA HER TEKMESİNDE O KADAR RAHATLIYORUM Kİ SENDE RAHATLA TADINI ÇIKAR BUGÜNLER BİR DAHA GERİ GELMİCEK
Bende de var cnm bobrek genislemesiYa kuzum bana da biseyler oner benim bobrek genislemem var ya benimde enfeksiyon riskim sizlere gore daha yuksekmis
evet canım var sağolsun onlada bugune kadar bir sorun yaşamadık 1 oğlu daha var allah benden daha iyisini nasip etsin onadaKAYINVALDENİN KIZI VAR MI CANIM?
Ayy insallah benimde kalmaz canim bide 2 hafta once idrarimda kan gorunce iyice huylandim simdi aceba yine mi olcak diye korkudan ölüyorumBende de var cnm bobrek genislemesiayni tipmidir bilmem benim ultrason raporumda sag bobrek orta bolumunde berthin kolon hipertropisi izlenmektedir yaziyor... oyuzden sol tarafa yatiorum geceleri saga donmeyeyim diye de su yastiklardan aldim gosterdiklerinin tersi sekilde sirt destekli kullaniyorum. uyurken donmemi engelliyor bol ve yavas yavas su ic canim bobrege yuklenmeden, kahve kola uzak duruyorum sodayida cok tuketmiyorum haftada bir kadar aslinda bir tek su iciyorum desem yalan olmaz sanirim ara ara da sadece taze sıkılmis portakal siyu yada limonata iciyorum c vitamini acisindan ve tuvalet hijyenine cok onem ver sen de benim gibi disarlarda girince evde dus al buyukten sonra da temizlen canim bi de ben sebzeleri cooook iyi yikiyorum dikkat et ona yesilleri tek tek yaprak yaprak yikiyorum.cok can sıkici ve uzun sureli oluyor ama ardindan da sirkeye yatiriyorum uzum kiraz gibi taneli meyveleri de oyle yikiyorum yemeklere musluk suyu kullanmiyorum. agrim sizim kalmadi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?