- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.801
En az 3 lt su canim elinden siseyi dusurme aman deyim
Evet cnm muhakkak su cok onemli.. hele yazin sicaklarda cok daha dikkat etmek gerek.. Rica ederim ne demekinsallah tekrarlamaz ama enfeksiyonun caresi var yine de oyuzden korkma hic canim . Bak disarilarda wcye girersen yaninda islak mendilin ve peceten olsun. Suyu kullanma doktorum bana oyle bir tavsiye vermisti dikkat ediyorum ben eve gelince de dusa giriyorum hemen. her buyukten sonra da sabunla yikiyorum muhakkak biraz abarti oluyor belki ama cok sukur tekrarlamadi boylece
Ben yaptırmadım ailede şeker hastası yok yaptırmayacağım sanırımMerhaba annişler nasılsınz bebişler nasıl
Kızlar şeker yüklemesi yaptrdinz mi yada yaptrcakmisınz ?
Birde tatonoz aşisı yan etki yapan oldumu ateş gibi herhangi bi degişklik yardmcı olrmsnz canlar..
Ben decavitle kan ilacı kullanıyorum doktora sordum kalsiyum balık yapı kullanayım mı diye hepsi birden ağır gelir dedi.Sende doktoruna danış istersenKizlarr ya bisey sorucamm bi arkadasım var hamile oda benden 2 hafta önde vitamin balık yağı hapı dışında d vitamini kan sulandırıcı falanda kullanıyormuş ekstradan.
Ben sadece elevit vitamin ve balık yağı içiyorum doktor başka ilaç vermedi . Acaba verilmesi gerekiyor mu ? Haftaya kontrole gidicem sorucam gerçi ama kafamı kurcaladı bu durum
Canım ilk doğmumda 22 kilo almıştım sorma sonra verdim hepsini ama boy da yok öyle top gibi olmuştum o yüzden sen beni takip etme boşver 15 kilo iyiSen bosver 9kiloyla doguma gidenleri one ya oyle saglikli mi ki? 20leri gormeyelim 15lerde kalalim yetecek en sagliklisi ama bakalimbende 8.5 kilo aldim senin haftanda 9 olurum ayni gidiyoruz kilo konusunda
Evet brnde cok var tuylenme kaslarim bile uzadiYaa ben öyle kimyasal krem kullanmak istemedim. Dr.um ilk bebeğimde bir yağ karışımı önermişti, duştan sonra onu sür demişti onu kullandım bir önceki gebeliğimde hiç çatlağım olmadı çok şükür. Bu gebeliğimde de aynı yağ karışımını kullanıyorum ama sanki karnımın üstünde küçük tüyler çıktı. Tüylenme mi yapıyor acaba diye düşünmeden edemedim... Dr.uma sordum o da gebelikten kaynaklanıyor tüylenme dedi. Sizde de tüylenme oldu mu??
Bilmiom kuzum dun ptt ye kadar gittim de mahvoldume nolcak böyle biizm yürümemiz lazım :S
Bana da aclik ve tokluk yapilcak canim ada da yapilmisti zaten o yuzden sanirmBu arada kisslar doktora şeker yüklenmesini sordum.şeker yüklemesi olcak mı Die.Hayır dedi açlık tokluk şekerine bakiyrz dedi.sonuçlara göre degerlendriolarms.çok şükür açlık tokluk normal çıktığı için gerek yok yapmiicaz sana dedi.bende çok memnun oldum :)
bende tüylenme gebeliğin başından beri var ben aldırıyorum doktor ağdayla aldırabilirsin dedi aldırınca çok güzel oluyo kaymak gibi
bende de tüylenme oldu, bence genel olarak tüylenme oluyordur çünkü bende öyle duymuştum. hatta sonra dökülüyorlarmış.
Bende de cikti o tuylerden ki beyaz tenli kumral bi tipimbiooil kulaniyorum bende agda yaptirisak sonra cogalmazmi onlar ben kalici olsun istemiorum tuylu muylu dolancam.bi muddet
Merhaba annişler nasılsınz bebişler nasıl
Kızlar şeker yüklemesi yaptrdinz mi yada yaptrcakmisınz ?
Birde tatonoz aşisı yan etki yapan oldumu ateş gibi herhangi bi degişklik yardmcı olrmsnz canlar..
Kizlarr ya bisey sorucamm bi arkadasım var hamile oda benden 2 hafta önde vitamin balık yağı hapı dışında d vitamini kan sulandırıcı falanda kullanıyormuş ekstradan.
