bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya ben bunu cok sik duydum bi sorun olmuyomus ama biraz zayif oluyomus bebekler sen bizlerden daha cok dikkat edeceksin yemene icmene protein agirlikli besleneceksin canim
ewet canım bakalım araştırmaya yolladı beni perinatoloji uzmanına rapor yazdı araştırılsın dedi ben bi sorun görmedim bebekte ama araştırılsın dedi dediğin gb sonn 2 ayda gelişim geriliği olabiliyormuş hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bide nette kız bebeklerde sık görülür yazıyordu benimkide kız bakalım hayırlsı

Selam kızlar
Bende aralık anneleri grubundayım
Bende Akdeniz anemisi var grubumda aynı durumda olan kimse yok belki burda vardır diye düşündüm ilk hamile kaldığımda kanım 11.2 idi şimdi 9.5 a düştü ve gittikçe düşüş devam ediyor korkuyorum açıkcası aynı durumda olan arkadaşım var mı var ise nasıl besleniyor nelere dikkat ediyor aydınlatabilir mi ? Memnun olurum
Teşekkür ederim

Günaydın kızlar Bu sabah burun kanaması ile uyandım. Baya şıpır Şıpır kanadı kokusundan midemde bulandı şimdi bişey yiyemiyorum kan kokusundan.
benim de burnum kanıyor ara ara gece oluyor daha cok.. Uyuyamıyorum oyuzden sureklı agzımdan nefes almaay calısmaktan bogazım kuruyor uyanıp duruyorum sabah kalktıgımda tıkalı oluyor temızleyınce de hep kan pıhtı atıyorum ben de Sanırım kan oranımız arttı. Vucudum da odem için de

Sanada geçmiş olsun canım.

A Antihindistancevizi nasılsın arkadaşım neden olmuş Ağrı'ların gecmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsiniz
Agrim tekrar nuksetmeye basladi. Evdeyim sukur. Doktor bi aciklama yapmadi ilcede ki hastaneye gittim gece. Yatirdi saldi. Bide ilac yazdi. Sag bobregim genislemis birtek onu biliyorum. Cmrtesi kendi doktoruma gitcem.

Canim cok gecmis olsun iyi misiniz simdi?

selam kızlar bizim bugun kontrolümüz vardı güzel geçti çok şükür 550 gr olmuş kızımız boyuda 28 cm herşey yolundadedi doktorumuz kocaman olmuş maşallah yüzüde çok belirgindi babamız hemen aynı ben diye atladı bende kabul etmedim tabikide oğlum zaten aynı babası kızım bana benzicek başka yolu yok:))))))

Kızlar içinizde bana da yardım edebilecek birileri var mı acaba? Ben 2,5 senedir Bebek için uğraşıyorum. Bir kere kimyasal yaşadım onda da yıkıldım resmen. Neyse bu ay hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim. Dün değerim 1080 çıktı ama hala kimyasal Mıdır diye korkum var. Birde progestan değerim 2. 17 çıktı sizce bu değer Nasıl bana sanki düşük gibi geldi. Bebeğimin bizi yine bırakmasından çok korkuyorum. Bana yardım edin lütfen. Ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…