bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kiz valla ben de anlam veremedim bildigin ön üst bacak portakal orda kal boyle bir cirkin goruntu yok ihh bana 7. Ay boyleyse 9. Ay sonunda ben bitmisemm olmusemmm

Sana kıyamam bennnn Gözümün nuru, şuna bacağımın ön üst kısmında de, canını yediğimm
Üzülme hiç kalıcı değil onlar.
urashaa ışık hızıyla kurtuldu onlardan. Bol yürüyüş, bol salatalık ve kararında taze ananas (bir dilim) veya bir bardak ananas suyu formülü.
Mcada ahmoz olayın şokundan, dört bacağı varmış gibi konuştuğunu farketmedi tatlışım

Ya hayır soylemeli insan ya da susmalı. Böyle enerjiyi alan insanlardan uzak kalmaya çalış canım. Ne diye uzdun kendini bebişini. Allah vermiş bu günlere getirmiş inşallah kucağımıza da alacağız sağlıcakla.

hahah kendime kedi kopek muamelesi cekmisim haberim yokmus :) salatalik ok ananas ok ama bol yuruyus zor gibi beybisi bunlar hamislikten sonra gecer mi diyorsun
urashaa da da mi varmis vay bahtsiz arkadasimm
Mcada yirim o tatlisligini

Senin gobekle benim bacagi birlestirseler yeni bi cins canli olusur demek ki balim
 kııızzz hakket hee yunan mitolojisindeki altı kaval üstü Şişhane canlılar var ya onlar gibi bi canlı olabiliriz evet bunu yapabiliriz hahhahaa iyice manyağa bağladım ben bi doğuraydım şu yavruyu

Geçer tabi bitanem. Tatlıyı çok mu yedin bu ara? Ben de çok tatlı yemeye başladım son günlerde. Selülitim zaten vardı. Hiç bakmıyorum şimdi, aramıza yeni katılan arkadaşlar ne bolluktaymış, nereye yerleşmişler diye.
Güzel güzel yüzüyordun da sen. Hareketlisin de. Son zamsnlardaki beslenme şeklini bi check et bakalım. Suçluyu bulduğunda, kurtulmak kolay olur. Tek suçlu hormonlarsa, yapcek bi şey yok, Demirimizin gelmesini bekliycen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…