bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende de böbrek genişlemesi var ve 10 dakikadan fazla yürüdüğümde sağ tarafta kasığımın 3 4 parmak üstünde ağrı oluyo yürümeme engel oluyor sizdede var mı böyle bir şey

bende de böbrek genişlemesi var ve 10 dakikadan fazla yürüdüğümde sağ tarafta kasığımın 3 4 parmak üstünde ağrı oluyo yürümeme engel oluyor sizdede var mı böyle bir şey
Ohooo olmaz mi kuzum grade 2 seviyesinde sag bobrek grade 1 seviyesinde sol
Azcik suyu az iciyim hemen yanma basliyo 1 gun agrim yoksa 3 gun kivrandiriyo

evet canım var sağolsun onlada bugune kadar bir sorun yaşamadık 1 oğlu daha var allah benden daha iyisini nasip etsin onada
Maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin benim kaynanam da çok iyi sağolsun öz teyzem oluyor aynı Zaman da ve kız kardeşimle eltiyiz

Yaa kızlar bir şey soracağım. Sizin çatlaklar ne durumda? Karnınız çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz?

bende şuanda çatlak yok. inş olmaz :) ben palmersin kakao kremini kullanıyorum. netten ebebekten sip etmiştim. her gün sürmeye çalışıyorum. hiç süremezsem duştan sonra bebe yağımı sürüyorum. ama çok korkuyorum çatlaklardan

Ben lierac kullaniyodum ama kremi bulamiyom ada nereye attiysa pazar gunu sebamed aliyim bari esime caktirmadan yoksa cok kizar bi sahip olamadin mi diye

MUSTELA VE BEBE YAĞI KULLANIYORUM CANIM İŞE GİDERKEN MUSTELA SÜRÜYORUM GECELERİ BEBE YAĞI

Yaa ben öyle kimyasal krem kullanmak istemedim. Dr.um ilk bebeğimde bir yağ karışımı önermişti, duştan sonra onu sür demişti onu kullandım bir önceki gebeliğimde hiç çatlağım olmadı çok şükür. Bu gebeliğimde de aynı yağ karışımını kullanıyorum ama sanki karnımın üstünde küçük tüyler çıktı. Tüylenme mi yapıyor acaba diye düşünmeden edemedim... Dr.uma sordum o da gebelikten kaynaklanıyor tüylenme dedi. Sizde de tüylenme oldu mu??

işte o yüzden kayınvalden böyle düşünebiliyo canım kızı olanlar he zaman daha farklı oluyo gözlemlediğim kadarıyla

evet çok haklısın. benimde kayınvalidemin kızı var. ondan mı dır bilinmez ama maşallah çok duyarlı birisi. birbirimizi çok seviyoruz. istiyor arada hafta sonları kalalım onda eşim istemiyor ben istiyorum o derece. sevgi karşılıklı elbette ama o sevgi dolu olursa bende ona öyle olurum. içinden gelerek saygı göstermek gerçekten çok güzel. etrafıma bakıyorum gerçekten çok sorunlu insanlar var, hayatı öyle zorlaştırıyorlar ki yani ne gerek var bunlara. sen o kızı kızın gibi görür seversen oda seni sever ve oğlunu dünyanın en mutlu insanı yapar, yine sen mutlu olursun. ama maalesef bu bazen bilinçsiz olarak ta yapılabiliyor.

bende tüylenme gebeliğin başından beri var ben aldırıyorum doktor ağdayla aldırabilirsin dedi aldırınca çok güzel oluyo kaymak gibi

bende de tüylenme oldu, bence genel olarak tüylenme oluyordur çünkü bende öyle duymuştum. hatta sonra dökülüyorlarmış.

bende de tüylenme oldu, bence genel olarak tüylenme oluyordur çünkü bende öyle duymuştum. hatta sonra dökülüyorlarmış.
Bende de cikti o tuylerden ki beyaz tenli kumral bi tipim biooil kulaniyorum bende agda yaptirisak sonra cogalmazmi onlar ben kalici olsun istemiorum tuylu muylu dolancam.bi muddet

sanırım o gebelikten gebeliğe değişiyor benim ilk gebeliğimde karnım kıllandı ve göğsümün altından göbeğimin bitimine kadar siyah çizgi oldu bunda hiçbişeyim yok

Bende de cikti o tuylerden ki beyaz tenli kumral bi tipim biooil kulaniyorum bende agda yaptirisak sonra cogalmazmi onlar ben kalici olsun istemiorum tuylu muylu dolancam.bi muddet

ben olsam yaptırmazdım çünkü hamileyim zaten evdeyim beni çok rahatsız etmiyor. normalde de göbeğimi alan biri değilim hafif tüy olur bence bu da dökülür ya sorun kıl tüy olsun.

Merhaba annişler nasılsınz bebişler nasıl
Kızlar şeker yüklemesi yaptrdinz mi yada yaptrcakmisınz ?
Birde tatonoz aşisı yan etki yapan oldumu ateş gibi herhangi bi degişklik yardmcı olrmsnz canlar..

Kizlarr ya bisey sorucamm bi arkadasım var hamile oda benden 2 hafta önde vitamin balık yağı hapı dışında d vitamini kan sulandırıcı falanda kullanıyormuş ekstradan.
Ben sadece elevit vitamin ve balık yağı içiyorum doktor başka ilaç vermedi . Acaba verilmesi gerekiyor mu ? Haftaya kontrole gidicem sorucam gerçi ama kafamı kurcaladı bu durum

Birde tatonoz aşisı yan etki yapan oldumu ateş gibi herhangi bi degişklik yardmcı olrmsnz canlar..
ben şeker yüklemesini 2 gün önce yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı canım tadıda çok lezzetliydi elmalı soda gibiydi ama sonrasında çok kustum bu ara hep kusuyorum zaten. Tetanoz bende 1 hafta kol ağrısı yaptı 2. yi hala vurdurmadım

Şeker yüklemesini henüz yaptırmadım ama tetanoz aşısını 1 kez yaptırdım bende hiç bir yan etki yapmadı bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…