Ben sadece elevit vitamin ve balık yağı içiyorum doktor başka ilaç vermedi . Acaba verilmesi gerekiyor mu ? Haftaya kontrole gidicem sorucam gerçi ama kafamı kurcaladı bu durum
Evet brnde cok var tuylenme kaslarim bile uzadi
Duzeltme yapilacak gibi bisey mi begenmedikleri eger duzeltme yapilacak gibiyse bence stresine degmez is yapilirken basinda dur sen de bak mudehale et de duzelttirt canim ama belirt yani teslim edildikten sonra yapmioruz boyle seyler ama sizin icn tek seferlik diye ekle bidaha da calisma kendisi ile duzeltilcek gibi degilse de begenmedigi is neresiymis komplemi begenmemis.. fiyatta indirime git sana zarar vermeyecek sekilde atiorum maliyeti1000se sen 2000e satiorsan 1700 de indire indire 1300e gelir onunda istedigi budur muhtemelen...yine bidaha calisma kendisi ile xaliscaksan da risksiz is yap kendisine ben de anlamam cok insaattan hizmet sektorundeyim ben daha cok ama anca bukadar akil verebiliyorum oyuzden caniminsanlrla ugrasmasi zor gercekten de allah sabir versin
Tatlım iş bitirmeni aldıysan, imzalayıp, onayladıysa hiç alacağın için böyle terbiyesiz şark kurnazlarını çekmene gerek yok. Engelle, paranı ödemediğinde de hacize ver. Faturalı, belgeli iş yapıyorsun sonuçta. Kanun önünde de, devlet nezdinde de haklı sensin.
Ticaret ahlakından yoksun çok manyak var piyasada. Hak ettikleri karşılığı ver, eşinle, bebeğinle tatilin keyfini çıkar.
Evet demin hemsire aradi ve dr un izin vermeden yapmam dedi yapmasa da olur yaavv zaten tirsiyomArkadaşlar merhaba ..progestan hap ve proluton iğne kullanan arkaşalar tetanoz aşınızı yaptılarmı! ? Ben sağlık ocağına gittim yaptırayım diye aile hekimi ve hemşire önermedi aldığın ve almaya devam ettiğin iğne ve hap rahim gevşetici düşük önleyiciler tetanoz aşısı rahmi kasar ikisini bir arada yapmalım ..kadın doğumcunada sor doğuma 3 hafta kalana kadar Zaman'ı var onay al doktorundan sonra yapalım dediler ..şaşırdım sizde durum nedir ?Nilke Mcada başka kim vardı hatırlayamadım
Bana da aclik ve tokluk yapilcak canim ada da yapilmisti zaten o yuzden sanirm
The_new canim masallah bebisine.artik hic takma kafana tek arter tek ven olayini.probleme ragmen cok cok guzel beslenmis.tombis bir bebis olabilir.oglum 36. Haftada 3 kilo dogmustu.normal sayilirdi kilosu oglumun gorumceminki tombis dogmustu.
Cok sukur bundan sonrada kilo alimi genelde iyi olur.
Cnm bnm hemşire de içerde kanama alanı var diye bana tetanoz vurmak istemedi illa doktorunu ara dedi.doktoru aradm o sorun olmaz deyince vurdu.bana da dedi erken doğum yapabilir tetanoz dedi kanaman da var dedi riske atmak istemedi kndini.doktor vur deyince vurdu bugün de 2.yi vuruldmArkadaşlar merhaba ..progestan hap ve proluton iğne kullanan arkaşalar tetanoz aşınızı yaptılarmı! ? Ben sağlık ocağına gittim yaptırayım diye aile hekimi ve hemşire önermedi aldığın ve almaya devam ettiğin iğne ve hap rahim gevşetici düşük önleyiciler tetanoz aşısı rahmi kasar ikisini bir arada yapmalım ..kadın doğumcunada sor doğuma 3 hafta kalana kadar Zaman'ı var onay al doktorundan sonra yapalım dediler ..şaşırdım sizde durum nedir ?Nilke Mcada başka kim vardı hatırlayamadım
Bende Gülşen oğlum eşim ve ben profil fotomBende varım sen kimsin keeben Gonca profil fotomda husky ile ben varm :)
Cnm ben o ilaclari kullanmiyorum ama ben de yaptirmadim tetenoz doktorum da onermedi oyle biseyin konusunu bile acmadi.. Dikkat edicez civilere metallere olacak bitcekArkadaşlar merhaba ..progestan hap ve proluton iğne kullanan arkaşalar tetanoz aşınızı yaptılarmı! ? Ben sağlık ocağına gittim yaptırayım diye aile hekimi ve hemşire önermedi aldığın ve almaya devam ettiğin iğne ve hap rahim gevşetici düşük önleyiciler tetanoz aşısı rahmi kasar ikisini bir arada yapmalım ..kadın doğumcunada sor doğuma 3 hafta kalana kadar Zaman'ı var onay al doktorundan sonra yapalım dediler ..şaşırdım sizde durum nedir ?Nilke Mcada başka kim vardı hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?