bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
En az 3 lt su canim elinden siseyi dusurme aman deyim

Inşallah içeblrm cnm ya.doktor bi de limonata yap iç dedi bol bol.kanımda da çıkmış onun için mi idrar yolu için mi dedi bilmiorm.gerçi idrarda oldgu için kanda da cikmstr muhtemelen dedi

Dediğin gibi çok daha dikkat etmemz gerekio.hassas dönemdeyiz.yapcak bişey yok.inşallah bende senin gibi atlatırım.

Merhaba annişler nasılsınz bebişler nasıl
Kızlar şeker yüklemesi yaptrdinz mi yada yaptrcakmisınz ?
Birde tatonoz aşisı yan etki yapan oldumu ateş gibi herhangi bi degişklik yardmcı olrmsnz canlar..
Ben yaptırmadım ailede şeker hastası yok yaptırmayacağım sanırım

Bu arada kisslar doktora şeker yüklenmesini sordum.şeker yüklemesi olcak mı Die.Hayır dedi açlık tokluk şekerine bakiyrz dedi.sonuçlara göre degerlendriolarms.çok şükür açlık tokluk normal çıktığı için gerek yok yapmiicaz sana dedi.bende çok memnun oldum :)

Ben decavitle kan ilacı kullanıyorum doktora sordum kalsiyum balık yapı kullanayım mı diye hepsi birden ağır gelir dedi.Sende doktoruna danış istersen

Sen bosver 9kiloyla doguma gidenleri one ya oyle saglikli mi ki? 20leri gormeyelim 15lerde kalalim yetecek en sagliklisi ama bakalim bende 8.5 kilo aldim senin haftanda 9 olurum ayni gidiyoruz kilo konusunda
Canım ilk doğmumda 22 kilo almıştım sorma sonra verdim hepsini ama boy da yok öyle top gibi olmuştum o yüzden sen beni takip etme boşver 15 kilo iyi

Evet brnde cok var tuylenme kaslarim bile uzadi

Bana da aclik ve tokluk yapilcak canim ada da yapilmisti zaten o yuzden sanirm

bende tüylenme gebeliğin başından beri var ben aldırıyorum doktor ağdayla aldırabilirsin dedi aldırınca çok güzel oluyo kaymak gibi

bende de tüylenme oldu, bence genel olarak tüylenme oluyordur çünkü bende öyle duymuştum. hatta sonra dökülüyorlarmış.

Bende de cikti o tuylerden ki beyaz tenli kumral bi tipim biooil kulaniyorum bende agda yaptirisak sonra cogalmazmi onlar ben kalici olsun istemiorum tuylu muylu dolancam.bi muddet

O zaman sorun yok :) Bildiğim yola devam edeyim. Benim tüyler dışardan görünmüyor zaten, çok yakından görünüyor. Normalde de aşırı tüysüz biri olduğum için sorma gereği hissettim. Dökülüyorlarsa süper :) Kadında tüyü hiç sevmiyorum çünkü...

Merhaba annişler nasılsınz bebişler nasıl
Kızlar şeker yüklemesi yaptrdinz mi yada yaptrcakmisınz ?
Birde tatonoz aşisı yan etki yapan oldumu ateş gibi herhangi bi degişklik yardmcı olrmsnz canlar..

Bu tetanos aşısında sadece kolum ağrıdı bir kaç gün. Ama bir öncekinde sol tarafım tamamen şişmişti, yüzüm bile. Tetanosun yan etkilerinden biriymiş...

Kan sulandırıcı olarak aspirin veriyorlar canım. O tamamen önlem için. İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama pıhtılaşma riskine karşı bazı Dr.lar böyle önlemler alabiliyorlar. Bence sen de Dr.una danış ve kullan. Sonuçları çok kötü olabiliyor çünkü Yaşayan biri olarak söylüyorum...

