bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok Ayşem yok ev topuzuyla bir olacağımız günler çok yakın hissediyorum böyle Suratımız kuşum aydının estetik faciası haline dönmüş uykusuzluktan hayııııırrr
Yandık vallaha kocayla kardes gibi olduk bi süre böyle devam edecek hrhlde:)smdi uyuyoruz en azndan nyse güzel düşünelim sağlıkla gelsinler de inşallah napalım katlanılir herhldeee canoo:)

Bn daha küvet puset araba büyük şeyleri almadım yaa.park yatağı da kardeşim alcak. eylülde 1 milyar yatacak ya insallah kurbanda önce yatar kırtasiye paraları. Oğluşuma harcicam:)
Ben eylülde rapor almayı düşünüyorum okula gitmeyeceğim o kırtasiye parası bana yatmayacak dimi gitmediğim için bi bilginiz varmı?

A Antihindistancevizi canim insallah bisey yoktur korkmaya basladim insallah bebislerimiz 38 inci haftalari beklerler

gonulll canim bn arastirdim tetenoz difteri bide bogmaca yapiliyomusda 28 38 haftalar diyo nette bn daha yeni 25 haftalik olcam bide bn 8. Sinifta tetanozdan kactim asi fobim var dedik dr ama dogumdan sonra yapabiliriz anca dedi ne sacma normalde 10 yilda 1 olunmasi gerek bunlar bi b*k yapmiyolar sacma sapan sistemler uyguluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…