bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tesekkur ederim. Bence tedbir amacli yatirdilar.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Ne dedi Dr.? Neden kaynaklanıyormuş ağrıların? Umarım çok uzun sürmemiştir hastanede kalman ve dönmüşsündür evine...

Allah'ım nasıl güzel bir fotoğraftır bu... Biraz da hormonların etkisiyle olsa gerek resmi görür görmez gözlerim doldu... Rabbim hepimize bu kavuşmayı nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza alıp, büyütmemizi nasip etsin inşallah...

Gunaydin canim.henuz hastanedeyiz serum degistirdi simdi hemsire. Doktor ultrasyona gir ondan sonra konusalim dedi. B

Gecmis olsun kuzum gecmeyen agrilar her zaman risklidir. Prensesin de sende iyi olcaksiniz insallah

Ne mutlu yavrularina kavusmuslar darisi tum hasretle bekleyen annelere

Günaydın kızlar Bu sabah burun kanaması ile uyandım. Baya şıpır Şıpır kanadı kokusundan midemde bulandı şimdi bişey yiyemiyorum kan kokusundan.

Ayyy o bende de oluyo kuzum yaaa igrenc bisey dis etlerimde cok kaniyor dr normal dedi ama endise etme gecmis olsun
Yok canım endişelenmiyorum ama kokusu mahvetti işte. zaten konyaya geldim geleli burnumun içi kupkuru idi krem falan sürüyodum ama çare olmadı en sonunda kanadı. Gece odaya buhar makinası koymak lazım.

günaydın kızlar dr kontrolünde bebeğin kordonunda normalde 3 damar olduğunu bizim bebekte 2 tane olduğunu söyledi daha önce duyan konu hakkında bilgisi olan varmı erken doğuma ve bebeğin beslenmesinde sorun yarattığı yazıyor nette son 2 ayda

Ya ben bunu cok sik duydum bi sorun olmuyomus ama biraz zayif oluyomus bebekler sen bizlerden daha cok dikkat edeceksin yemene icmene protein agirlikli besleneceksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…