Evet brnde cok var tuylenme kaslarim bile uzadi

Ay keşke benim kaşlarım da uzasa. Kaş yoksunuyum da ben Ama yok, onlar hala seyrek ve kısalar

Mesela bugun beni gördügünde, klozetin içini çekmiş. Hani su akar da kirli bir görünüm olur ya... Ben nasıl bir mimarmışım? Bu nasıl bir klozetmiş, su damlatıyormuş.
Hani sacma sapan bi ton şey. Davlumbazın üstündeki plastik neden varmış, nasıl söktürmezmişim Allahım bana akıl ver, sağlık sıhhat ver ve böyle serefsiz gereksiz insanlardan uzak tut. Evin içine girip temizlik mi yapıcaktım bir de. O yurtdısından gelmiş, böyle birşeye ilk defa tanık olmuş. Bu arada geldigi yer de Afrika. Hani dese ki, biz New York ta böyle birşeye tanık olmadık filan, anlayacagım. Allahın Afrikasından gelmiş, laf ediyor.

Allahım bana yardım et, su an eksikleri tamamlatıyorum, ben kimseyle kötü olmak istemem ama bazen hakikaten hümanistligimi kaybetmekten korkuyorum. Avukata gittim, direk bana bırak, hiçbir şey yapma dedi. Ama ben yine de su an istedikleri ne varsa yapıyorum.

Canım bir üst mesajda da yazdım ama seni etiketleyemedim. Olanlar bunlar işte.

Ben safın safı, aptalın da aptalı hissediyorum kendimi....

Arkadaşlar merhaba ..progestan hap ve proluton iğne kullanan arkaşalar tetanoz aşınızı yaptılarmı! ? Ben sağlık ocağına gittim yaptırayım diye aile hekimi ve hemşire önermedi aldığın ve almaya devam ettiğin iğne ve hap rahim gevşetici düşük önleyiciler tetanoz aşısı rahmi kasar ikisini bir arada yapmalım ..kadın doğumcunada sor doğuma 3 hafta kalana kadar Zaman'ı var onay al doktorundan sonra yapalım dediler ..şaşırdım sizde durum nedir ? Nilke Mcada başka kim vardı hatırlayamadım

The_new canim masallah bebisine.artik hic takma kafana tek arter tek ven olayini.probleme ragmen cok cok guzel beslenmis.tombis bir bebis olabilir.oglum 36. Haftada 3 kilo dogmustu.normal sayilirdi kilosu oglumun gorumceminki tombis dogmustu.
Cok sukur bundan sonrada kilo alimi genelde iyi olur.

Evet demin hemsire aradi ve dr un izin vermeden yapmam dedi yapmasa da olur yaavv zaten tirsiyom

Inşallah cnm.aynen sizinki gibi bende sağlıklı doğum yaparım inşallah.Bu ilk kontrolumdu ya ogrendikten sonraki.ondan giderken meraklandım biraz.ama çok şükür güzel haberler aldm.inşallah hepimiz her zaman güzel haberlerle geliriz

Cnm bnm hemşire de içerde kanama alanı var diye bana tetanoz vurmak istemedi illa doktorunu ara dedi.doktoru aradm o sorun olmaz deyince vurdu.bana da dedi erken doğum yapabilir tetanoz dedi kanaman da var dedi riske atmak istemedi kndini.doktor vur deyince vurdu bugün de 2.yi vuruldm

Cnm ben o ilaclari kullanmiyorum ama ben de yaptirmadim tetenoz doktorum da onermedi oyle biseyin konusunu bile acmadi.. Dikkat edicez civilere metallere olacak bitcek benim de aklimda soru isareti gerci sormayida unuttum 4 hafta var daha gitmeme de ..

Kızlar bu tetanoz konusu benim de kafamı çok karıştırıyor. Doktorum bi sakıncası yok dedi. Komşum hemşire 30 yillik. O kesinlikle önerdi. Tetanoz aşısinin içindeki difteri seni tetanoz ise bebeği koruyor, 28 haftada yaptırırsan tek doz dogumu kurtarir dedi. Cok karıştı kafam. Korkuyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…