bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
My moonlight canim bugun yolami cikacaktiniz yarinda randevun vardi yanlis hatirlamiyorsam yolunuz acik olsun canim
Canım geldik biz. Bugünde doktora gittim oğluş 866 gr boyu 35 cm civarı uzun bi paşa gelcek inşallah:)) şeker testi de normal çıktı şükür.herşey normal dedi şu an. Yalnız ikinci çocukta kan uyuşmazlığı iğnesi 28. Hafta olması gerekiyor diye biliyorum ben. Doktor gerek yok dedi kafam karıştı? Sizden kan uyuşmazlığı olan var mı kızlar 2 hafta araştırcam. Bazı doktorlar yapılması gerek diyor bazıları gerek yok diyor anlamadım gitti.
Sen naptın ikizler nasıl?

Aynen bende çok kararsızım dün sağlık ocağından aradılar olmam gerekiyormuş 1 tozu pazartesi gel yapalım dedi

Kizlar ben de buara doktor konusunda kararsizim. Benim doktor iyi hos ama sormadan cevap vermez konusmaz oyle ilgili bi tip degil bu biraz aklimi karistiriyor sizin ilgili doktorlari gorunce. Bu haftaya kadar gelmisken devam edim diyorum sonrada asil bundan sonrasi onemli diyorum ne yapmaliyim bilmiyorum

Tatlım benim zaten sağlık ocağıyla bir bağlantım yok, kimse beni arayıp iğneye gel demedi. Doktorum da hiç bahsetmedi. Muhtemelen iğne olmam çünkü doktorum Elevit dışında başka bir takviyeden bile kaçınırken, aşı ol demez. Mcada de böbreklerindeki sorun yüzünden olmayacak, arayan hemşire durumunu öğrenince aşı olmazsın o zaman demiş. Doktoruna soracaktı. Gelişmeleri o anlatır

Masallah pasana canim kocaman olmuss bu arada eltimde kan uyusmazligi vardi dogumdan once yapildi igne diye biliyorum canim yinede arastir

Tatlım benim doktorum da öyle ama önce Allah'ın izni, sonra onun dikkati, özeni, sıkı tedbirleri sayesinde hamileliğim devam ediyor, çok şükür. Önemli olan işinde gerçekten iyi olması. Varsın cool olsunlar bizimkiler

hosgeldin canim
Massalah kiz pasaya cok guzel buyumus 866 grm ve 35 cm boy kac haftalik oldunuz 25 + haftadasiniz degilmi super canim rabbim saglikla nasip etsin insallah bizler iyiyiz sukur canim 24+5 olduk bende seker yuklemesi olucam 26+3 de 4 ogustosda randevum var cok sevindim iyi cikmasina kan uyusmazligini bilmiyorum canim sen arastir onu insallah sorun cikmaz rabbim sizi korusun ..

Kızlar ben 2-3 günde 1 kilo almaya başladım çok şaşkınım her zamanki gibi yiyorum normal ama birden kilo almaya başladım sizce neden olabilir

Canım bir üst mesajda da yazdım ama seni etiketleyemedim. Olanlar bunlar işte.

Ben safın safı, aptalın da aptalı hissediyorum kendimi....

Yok canım estağfurullah, sen "insansın", onlar farklı. Uzun uzun benim ve mimar arkadaşımın yaşadığı daha beter bir örneği yazdım ama geri sildim. İfşa etmiş olmayım diye. Türünün ender örneklerinden olduğu için pat diye bilinirdi kim olduğu.

Canim dogru diyorsun ama baya hastasi var sanirim bu yuzden cok hakim olamio sana karsi mesela muayene ediyor tek cumle hersey yolunda diyor bu kadar odadan cikcakken ben soruyorum icmem gereken ilac var mi diye evet demir diyor mesela sormasam oylece cikmis olcam odadan. Bi de mesela gecen hafta hastalanmistim kanimda enfeksiyon vardi doktorla yazismistik gecmis olsun falan dedi 2 gun sonra gittim yanina iste hastaydim daha iyiyim falan diorum haa oyle mi gecmis olsun dio :/

Tatlım olman gerek bence. Bana doktor hafif leke gibi kanamam olunca 9. haftamda yaptırdı. Bebeğin kanı anne kanına geçerse, tehlikeli diye.

Bu arada hoşgeldin. Kırkbin kere maşallah oğluşuna da. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

canım yalnız tetanoza yol açan bakterinin asıl kaynağı topraktır.
bir çok şeye dikkat etmek lazım.

İçine sinmiyorsa değiştir bence Can'ım bi başkasına git dene belki daha iyi gelir.sonuçta canını ve çocuğunu emanet ediyorsun

Hımmm o zaman seninkinin durumu farklı. Dikkatsiz ve ilgisiz. Değiştir o zaman kuzum, hiç düşünme

İçine sinmiyorsa değiştir bence Can'ım bi başkasına git dene belki daha iyi gelir.sonuçta canını ve çocuğunu emanet ediyorsun
Degistirip pisman olmaktan doguma kadar gocebe dolasmaktan da korkuyorum valla canim :) ama baska bi doktora da gorunucem son 2 muayenede biraz gicik oldum cunku

Hımmm o zaman seninkinin durumu farklı. Dikkatsiz ve ilgisiz. Değiştir o zaman kuzum, hiç düşünme
Aynen canim hastasina hakim degil bu kotu bi ozellik bence. Bakalim yarin benim evin hemen asagisinda medical park var orada bi kadina gidicem ins memnun kalirim icime siner de devam ederim.

Aynen canim hastasina hakim degil bu kotu bi ozellik bence. Bakalim yarin benim evin hemen asagisinda medical park var orada bi kadina gidicem ins memnun kalirim icime siner de devam ederim.

Bak Mcada de memnun diildi pek doktorundan, kararsızdı değiştirmek için. Sonra ani bir kararla değiştirdi ve doktorundan çoooookkk memnun, çok şükür. Öbür doktoruna devam etse kızcağızın bir sürü şeyi atlanacaktı. Allah'tan ki değiştirdi

Kızlar ben 2-3 günde 1 kilo almaya başladım çok şaşkınım her zamanki gibi yiyorum normal ama birden kilo almaya başladım sizce neden olabilir

Canım havalardan dolayı vücudun ödem topluyor olabilir. Vücudunda şişme var mı? Bence sen her ihtimale karşın Tam idrar tahlili yaptır. Protein kaçağı olduğunda da çok şişiyor sun çünkü. Bunun olma ihtimali haftandan dolayı düşük ama biz yine de onlemimizi alalım. Ben her hafta yaptırıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…